.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Диета-п0мощ

Здравейте
    Тъй като идва лятото и всеки иска да е в добра форма след отпускащата се зима...
    Искам да ви помоля за някакви диеткии който имат бърз ефект ...нещо от рода на 1 месеца 10-15 кг. или нещо подобно... ммм как ще да са просто да имат ефект ) много ще съм благодарна
    Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...

За 1 месец 10-15 кг. само в мечтите си ще свалиш.. А ако някак си ги свалиш после ще си ги върнеш за бързо.
    Има много теми за диети - виж там.

Ако искаш да свършиш в Пирогов - диетата на Боряна. [нищо лично ]

еее дааа в мечтитее ноо има такива случай и то доста успешни въпросът е как... да не са 10-15кг. ама пак 7-8 за месец мисля че ще може...въпреки че всеки организъм е различен и всеки приема различно диетата
    Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Диетата на Боряна съм я правила .. да наистина си е голям глад ;дд Но странното е, че не си върнах килограмите.. Може би сигурно, защото след диетата гледах пак да се ограничавам и постепенно пак започнах да си се храня нормално.. Но не знам .. При всеки е различно ..

С глад не се отслабва,с глад се разболява.Може да ги свалиш ама после да не пуснеш пък тема:Как да махна стрийте
    The time's for sobieski

Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    С глад не се отслабва,с глад се разболява.Може да ги свалиш ама после да не пуснеш пък тема:Как да махна стрийте
    От такова гладуване сега ми правят компания страхотни стрии... + това си върнах 10-те свалени килограма,само дето сега съм отпусната,а преди бях стегната

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    недей да ядеш и ще свалиш много! Гарантирам ти !

Бахти хората дет сте един месец остана и вие се сетихте кога да започвате .. до днес сте се тъпчили като мамини прасенца от утре ще гладувате - ДА АМА друг път няма да успееш да издържиш и един ден например само на ябълки. Започни 90 дневната дието много е дълга, но има страхотен резултат или просто започни да се храниш здравословно свалят се доста кг.!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    само с вода и въздух ще ги свалиш тия 15 кила
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    10-15 килограма за месец ще свалиш само ако в момента си 100 кила, в което се съмнявам, разбира се !
    Доста късно си се сетила, че сезона идва, трябвало е да започнеш поне преди месец, два, ако си искала наистина да свалиш.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    много ме кефят такива хора..
    цяла зима яли кфс-та макдоналдси чипсове и всякви боклуци станали 100 кила и сега за 1 месец искат да имат перфектното тяло ..
    е няма как да стане
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    много ме кефят такива хора..
    цяла зима яли кфс-та макдоналдси чипсове и всякви боклуци станали 100 кила и сега за 1 месец искат да имат перфектното тяло ..
    е няма как да стане
    +1 ..

сигурно са се наслаждавали досега на яденето ;д (плюскането) ;д почнах фитнес февруари и свалих до сега 9кг без да се ограничавам много в яденето .просто ям по-малки порции и по-малко сладко . Висока съм 1,70 бях 62 сега съм 53 и се чувствам страхотно.. но глада е болест.. трябва да съм луда да гладувам .. а после защо припадали ем стойте гладни още

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

90 дни не е много за диета и тези които са уж универсални от незнам си кой,според мен не са удачни.
    The time's for sobieski

може да спазваш протеиновата диета виж в гогъл там има много за нея

поредната тема

90 дневната диета или точковата .. и повече спорт
    You Smile Make Me Fly.. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си