.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 144
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Блаблабла нищо не е случайно блаблабла няма случайни неща блаблаблаблабла това не може да е слуайно.

И проблемът в тезата ти е следния - ако душата управлява тялото ,защо какъвто и да било проблем с възприятието от страна на мозъка прави индивида на практика 'мъртъв' ? На практика ако имахме "души" мозъкът щеше да изпълнява ролята на най-обикновен хард диск...а не е така. Дори предпочитанията към сладко/кисело/солено ; дори сексуалната ти ориентация ; дори скоростта ,с която можеш да тичаш се определят от него.
    Тялото е нещо като "преносител" за душата , за да може да съществува тя в материалното.Тяло и душа действат в синхрон, като един "механизъм", и при проблеми с мозъка душата губи основен "инструмент" и няма как човек вече да е пълноценен в материалния живот.

ПС: Понеже твърдиш ,че слчайности няма - искам една историйка да ти разкажа...
    Ако гледаш само от материална гледна точка, това е трагедия.Но не знаеш какъв е бил плана на тази душа, този инцидент може да е бил част от плана за духовното й израстване, който се изразява в това душата да преживее абсолютно всяка опитност (и добра, и лоша) в материалния свят, за да може да еволюира до състоянието на абсолютна чистота и отново да стане едно с Бог.Така че не всяко нещо е "зло" от гледна точка на Бог. А относно прошката, точно това е признак за високо еволюирала душа, да можеш да простиш всичко, както Христос е простил на мъчителите си.И не, аз не бих простил на баща си ако убие майка ми, и това само показва че имам още много да уча и да израствам

Цитирай Първоначално написано от umri
    Да, но физически са хора и те са я написали. Това от кого или какво са били вдъхновени е друга тема. Говорим си за факти. Не успорвам автентичността, нито се присмивам, просто уточнявам, защото колегата беше написал глупост.
    Физически са я написали те, но щом Бог е говорел чрез тях това няма значение.
    Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Auriss. Жената (предполагам майка ти, или баба ти) е живяла до 80 години, което никак не е малко. Щом е ползвала градски транспорт значи е била в добро физическо и психическо състояние, както и не е била инвалид. През комунизма не знам как са се купували тия апартаменти, като всичко е било държавна собственост, но да кажем айде, имате 5 апартамента в София. Осъзнаваш ли ти, че един човек да живее до 80 не е никак малко? Осъзнаваш ли, че двама човека да купят 5 апартамента, и то в София, не е хич малко? Даже е невъзможно, ако са работили напълно честно. Сигурно около хиляда човека по онова време са притежавали толкова много имущество, и то от номенклатурата. Щом дядо ти (предполагам) е работел за структурите на МВР или Държавна Сигурност, тогава бая народ е бил, а може и да е убивал, щото както знаем тогава милост за никой е нямало. Сталин - атеистът е избил над 70 милиона руснаци, РУСНАЦИ, а ти ми говориш за такова нещо, и че нямало милост и Бог? Какво да кажат другите хора?

Светът е несправедлив не заради липсата на Бог, а заради човешките решения и нрави. Ако ти си решил нещо, Бог няма да те спре, защото ти е дал собствен ум и право на избор, дори и този избор да повлияе зле на някой друг.

Помисли си за това, което имаш и го оцени, а не само за това, което нямаш или ти е било отнето. Можеше да си много по-зле, отколкото си сега. Благодари за това!
    Temet Nosce

벨야카

Град
    стара загора
    не съм прочела цялата тема.. но схванах логиката.. идеята за невидимия розов еднорог ми харесва ... няма да задълбавам ... на кратко.. християните .. и като цяло религиозните хора не ми пречат и не ме дразнят стига да не се опитват да се налагат... на мен всичко ми се струва супер комерсиално .. ако си вярващ не са ти необхдими кандилца, икони и т.н. ... вярата си е в теб .. и т.н. не е нужно целият свят да знае в какво вярваш и в какво не . аз вярвам в човешките възможности.. всъщност вярвам в паралелните светове .. телепортирането става с помощта на черните дупки ( които също като понито са невидими, но това не им пречи да съществуват ) .. все още това пътуване не е осъществено, но учените работят по въпроса
    може мн да се говори по тая тема...

П.П. а колкото до първият пост.. 100 % съм сигурна , че си се опитал/а да ги докараш до 40 заради сакралността на числото.. резултата е че в повечето няма никакъв смисъл.. нямам думи просто.. , а колкото до това , че атеистите са необразовани, неуки и просто не ''разбират'' божието писание.. ами аз поне съм запозната и с библията , и с различните религии, и с това какво проповядва християнството,а и много ''християни'' са спорели с мен без да знаят разликата между православно християнство и католицизъм... но все пак твърдяха , че те са прави, а аз съм с промит мозък..
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bishkotka
    не съм прочела цялата тема.. но схванах логиката.. идеята за невидимия розов еднорог ми харесва ... няма да задълбавам ... на кратко.. християните .. и като цяло религиозните хора не ми пречат и не ме дразнят стига да не се опитват да се налагат... на мен всичко ми се струва супер комерсиално .. ако си вярващ не са ти необхдими кандилца, икони и т.н. ... вярата си е в теб .. и т.н. не е нужно целият свят да знае в какво вярваш и в какво не . аз вярвам в човешките възможности.. всъщност вярвам в паралелните светове .. телепортирането става с помощта на черните дупки ( които също като понито са невидими, но това не им пречи да съществуват ) .. все още това пътуване не е осъществено, но учените работят по въпроса

П.П. а колкото до първият пост.. 100 % съм сигурна , че си се опитал/а да ги докараш до 40 заради сакралността на числото.. резултата е че в повечето няма никакъв смисъл.. нямам думи просто.. , а колкото до това , че атеистите са необразовани, неуки и просто не ''разбират'' божието писание.. ами аз поне съм запозната и с библията , и с различните религии, и с това какво проповядва христианството,а и много ''христиани'' са спорели с мен без да знаят разликата между православно христианство и католицизъм... но все пак твърдяха , че те са прави, а аз съм с промит мозък..
    Така си запозната, че не знаеш как се пише христиЯнство.Сигурен съм че си запозната с "различните религии". Иначе имаш и някои верни неща в писанията .И сега последно с нас ли си, или с малкото пони

Град
    стара загора
    с РОЗОВОТО пони ...
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и

Мега фен
    umri , постът ти накратко може да се пресъздаде по следния начин:

Блаблабла баба ти е доживяла до 80 ...блабла дядо ти е бил престъпник (което няма как да знаеш ,но whateva - боли ме чепа за мнението ти) ... блабла ваште са се занимавали с незаконна дейност щом са спестили толкоз кинти (или просто за разлика от 99% от бг населението са били трудолюбиви и с цел в живота ,но пак - whateva) и като за финал - блаблабла *постът ми нямаше нищо общо с поставения въпрос ,но реших да си избия комплексите*. Е - благодаря, не беше нужно.

Нека все пак ти припомня защо написах това:

Няма случайности никога, и НЕ смятайте, че всичко това, което е светът и вселената е това - случайност.
    И с какво според теб тази жена на 80 години заслужи да почине заради некадърен шофьор в градския транспорт ,който явно не знае какво е странично огледало?
    Ако това е отговорът ти :

Светът е несправедлив не заради липсата на Бог, а заради човешките решения и нрави. Ако ти си решил нещо, Бог няма да те спре, защото ти е дал собствен ум и право на избор, дори и този избор да повлияе зле на някой друг.
    значи си противоречиш невероятно много - ако не друго ,то поне по отношение на тази ситуация.

Както и да е - нямам намерение да си дискутирам личния живот с емоционално осакатени и комплексирани хора.

телепортирането става с помощта на черните дупки ( които също като понито са невидими, но това не им пречи да съществуват ) .. все още това пътуване не е осъществено, но учените работят по въпроса Very Happy
    Това че черните дупки са невидими е следствие на огромната им гравитация ,привличаща и задържаща дори светлината. Т.е. "невидимостта" им е обяснима чисто физически....
    Освен ако и Бог не е толкова дебел ,че да поглъща светлината , Физиката трудно би обяснила способността му да Го няма никакъв.

че атеистите са необразовани, неуки и просто не ''разбират'' божието писание..
    100% от американските президенти преди "Бушовците" са били открити атеисти или поне са намеквали за атеистичните си възгледи ,като се започне със самия Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън.
    В допълнение - 93% от учените в Американската академия на науките са "необразовани и неуки" атеисти. И то в държава ,в която над 90% от общото население се определят като вярващи в Бог католици.
    Всеки сам да си вади изводите.

но все пак твърдяха , че те са прави, а аз съм с промит мозък..
    Крадецът вика "Дръжте крадеца"

Да живее РОЗОВОТО ПОНИ!

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Моля, не използвайте името Еднорогово напразно.

True story.

Град
    Студентски град
    Auriss, много се засягаш, моето момиче. Нещо тъжничко ти стана май, а? Дълбоко под слоя на малоумието си знаеш, че грешиш, а аз съм прав, и затова нападаш с лични обиди. Слаб, смешен, с никакви аргументи. Дълбокичко съм ти бръкнал. Ай потъвай, и си ме остави да си страдам от сериозните комплекси....
    Temet Nosce

벨야카

Град
    стара загора
    телепортирането става с помощта на черните дупки ( които също като понито са невидими, но това не им пречи да съществуват ) .. все още това пътуване не е осъществено, но учените работят по въпроса Very Happy
    Това че черните дупки са невидими е следствие на огромната им гравитация ,привличаща и задържаща дори светлината. Т.е. "невидимостта" им е обяснима чисто физически....
    Освен ако и Бог не е толкова дебел ,че да поглъща светлината , Физиката трудно би обяснила способността му да Го няма никакъв.
    неговорех буквално .. просто го ползвах за пример..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Auriss, много се засягаш, моето момиче. Нещо тъжничко ти стана май, а? Дълбоко под слоя на малоумието си знаеш, че грешиш, а аз съм прав, и затова нападаш с лични обиди. Слаб, смешен, с никакви аргументи. Дълбокичко съм ти бръкнал. Ай потъвай, и си ме остави да си страдам от сериозните комплекси....
    +1
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    ^ Nam3l3ss-чо ,голям християнин си ,човече. Явно ти се струва забавно поругаването на паметта на починалите ? За пореден път доказваш посредствеността и двуличието си.
    Колкото до umri - нахраних те ,защото си го заслужи. Ако смяташ че "ваште са били престъпници ,затва баба ти си го е заслужавала" е аргумент ,значи си прав. Виж ,от друга страна съм на мнение ,че си депресирано малко човече ,което с дръвнишкото си поведение във форума си вдига нищожното самочувствие. И да греша - не ме поправяй. Вече ме убеди в това.

Ето това бяха твоите "аргументи" :

Помисли си за това, което имаш и го оцени, а не само за това, което нямаш или ти е било отнето. Можеше да си много по-зле, отколкото си сега. Благодари за това!
    Това вече е коментирано - няма смисъл да задълбавам. Все пак - свободата на избор е основен елемент в религията. Правиш добро - получаваш добро. Правиш зло - получаваш зло.
    От което съвсем логически следва (макар и всеки от вас да го отрича) ,че Християнството се базира на това да следваш някакви небесни закони с цел да получиш облаги в друг живот.
    Което прави Християнството просто един ултиматум за индивида - или си добър ,или отиваш да се "печеш" ,образно казано.

Което пък значи ,че мога съвсем основателно да твърдя ,че свобода на избора в религията няма. Е ,по-точно - няма свобода на логичния и правилен избор. Трябва да си кръгъл идиот за да отричаш Бог или да престъпваш някоя от заповедите му ,обричайки се на безкрайни мъчения в Ада.

Накратко цялата ви религия може да се обобщи точно в едно изречение - "Ако искаш да отидеш в Рая след смъртта си нямаш никакъв друг избор освен да следваш моите закони и да правиш това ,което Аз съм казал ,че е правилно ,макар и да не ти се струва редно".

Или това ,което прави религията ви нелепа ,жалка ,глупава ,смешна и недомислена - "Не следваш ли неотлъчно всяка моя заповед ще отидеш право в Ада ,независимо дали си живял живота си с чест и достойнство и винаги си помагал ,когато си могъл".
    Ако някой смята да оспорва горното твърдение ^ нека прочете "Ад" (който доста се харесва на църквата ,впрочем) и пак да спори (макар да се съмнявам някой от вас да е прочел и 1 книга през живота си)

Не знам как ви възпитават ,но за мен животът не е просто време ,в което да седя със скръстени ръце и да се благодаря ,че не съм двадесеткилограмов сомалиец с два долара месечна заплата.
    В основата на човешкото развитие е стремежът към усъвършенстване и достигане на нови висоти. Искаш да ми кажеш ,че трябва да се радвам на живота си такъв ,какъвто е ,вместо да го направя такъв ,какъвто искам да бъде ? Я пак ?
    Примерът ,който дадох беше за да ви светне защо смятам религията ви за глупава и притъпяваща стремежа към развитие.
    Аз не обвинявам някакъв невидим човек за своите неуспехи ,нито пък очаквам паленето на свещички в църквата и напразните молитви да ми оправят живота. Това сте вие и вашето Християнство - жалка духовна крепост с невидими стени ,зад чиято имагинерна защита да се скриете от действителността. Един ден може и да ви дойде просветлението ,че животът ви е ТУК и СЕГА ,а не след 50 години в небето ... и се надявайте да не е прекалено късно.
    Аз - за разлика от вас - вече съм на път да реализирам целта си. Но не защото прокламирам вярата си в невидимия човек ,чувствайки се по-велик от "заблудените" хорица ,които ще се пържат ,когато умрат.

Единственото, което ще кажа е, че цялата вселена, цялото съществуване в безпределността на безпределието не е плод на случайност. Ние сме свикнали всичко да смятаме във време, но човешкият ум не е способен да разбере много неща, защото са извън капацитетът ни, извън възможните разбирания.
    По принцип бих се изсмял на начина ,по който така "авторитетно" заявяваш ,че "сме свикнали" на еди-какво-си и че не можем "да разберем" нещо-си.
    Не знам с какво основание говориш от името на цялото човечество и с какво основание се смяташ за авторитет ,чието мнение е 100% вярно и точно ,макар и напълно необосновано.
    Преди няколко века хората са мислели ,че Земята е плоска. Преди още няколко века се е смятало ,че светкавиците се пращат от боговете. А преди още няколко века - че небето е контейнер с вода ,който периодично се 'източва' за да напои земята.
    Е - това какво доказва ,освен че стремежът на човек на узнае ,да разкрие тайните на света са го довели до настоящето.

Тук мога да те попитам само едно - с какво недомислени, неадекватни и бих казал - песимистични изказвания като твоето са помогнали някому ?

Виждам че и познанията ти по Физика са доста оскъдни - време е мярка за продължителността да дадено събитие. И ако твърдиш ,че е нещо ,съчинено от човека - и да ,и не. Дали ще кажа ,че Слънцето ще изгасне след 1 милиард завъртания на Земята около Слънцето или ще кажа ,че ще е след 1млрд. години - не прави разлика.

Плюс това намесвайки Айнщайн ( а предполагам това имаш предвид) изобщо не си правиш услуга. Откъде-накъде Бог ще сътвори толкова сложна математическа и астро-физическа система ,а няма да може да измисли как да премахне страданието по света.

Мен малко ми прилича на лош Холивудски сценарий за филм тази ваша Библия.

Auriss, много се засягаш, моето момиче. Нещо тъжничко ти стана май, а? Дълбоко под слоя на малоумието си знаеш, че грешиш, а аз съм прав, и затова нападаш с лични обиди. Слаб, смешен, с никакви аргументи. Дълбокичко съм ти бръкнал. Ай потъвай, и си ме остави да си страдам от сериозните комплекси...
    Винаги ми е било много интересно едно нещо. Защо когато кажеш на някой ,който е невероятно ограничен и се държи като простак ,и то на всичкото отгоре на хартия (т.е. във форума) и му кажеш точно кое го прави такъв (а именно комплексарското му и надменно ,но в същото време необосновано и невероятно глупаво мнение) той веднага скачка като ощипан и започва да те засипва със същите фрази по твой адрес. WTF ,пич ? Откъде-накъде ще ме наричаш слаб и без аргументи (за смешен - може - всеки с вкуса си) - та аз ти обяснявам ,че религията ви се корени в това да си слаб ,докато аз съм свикнал да се боря с живота и да получавам това ,което искам ... Ти ебаваш ли се или просто си наистина толкова тъп и ограничен ,че не можеш да измислиш адекватна нападка ?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Какви починали, тва пък откъде го измисли?

Град
    Студентски град
    Смешен си бате... чак ми се не занимава ти чЕтем.

Погледни нещата така. Подраздел религия в тийн форум, младеж се поти, защото някой друг (мое величество umri I Велики) не споделя мирогледа му.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Пич потя се щото най-нагло седиш и ми обясняваш кви били наште без грам да ме познаваш ,чаткаш ли ? Такова беочие някой да ми разправя че наште били престъпници щото за разлика от болшинството от бг населението са се скъсали от бачкане за да осигурят децата си не съм виждал. Ти си пей - боли ме х*я - въпросът е че нямаш никакво право да дрънкаш такива гнусотии и то по адрес на починали хора.... Баси гнусното население е това българското ... даже срам няма и продължава да ми се обеснява...Смешен съм бил - смешен си ти ,че не можеш да вържеш едно изречение без да дрънкаш някви общи неща в които няма грам смисъл колкото да се направиш на мн cool....Ае бегай да се правиш на велик на някой ,който може да ти се върже...

Град
    Студентски град
    Наще и те са крали като невидели по комунистическо... и кво? Cool down mothafucka
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    Пич потя се щото най-нагло седиш и ми обясняваш кви били наште без грам да ме познаваш ,чаткаш ли ? Такова беочие някой да ми разправя че наште били престъпници щото за разлика от болшинството от бг населението са се скъсали от бачкане за да осигурят децата си не съм виждал. Ти си пей - боли ме х*я - въпросът е че нямаш никакво право да дрънкаш такива гнусотии и то по адрес на починали хора.... Баси гнусното население е това българското ... даже срам няма и продължава да ми се обеснява...Смешен съм бил - смешен си ти ,че не можеш да вържеш едно изречение без да дрънкаш някви общи неща в които няма грам смисъл колкото да се направиш на мн cool....Ае бегай да се правиш на велик на някой ,който може да ти се върже...
    Липсва ти самообладание - пряка последица от липсата на вяра в Бог и непознаване на словото Му.

Цитирай Първоначално написано от Ironclad
    Липсва ти самообладание - пряка последица от липсата на вяра в Бог и непознаване на словото Му.

А аз като съм върл атеист - тоест 101% липса на вяра в Бог....Защо винаги съм адски спокоен и не губя самоубладани???
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    А аз като съм върл атеист - тоест 101% липса на вяра в Бог....Защо винаги съм адски спокоен и не губя самоубладани???
    И като си атеист какво? Променяш ли се с нещо? И ти си един от всички нас, класацията гласи, че БГ населението само 13% (2005г.) сте атеисти т.е отричате всичко свързано с нещо като висши сили ... Бог .. бла, бла ... и по тази логика трябва да отречете, че и извънземен живот няма. Няма как да сте убедени никой не е убеден, че БОГ няма, че няма Извънземен живот/разум .. бла бла .... Въобще това, че все повече хора казват, че са атеисти по последни данни около 25% (2009г.) от БГ населението т.е 1/4. Значи отхвърляте, че Бог не съществува, нито Христос и, че всичко ни е втълпено само и само за да може, да се управляваме по-лесно като население (стадото) ? И да си мислим, и да вярваме в Бог колко да има нещо там да си запълваме времето ? Атеисти или не няма да промените нищо с това, в което вярвате и твърдите... или просто си оставате поредните според вас заблудени с лекия проблясък за истината и толкова нищо повече, защото просто няма на къде повече .

Винаги ми е било интересно атеистите да ми говорят с факти. Но уви май няма достатъчно доказателства и всичко си остава така някъде в небитието ... Никога не отричай нещо на 100% а камоли на 101%, защото нямаш доказателства/факти и прочие ... а и да имаш някакви, не се знае колко са верни и кой върл атеист си ги е измислил.
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
    И като си атеист какво? Променяш ли се с нещо? И ти си един от всички нас, класацията гласи, че БГ населението само 13% (2005г.) сте атеисти т.е отричате всичко свързано с нещо като висши сили ... Бог .. бла, бла ... и по тази логика трябва да отречете, че и извънземен живот няма. Няма как да сте убедени никой не е убеден, че БОГ няма, че няма Извънземен живот/разум .. бла бла .... Въобще това, че все повече хора казват, че са атеисти по последни данни около 25% (2009г.) от БГ населението т.е 1/4. Значи отхвърляте, че Бог не съществува, нито Христос и, че всичко ни е втълпено само и само за да може, да се управляваме по-лесно като население (стадото) ? И да си мислим, и да вярваме в Бог колко да има нещо там да си запълваме времето ? Атеисти или не няма да промените нищо с това, в което вярвате и твърдите... или просто си оставате поредните според вас заблудени с лекия проблясък за истината и толкова нищо повече, защото просто няма на къде повече
    Абе момко...това го казах леко на майтап....
    Аз не отричам свръхестествените неща...а просто нелогичната и налудничева идея са Бог! Извънземните какво общо имат...като те най-малкото са факт, Исус също е факт, Христос също е факт...просто Библията представя реални факти, но видоизменени, които се превръщат в неистинни ако човек не знае за това!
    А последните 3-4 изречения не ми беше ясно какво искаш да кажеш...
    Im back...

Винаги ми е било интересно атеистите да ми говорят с факти. Но уви май няма достатъчно доказателства и всичко си остава така някъде в небитието ... Никога не отричай нещо на 100% а камоли на 101%, защото нямаш доказателства/факти и прочие ... а и да имаш някакви, не се знае колко са верни и кой върл атеист си ги е измислил.
    Бих казал същото и за вярващите....но не мислиш ли, че атеистите имат повече право...защо ли? Еми защото мислейки си, че увас се е телепортирал кожен панталон с бял цип и розови джобове, не значи, че има реално такъв...и това остава измислица, докато не го намериш в действителност...тогава изказването, че е измислица автоматично се превръща в грешно! Панимайш????
    А и мога да ти кажа доста лъжовни истини от Библията да речем...
    Im back...

Град
    София
    Бих казал същото и за вярващите....но не мислиш ли, че атеистите имат повече право...защо ли? Еми защото мислейки си, че увас се е телепортирал кожен панталон с бял цип и розови джобове, не значи, че има реално такъв...и това остава измислица, докато не го намериш в действителност...тогава изказването, че е измислица автоматично се превръща в грешно! Панимайш????
    А и мога да ти кажа доста лъжовни истини от Библията да речем...
    Лъжовни истини Кажи защо мислиш че атеистите имат "повече" право, интересно ми е ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Auriss, забавен си, бейби, с развитието си.. За някои неща съм съгласна с тебе, ама спри да се правиш на интересен и да имитираш гандалф.

Като не искаш някой да се "гаври" с близките ти (тъпо е) не ги намесвай в темата, има си лесно.

Ся съм в такова настроение, че... щукна ми, хората си нямат други проблеми ами и да си блъскат главите за тва дали има боК или нье.

Извинявайте, християнчета, адашчета, че така му написах името...

Аз съм полу-Кристиянка :P

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Auriss, забавен си, бейби, с развитието си.. За някои неща съм съгласна с тебе, ама спри да се правиш на интересен и да имитираш гандалф.

Като не искаш някой да се "гаври" с близките ти (тъпо е) не ги намесвай в темата, има си лесно.

Ся съм в такова настроение, че... щукна ми, хората си нямат други проблеми ами и да си блъскат главите за тва дали има боК или нье.

Извинявайте, християнчета, адашчета, че така му написах името...

Аз съм полу-Кристиянка :P
    Кво значи полу, човек обикновено е или "пълен" атеист, или вярващ в съществуването на нематериалното и Бог.
    Е, напоследък има някви смесици, примерно някой вярват в нематериалното но не и в Бог, други сигурно смятат че има много богове, или че Бог е нещо "неутрално" и т.н.

Супер фен Аватара на djipsito
    Значи, че съм неутрална. Не се хвърлям в крайности. Всичко е възможно и т.н, мога да намеря логика в библията ако реша и ще си я разтълкувам както ми е удобно. Няма да знам дали е правилно или грешно, ти също.

Вярвам в душата, в прераждането, в извънземните и т.н, знам ли, за мен всичко е енергия. Ако на тая енергия сте й лепнали името Бог, добре.. устройва ме. Ама да ми говорите за дългобрадия чичко, който гледа от небето, моля ви...

Едит: Предния ми пост беше леко игра на думи..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Значи, че съм неутрална. Не се хвърлям в крайности. Всичко е възможно и т.н, мога да намеря логика в библията ако реша и ще си я разтълкувам както ми е удобно. Няма да знам дали е правилно или грешно, ти също.

Вярвам в душата, в прераждането, в извънземните и т.н, знам ли, за мен всичко е енергия. Ако на тая енергия сте й лепнали името Бог, добре.. устройва ме. Ама да ми говорите за дългобрадия чичко, който гледа от небето, моля ви...

Едит: Предния ми пост беше леко игра на думи..
    Ами доброто е правилно - злото е грешно, и това не е крайност. Бог не е някаква си енергия и нещо неутрално, ами е най-висшето добро.
    Там, където има разум и свободна воля, няма неутралност.
    И библията не се тълкува както му е удобно на човек, освен ако не иска да злоупотребява с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си