
- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кога почнахте да..
хахахахаха...вирус,объркал си рейса пич..а за редбулл-чето-виж сега ,някои като Навар са учили някои нещица,и се занимват с други професионално,та имат понятие как стават нещата-и то не от ББ тийм...от мнението ти разбирам,че нищо не разбираш-Вируса се е объркал малко ,и сега ще му разясня къде и с какво ,а ти се опитваш да пишеш за неща ,които не разбираш..Първоначално написано от DownloadVirus
Вирус,това което си набухал в шейка си е глИкоза-нещо приличащо на безцветен мед,от него можеш да си напвавиш единствено бяло сладко ..не бъркайте с глЮкозата ,която е бал прах ,без мирисфруктозата е същото нещо,както и декстрозата.
...объркал си веществата..пробвай следващия път с глюкоза или фруктоза-пакет,найлонов,прах ,бял ,без мирис
а редбул-много е лесно да направиш каквото и да е ,а гейнъра е най простото нещо на света ...така че ако обичаш,спести си забележките за неща които не са ти много ясни ...
да почнем оттам че протеина не ферментира,а ГЛИКОЗАТА не е окислител,а остатъчен продукт от производството на нишесте от царевица..да не говорим че ферментацията в повечето случаи е анаеробен процес,и обикновено ферментират въглехидратите-пример-алкохолна ферментация на захароза под действието на 1.1.1.1.1-АДХ-за какви окислители тогава говориш..
май бъркаш химията с биохимията ,и май се опитваш да блеснеш някъде,където не си много вещ...така че по добре недей
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..