- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Признаци, че сте атеист-фанатик
Кога ( обръщам се към сляпо вярващите дефактно невежите ) ще кажете нещо смислено?? Auriss ви закопа, а вие по най-простия начин му отговаряте като сипете в паничката, много сме Велики, но един разумен аргумент не можем да дадем.
Относно темата съм напълно съгласна с всичко написано от Auriss. Сега, който ще тръгва с рогата напред ( нали се имаме за много цивилизована раса, ний българите ) да пише ЛС, не смятам да се саморазправям по форуми, само защото сульо и пульо се обижда от чуждото мнение.
Искам някой да ме удари с мокър парцал и да ме вкара в правата вяраПървоначално написано от commando1
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Виж до къде прибягвате с глупостите си само и само да ни оспорите. Жалко и смешно. И тъжно!Първоначално написано от NomNomNom
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
На мен не ми е тъжно. Тъжно щеше да ми бъде, ако бях родител или учител на някой от въпросните форумни герои.Първоначално написано от commando1
Всъщност е тъжно за начина по които го правят,опитват се с отчаяни и изтерзани опити а ни оборят нас-хората които вярват в Истината и честно да ти кажа до никъде не са стигнали в жалките си опити да ни оборят или надвият. Къде са аргументите и доводите за несъществуването на Създател и Творец? Къде са теоретичните основи направляващи атеизма и служещи като основна теза на атеистите че всъщност всичко е продукт на нищото? Дори самите атеисти често пъти не са единни по някой въпроси,забелязал съм че когато атеист общува с християнин винаги се стреми да го обърка и да го провокира по всякакъв начин и когато не успее да го направи прибягва да добрият стар начин-псувните и ругатните. Но всъщност това е част от репертоара на атеистите те по друг начин не могат да общуват с хора.Първоначално написано от Oton48
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
BIL WUZKRUSNAL OT MURTVITEGXAXAHUAXHUAXUHAUHXAUHXUHAXUHAUHXAUHXUH
Nikoi li hristqnin ne e chuwal za koma ?
бе комадновец я лапай пишонки бе "ЗЛиТЕ ХАтеСтИ ми КазАХа Че СуМ пидирасТ ууухХХ!! ас ШиМ покаЖим нЗлите Хтисти дет фиарфат в мадам БовАри вмисту БОК!"
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това мнение наистина ли е на човек, чиято възраст е над 3 годиниПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
Това мнение е на олигорен и тъпак дето не може да направи разлика между ден и нощ а е тръгнал да се изказва за нашата вяра. Аман от психичноболни и ненормални скотове като гандалфа.Първоначално написано от Patriot
Много просто и неуко момче е.
патриот, ти май не си влизал много много в този раздел или не схващаш от ирония
иначе съм съгласна с това мнение:
Първоначално написано от commando1
Много добре разбирам към какво се е стремил автора на тези думи, но има далеч по зрял начин да иронизираш някого. Просто се замисли колко идиотско изглежда.Първоначално написано от ScarlettS
То няма интелигентен начин да разговаряш с трол.![]()
Даже и аз се опитвах по едно време, той просто не го чете, казва, че атеистите са от сатаната и продължава с неговото си.
и к'во предлагаш бе готин? да го попитам уважително и интелектуално защо по-точно смята че АЗ полирам пишката на сатаната, защо дарвин е тъпак, защо всички учени що-годе са тъпаци, защо жените са тъпаци, защо от всички други религии хората са тъпаци и изобщо защо според него света се състои от тъпаци а той е най-умен ли?Първоначално написано от Patriot
я не се занасяй, отделно и че е трол мазен, раков
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Оп, оп, кой обижда сега, голяма си смешка, псевдо християнин такъв.Първоначално написано от commando1
![]()
Атеизмът е мъртъв. Да живее религията.
Ами освен, че употребяваш цинизми, което не приемливо когато се стремиш да водиш дискусия, се правиш на интересен и пишеш с някакъв странен шрифт, взет като от смс на третокласник.Първоначално написано от gandalfepi4
^Ама ти сериозно ли толкова си спрял ?
Християните са тапаци![]()
![]()
То даже всички вярващи са тъпаци ,просто щото са тъпаци
![]()
Само аз съм умен.
И националистите са тъпаци ,щото държавата ни вониТрябва да се предадем на Турция ,ама сички българи са тъпаци
![]()
Нищо не разбираш ти.
Благодарен съм на Бог че ме излекува през 2006 год. когато пострадах в катастрофа и щях да си загубя крака. Тогава не знаех какво да правя и започнах да посещавам църква и да се моля на Иисус Христос да ми помогне да си спася крака. Без да ходя по лекари или доктори,без да посещавам болници или хирургии се излекувах съвсем напълно. Само за няколко дни гнойта от раната на крака ми изчезна напълно. Дори и лекарства не бях вземал а ако бях отишъл на лекар вероятно щяха да го отрежат заради гнойното натрупване. Благодаря на Бог че ми помогна да се излекувам.
БОГ Е ВЕЛИК,БОГ Е НАВСЯКЪДЕ. АМИН!
Излекувал си се , защото си си го самонавивал.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ИИСУС Е ВЕЛИК,ТОЙ Е НАВСЯКЪДЕ. АМИН!
Мамка му , сигурно един ден ще съжалявам за товаПървоначално написано от commando1
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvb9VpapfEA[/youtube]
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Този клип е от Сатаната. Радостта от чуждата болка също е от Сатаната. Ти радваш ли се като страдат и умират толкова много хора?
Ти , като не се радваш , какво правиш, страдаш лиПървоначално написано от commando1
![]()
Вземи направи нещо.
По твоята логика Господ праща хората на земята и те се мъчат .
И според мен няма нищо лошо в това да умреш , или да умре някой .
Няма разлика дали ще умра сега , или след 10г.
Не, сериозно, хора умират всеки ден от разнообразни причини, проблем ?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И защо се радваш толкова като умират хора,страданието на чуждите хора ти доставя удоволствие нали? Обичаш другите да страдат така ли?Първоначално написано от NomNomNom
Кажи кое ти е толкова забавно смъртта на малки деца ли?
Къде съм написала, че ми е кеф , или че се радвам![]()
И какво лошо има , и да се радвам?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...