.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Първи тренировки в Kickboxa.

Някой може ли да ми каже какво се прави на първите 5 тренировки.Благодаря предварително.Питам тук защото нямам време да отида до залата.

Повече от фен
    като нямаш време да идеш до залата,за кво ти е да знаеш какво се прави ...така или иначе -няма да отидеш да тренираш,щото нямаш време
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Ми аз ще отида, но исках да ви питам тук.

Супер фен Аватара на fatrat
    първите 5-6 (и повече) тренировки ще скачаш на въже. Ако си мислиш ,че отиваш и почваш да раздваш тупаници, баници и правосъдие, лъжеш се!

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Зависи от треньора. Мен лично не са ме карали да скачам само на въже отначало. Но ще правш основните неща това поне е сигурно - гард,удари,стойа,въже и т.н.

Повече от фен
    ааааа, как ще скача на въже първа тренировка нали първо трябва да се научи..
    всеки клуб си има методика на подготовка,така че еднозначен отговор едва ли ще получиш,но в общи линии,ще почнеш с гард,движение напред,назад,наляво надясно..после прав,много прави ,после някой кик-най вероятно лоукик,много лоукикове..после ...абе що ме караш да се мъча да пиша-марш в залата а ако случайно си решил да тренираш при нас-на място ще ти обясняваме
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си