.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на xoxi
    Приятелят ми е изградил едно такова доверие в мен, че всичко негова е и мое. Аз го притежавам целият и той притежава мен. И точно тези интимни моменти са били голям плюс за развитието на нашата връзка.
    Ако той сподели дори малка част от моментите, които споделя с мен, с някоя друга, то това за мен означава, че с връзката ни е свършено.
    Аз му имам доверие, че той няма да направи такова нещо. За това, ако по какъвто и да било начин разбера, че ми е изневерил, това означава, че аз съм живяла в някаква заблуда за него и отношенията помежду ни!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Ще ми стане гадно, защото с нещо съм помогнала за изневярата, никога не е виновна само едната страна
    + в първия момент може би ще полудея, ще плача, ще викам но след това ще се поуспокоя и ще се запитам "Къде сгреших, какво не му дадох..?"
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

f

mi sigg otna4alo 6te mi stane gadno.. no puk za6to da go kusam .. i az 6te mu iznevrq... da sme kvit.. kvo puk kat se e po4nalo..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    ... Няма да го погледна повече! Да, ще ми е гадно, но ще ми мине.. Щом го е направил веднъж, пак ще го направи... А и след това няма да мога да му имам доверие вече. С една дума - край! Било каквото било.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Ще му бия шута като за начало.Ако тръгне след това да ми се моли извинява и такива работи,има вероятност да размисля,но е минимална,зависи колко го обичам

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хм... Никак не реагирах. Общо взето питах само 'При теб ли остана тази нощ?' и толкоз. Не е най-приятното усещане на света, но се научих, че има и много по-неприятни, едното чукане не го смятам за изневяра.
    И не съм съгласна, че и двамата са виновни. На него/ нея му се доебало с хубава мацка/левент и следва, че ти си виновен. Айде моля ви се, това са пълни глупости. Не стига, че са ти изневерили и са те наранили, пък и вина да ти се приписва.....Може и перфектно да си пасвате сексуално и пак ще има привличане към други, било то и само сексуално.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си