- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Признаци, че сте атеист-фанатик
Тялото е нещо като "преносител" за душата , за да може да съществува тя в материалното.Тяло и душа действат в синхрон, като един "механизъм", и при проблеми с мозъка душата губи основен "инструмент" и няма как човек вече да е пълноценен в материалния живот.Първоначално написано от Auriss
Ако гледаш само от материална гледна точка, това е трагедия.Но не знаеш какъв е бил плана на тази душа, този инцидент може да е бил част от плана за духовното й израстване, който се изразява в това душата да преживее абсолютно всяка опитност (и добра, и лоша) в материалния свят, за да може да еволюира до състоянието на абсолютна чистота и отново да стане едно с Бог.Така че не всяко нещо е "зло" от гледна точка на Бог. А относно прошката, точно това е признак за високо еволюирала душа, да можеш да простиш всичко, както Христос е простил на мъчителите си.И не, аз не бих простил на баща си ако убие майка ми, и това само показва че имам още много да уча и да израствамПървоначално написано от Auriss
![]()
Физически са я написали те, но щом Бог е говорел чрез тях това няма значение.Първоначално написано от umri
Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]