Проблемът ми е с един доста важен човек за мен. Няма нищо общо с гадже или нещо такова.
И така. С него се запознахме на една олимпияда по биология и оттогава станахме мн добри приятели. Споделяхме си всичко. Дори когато ми се случваха хубави неща той пак се радваше за мен. Преди 7-8 месеца се разделих с едно момче, с което бяха приятели. Той беше първия човек на когото се обадих и ме успокои. Беше ми гадно доста време. После започнах да дружа с едно малко пропаднало момиче от класа, но тя се оказа доста свестна, въпреки че беше малко пропаднала. И откакто дружа с нея той сякаш се отдръпна от мен. Аз станах по-самоуверена и не се държах както когато бях с онова момче. От 3-4 месеца съм с едно друго момче. Оттогава пък започна да ме обижда. Била съм каква ли не не знам си къде съм паднала...
Опитах да говоря с него, но той само ме обиждаше. Сега говорим само когато трябва да направим нещо заедно в клас. Липсва ми страшно много и все още си остава важен за мен... но какво да направя за да се оправим???