Цитирай Първоначално написано от cetor
значи твърдите, че упражнение което развива цялото тяло не развива симетрично ,а когато тренираш по-отделно всичко става по-добре и по симетрично... бахахаха а набиранията не развивали бицепса това е от всички глупости дето съм чел най-голямата... За тебе явно набиранията са само един вид....Като събираш към тебе дали не се товари бицепса? (има разлика в хвата)

И още една тема за размисъл, като отида в някой фитнес и бутна 100кг никой не ме гледа. Но като се хвана на лоста всеки един човек от залата насочва погледа към мене. Ако можеха щяха да ме удавят в капка вода.
Там се вижда истинската сила и колкото струваш.
Глупости дрънкаш.. Как точно тренираш цялото тяло с набиранията (xaxaxa , направо смешен..)

И какво си направил като тренираш бицепси само с набирания? Казвам ти,че не се помпа както когато правя примерно метода 21..Няма такова упражнение за бицепс , кви набирания,кви 5 лева..

И пак имай в предвид,че лоста е само една малка пъпчица на фона на гигант,като под лост имаме предвид street fitness и под гигант фитнес залата

А това кой те гледа и кога,има всякви идиоти,а не винаги те гледат за положително

А колкото силата , най-добре вари стани комедиант ..