- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата и любовта...
Ами аз съм момиче на около 15 год. Имам малък проблем - не знам как да си намеря гадже, просто защото съм много стеснителна с момчетата... Иначе съм хубава и умна, но така като гледам те май харесват повече надути кифли с по десет тона грим, а не е естествено кросиви момичета. Та ако може да ми дадете някякви съвети - как да се държа с момчетата и пр., защото наистина съм изостанала в това отношение. Сега малко харесвам едно момче от съседния клас, но не знам как да постъпя![/b]
Всъщност не харесват толкова тез надутите с 1 тон грим, но те са по-лесни, а момчетата са мързеливи.
БЪДИ СЕБЕ СИ!
Отиди, искай му скайп/ фейсбук опознайте се... колко му е![]()
А иначе не се притеснявай за тези неща, за всичко си има време - точно сега тва е последнто нещо, за което трябва да се тревожишНо ако ти е на зор... запознавай се с нови момчета ... И най-важното - трябва да е момче, с което можеш да бъдеш себе си, а не да се сдържаш за тва и онова.
Казват, че има време за всичко.Любовта идва, когато най-малко я очакваш.И наистина е така, толкова време аз лично нямах приятел и бях спряла да мисля затова. И преди няколко месеца хоп запознах се най-случайно с него. Така, че спри да мислиш затова и то просто ще стане. А ако искаш някакъв съвет да бъдеш наистина самата себе си, защото по-добре е да те мразят затова което си, отколкото да те обичат затова което не си. И да се държиш свободно с тях, това им харесва на мъжете.
Да наистина е когато най-малко я очаквашПървоначално написано от supernature
И с мен стана същото... точно когато изобщо не мислих за това
![]()
И аз бях така, но човек се отпуска с времето и изминалите събития и случки го променят. Просто излизай повече, отиди на дискотека, ходи на кафе и така с времето хората ще забележат как се държиш и говориш и ще искат да се запознаят с теб. Това ще ти помогне да преодолееш срама и недей ти да търсиш никое момче, защото ако те харесва и си заслужава ще направи усилие да те потърси и да се запознае с теб ! Потдържай повече контакти и знай, че срамът и притеснението трябва просто да се подтискат и преодоляват!![]()
та ти си на 15... за къде бързаш?
Аз съм най-убаФ, аз съм най-гиздав, аз съм най-умен, аз съм бЕл, а че и румен !![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ми че стани леприконка де само за 999.94 шрелинга![]()
Никой не е всички сме умственно изостанали троловеПървоначално написано от lubomirky
![]()
а иначе по темата ... отиди при някое момче което ти изглежда притеснително (нали да сте си лика прилика)... ама гледай да се сам
и му кажи :
Кво стаа пич,много ме кефиш .
гарантирано върши работата защото абсолютно всяко момче малко или много се радва когато някое момиче го заговори (дига му се самочувствието)![]()
bublin' all over again ...
тези с пет тона грим са лесни .. момчетата не ги харесват, но стават само за това докато не им омръзнат
докато пък другите не са лесни, но ...трудното е забранено, забраненото е интересно, нали?![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Не го мисли толкова.. Всичко идва с времето.. Говори с това момче.. пък запознай се и с други.. не се знае от къде ще излезе голямата ти любов.. харесват кифлите, защото знаят как да бъдат харесвани.. и да бъдат желани.. опитай се и ти да бъдеш интересна за момчетата и всичко ще се нареди с времето, а когато намериш момчето.. не бъди недостъпна, защото момчетата доста мразят това..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами някои хора имат късмет, други пък не.. свиквай, това е съдба, може сега да нямаш но след време да се радваш на куп обожатели! Всичко идва с времето си, ти ще разбереш.. важното е да бъдеш себе си, а момчетата идват от нищото, както и си отиват....
В другата тема пишеш, че си момче - тук си момиче ... какво по дяволите сиПървоначално написано от supernature
Що се отнася до темата..или се залъгваш, че си хубава или момчетата около теб са задръстени..
За момчето то другия клас: Лесният начин е скайп и фейсбук, но бих те посъветвал да завържеш разговор с него..може би се блъсни в него уж без да искаш..после ще се смеете и ето ти повод за разговор![]()
![]()