- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате при изневяра?
Приятелят ми е изградил едно такова доверие в мен, че всичко негова е и мое. Аз го притежавам целият и той притежава мен. И точно тези интимни моменти са били голям плюс за развитието на нашата връзка.
Ако той сподели дори малка част от моментите, които споделя с мен, с някоя друга, то това за мен означава, че с връзката ни е свършено.
Аз му имам доверие, че той няма да направи такова нещо. За това, ако по какъвто и да било начин разбера, че ми е изневерил, това означава, че аз съм живяла в някаква заблуда за него и отношенията помежду ни!
И спря да се върти за миг земята..
+ в първия момент може би ще полудея, ще плача, ще викам но след това ще се поуспокоя и ще се запитам "Къде сгреших, какво не му дадох..?"Първоначално написано от pitfall
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
mi sigg otna4alo 6te mi stane gadno.. no puk za6to da go kusam .. i az 6te mu iznevrq... da sme kvit.. kvo puk kat se e po4nalo..![]()
![]()
![]()
... Няма да го погледна повече! Да, ще ми е гадно, но ще ми мине.. Щом го е направил веднъж, пак ще го направи... А и след това няма да мога да му имам доверие вече. С една дума - край! Било каквото било.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ще му бия шута като за начало.Ако тръгне след това да ми се моли извинява и такива работи,има вероятност да размисля,но е минимална,зависи колко го обичам![]()
Хм... Никак не реагирах. Общо взето питах само 'При теб ли остана тази нощ?' и толкоз. Не е най-приятното усещане на света, но се научих, че има и много по-неприятни, едното чукане не го смятам за изневяра.
И не съм съгласна, че и двамата са виновни. На него/ нея му се доебало с хубава мацка/левент и следва, че ти си виновен. Айде моля ви се, това са пълни глупости. Не стига, че са ти изневерили и са те наранили, пък и вина да ти се приписва.....Може и перфектно да си пасвате сексуално и пак ще има привличане към други, било то и само сексуално.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire