umri , постът ти накратко може да се пресъздаде по следния начин:

Блаблабла баба ти е доживяла до 80 ...блабла дядо ти е бил престъпник (което няма как да знаеш ,но whateva - боли ме чепа за мнението ти) ... блабла ваште са се занимавали с незаконна дейност щом са спестили толкоз кинти (или просто за разлика от 99% от бг населението са били трудолюбиви и с цел в живота ,но пак - whateva) и като за финал - блаблабла *постът ми нямаше нищо общо с поставения въпрос ,но реших да си избия комплексите*. Е - благодаря, не беше нужно.

Нека все пак ти припомня защо написах това:

Цитирай Първоначално написано от umri
Няма случайности никога, и НЕ смятайте, че всичко това, което е светът и вселената е това - случайност.
Цитирай Първоначално написано от Auriss
И с какво според теб тази жена на 80 години заслужи да почине заради некадърен шофьор в градския транспорт ,който явно не знае какво е странично огледало?
Ако това е отговорът ти :

Цитирай Първоначално написано от umri
Светът е несправедлив не заради липсата на Бог, а заради човешките решения и нрави. Ако ти си решил нещо, Бог няма да те спре, защото ти е дал собствен ум и право на избор, дори и този избор да повлияе зле на някой друг.
значи си противоречиш невероятно много - ако не друго ,то поне по отношение на тази ситуация.

Както и да е - нямам намерение да си дискутирам личния живот с емоционално осакатени и комплексирани хора.

Цитирай Първоначално написано от bishkotka
телепортирането става с помощта на черните дупки ( които също като понито са невидими, но това не им пречи да съществуват ) .. все още това пътуване не е осъществено, но учените работят по въпроса Very Happy
може мн да се говори по тая тема...
Това че черните дупки са невидими е следствие на огромната им гравитация ,привличаща и задържаща дори светлината. Т.е. "невидимостта" им е обяснима чисто физически....
Освен ако и Бог не е толкова дебел ,че да поглъща светлината , Физиката трудно би обяснила способността му да Го няма никакъв.

че атеистите са необразовани, неуки и просто не ''разбират'' божието писание..
100% от американските президенти преди "Бушовците" са били открити атеисти или поне са намеквали за атеистичните си възгледи ,като се започне със самия Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън.
В допълнение - 93% от учените в Американската академия на науките са "необразовани и неуки" атеисти. И то в държава ,в която над 90% от общото население се определят като вярващи в Бог католици.
Всеки сам да си вади изводите.

но все пак твърдяха , че те са прави, а аз съм с промит мозък..
Крадецът вика "Дръжте крадеца"

Да живее РОЗОВОТО ПОНИ!