Първоначално написано от
TheMightyNadenica
А аз като съм върл атеист - тоест 101% липса на вяра в Бог....Защо винаги съм адски спокоен и не губя самоубладани???

И като си атеист какво? Променяш ли се с нещо? И ти си един от всички нас, класацията гласи, че БГ населението само 13% (2005г.) сте атеисти т.е отричате всичко свързано с нещо като висши сили ... Бог .. бла, бла ... и по тази логика трябва да отречете, че и извънземен живот няма. Няма как да сте убедени никой не е убеден, че БОГ няма, че няма Извънземен живот/разум .. бла бла .... Въобще това, че все повече хора казват, че са атеисти по последни данни около 25% (2009г.) от БГ населението т.е 1/4. Значи отхвърляте, че Бог не съществува, нито Христос и, че всичко ни е втълпено само и само за да може, да се управляваме по-лесно като население (стадото) ? И да си мислим, и да вярваме в Бог колко да има нещо там да си запълваме времето ? Атеисти или не няма да промените нищо с това, в което вярвате и твърдите... или просто си оставате поредните според вас заблудени с лекия проблясък за истината и толкова нищо повече, защото просто няма на къде повече