Цитирай Първоначално написано от redbul2
[
Ахам,впечатлен съм! Много оригинално обяснение. ГлЮкоза и глИкоза значи? Тъй значи. Химичната формула на глЮкозата е С6Н12О6 Каква ли е формулата на прословутата глИкоза,дето така фатално обърка протеина на Вируса? Дааа,естествено има разлика между глЮкозата и глИкозата.Разликата между глЮкозата и глИкозата е като между кЮфтето и кИфтето.Първото е от месо.От какво ли е второто? кЮфте и кИфте,двете думи са като мъжки полов орган и кър,но значат различни неща!
а аз не съм впечатлен-срещу мен виждам тийнейджър,който иска да блесне в нечии очи,но не знае как ..
дал си ми тук една емпирична формула-ок..само че и на фруктозата е същата,и тя е прах,и тя е сладка ,къде е разликата ??май не знаеш гугъл разваля много неща да го е.....а глИкозата е като мед..дали разликата е само в една буква??
дали влАк и влЕк е едно и също??
дали протеиН и протеиД е дно и също?? и дали етАн,етЕн и етИн е едно и също??
май не си наясно с това че в химията една буква променя много неща???
та разликата е съществена..само на теб май не ти е ясно..но за без пари -толкова .уроци по химия давам срещу 20 кинта на час.
бай дъ уей дали бензЕн с формула C6H12 и бензИн са едно и също-това оставям на редбул,да отговори..след като си седне на задника да поучи по химия,преди да пробва да опонира някому само заради спорта..аз отивам да ям кИфтета или кЮфтета..