.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как ще реагирате при изневяра?

Как бихте реагирали при изневяра?Едно е сигурно - когато има изневяра във връзката, няма само един виновен.

Град
    Los Angeles
    Поглеждам момичето с крива усмивка, със съжаление в очите и през зъби казвам " Ха-ха go and die bitch "

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Може би не мога да си го представя, но си мисля, че това няма да ме нарани особено. Може би защото се чувствам твърде сигурна в него... Или няма да ми пука много с коя е бил или ще ми пука адски много и повече няма да го погледна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ще се ядосам.. ще ми трябва мноогоо време .. и мноого жестове от негова страна за да разбера, че наиистина съжалява.

Супер фен Аватара на montana6
    Със сигурност ще ми бъде много неприятно. За друго не мога да кажа, защото трябва примерна ситуация.

Супер фен Аватара на NambyPamby

Re: Как ще реагирате при изневяра?

Никога не съм поставяла някакви граници на човека, с когото съм в даден момент, доверявала съм се на самосъзнанието му и личната му преценка. Не забранявам на никого нищо, но не бих простила изневяра и тук се получава известно противоречие. Дали връзката ми е на един месец, или на една година няма значение. Ако за толкова мизерно кратко време човекът до мен не може да издържи без да си развява патката насам-натам, значи проблемът е сериозен и определено не в моя телевизор, съжалявам. Въобще, мнението ми за изневярата в разни такива сравнително кратки връзки в ранната и не чак толкова младост, е доста крайно. Изневярата в брака вече е нещо по-различно и не й придавам чак толкова грандиозно значение, както повечето хора правят, склонна съм да направя не един или два компромиса, бих простила, и единствено и само в такъв случай бих се замислила как мога да оправя нещата. На тоя етап обаче, когато всичко е толкова мимолетно, не съм обвързана с пръстен, мъж, 2 деца и куче, не считам, че си заслужава да си губя времето с някой, който не оценява какво има.

Изневяра

Има ли 1-ви път, не е задължително да има 2-ри, но има ли 2-ри - със сигурност ще последва и 3-ти. Затова бих му казала ''прав ти път'' още при първата проява
    No more hopophobia ! Love is love

Цитирай Първоначално написано от supernature
    Едно е сигурно - когато има изневяра във връзката, няма само един виновен.
    Глупости, така ще си успокоява съвестта изневерилият.

По темата:Няма да простя, демек шута ще му бия. Така си мисля поне, досега не ми се е случвало.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще се ядосам и ще искам време за да премисля,няма да скъсаме веднага.Освен,че не само един е винове,но и е сигурно,че нищо няма да бъде същото след признанието за тази изневяра.

Супер фен
    Ще го разкарам. Изключително грозно ми е това нещо, не бих го простила. Можел е просто да ми каже, че вече не изпитва същите чувства, вместо да върши глупости.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Въпреки, че не мога да си представя той да ми изневери, веднага ще го разкарам и изобщо няма да ме интересува дали е бил пиян или колко много съжалява. Няма какво повече да може да направи, за да му простя.
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Никога не съм поставяла някакви граници на човека, с когото съм в даден момент, доверявала съм се на самосъзнанието му и личната му преценка. Не забранявам на никого нищо, но не бих простила изневяра и тук се получава известно противоречие. Дали връзката ми е на един месец, или на една година няма значение. Ако за толкова мизерно кратко време човекът до мен не може да издържи без да си развява патката насам-натам, значи проблемът е сериозен и определено не в моя телевизор, съжалявам. Въобще, мнението ми за изневярата в разни такива сравнително кратки връзки в ранната и не чак толкова младост, е доста крайно. Изневярата в брака вече е нещо по-различно и не й придавам чак толкова грандиозно значение, както повечето хора правят, склонна съм да направя не един или два компромиса, бих простила, и единствено и само в такъв случай бих се замислила как мога да оправя нещата. На тоя етап обаче, когато всичко е толкова мимолетно, не съм обвързана с пръстен, мъж, 2 деца и куче, не считам, че си заслужава да си губя времето с някой, който не оценява какво има.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    как бих реагирал ли !? Много е просто ще и кажа успех в живота оправяй се сама от тук нататак. БЕЗ МЕН !
    ESL !!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не обичам такива истории. Като не е щастлив с мен или иска да късаме - смело напред! Няма да го изям, за дето ме е скъсал. Много по-добре приемам окончателната раздяла пред това да разбирам отсам оттам с кой е хойкал.
    Ако пък нещо му е липсвало - емииии има уста да си каже. Аз съм разбран човек. Все ще се постигне някакъв компромис. Едно е да седне да си поговорим и да видим къде е грешката, съвсем друго е да се метне под на някоя фустата, а после да седне да се оправдава как аз съм лошата и еди какво си не съм му давала.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ще ми стане гадно, защото с нещо съм помогнала за изневярата, никога не е виновна само едната страна
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

И как реагира точно?

Мега фен Аватара на babity
    Ако ми пука за човека ще се садна малко, но въпреки т'ва ще му направя нещо много долно. Ако не ми пука и съм в нужда... може и нищо да не направя.

Мега фен
    Град
    <3
    Как ще реагирам? Нормално. О, извинете... нормално е да избеснееш и да се хвърлиш в боя хаха. Как, как...ами ного сдържано ще си реагирам. Няма да правя скандали, да търся виновни. Даже ще простя, но няма да ми е интересно след това. Може би ще направя същото и то единствено от загуба на интерес.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Провинцията
    Пътя, чантата...

бих простила ако ми каже и ако е честен но ако премълчи , крие и тн.. единственото което няма да простя е лъжата.. после лошо му се пише

Махам директно, на момента ги унижавам максимално. Обикновено избухвам и губя преценка за реалността и винаги се нахвърлям на пича истината, е че курвата е за бой!
    Иначе случвало ми се е няколко пъти:
    1вия път влезнах в стаята видях ги да се натискат взех един стол първо уцелих стената направих някакви поражения (ремонтираха :Д) с втория опит му разбих стола в главата и си тръгнах
    2ри случай влизам в една стая и виждам някакъв гушнал приятелката ми и говори от сантиметър... свалих го от стола нахвърлих му се дойдоха някакви хора, събраха се приятелите му по викахме си и той и бандата му лайненца си тръгнаха. На нея и простих и в последствие ми изнерви на връх нова година. Пича си беше свършил работата замина за друга държава (така и не го намерих), а нея я унижих и зарязах и за да не я ударя(което мисля, че е грешка) си го изкарах на една стена(пробих някав гипс картон, купона не беше в нас и се наложи да си тръгна тактично)
    3ти слуай Разбрах, че гаджето ми изневерява, зарязах я и забравих случая. Но съдбата си направи шега и случайно видях нея и въпросния да излизат от едно кафе. Стана цирк унижих го бутах го малко по земята (тя го защитаваше) и накрая си тръгнах.
    4ти случай Лудо влюбен в едно момиче, давах всичко за нея. Тя ми изневери два пъти с двама различни. Простих и...Единия леко съдействах да го уволнят от работа с другия се разбрах обясни ми нещата изпихме по една бира и до ден днешен се поздравяваме, а тя в последствие направи и по-лоши неща.
    5ти последен и финален случай, които ми затвърди мнението, че жените са курви. Два месеца ме мота една, лъжеше за какво ли не накрая спрях да я търся тя забрави моментално за мене. Потърсих я след един месец да се видим. Тя прие веднага, като се видяхме всичко беше, като преди с една малка подробност имаше гадже и между временно беше с мене. (в тоя случай аз бях боклука). Казах и да избере наговори ми куп глупости, че не иска да го нарани бла бла....Оня издрънка и той някви неща. От ебах ги тотално и скъсах отношение с всички хора покрай тях. Ето теория и практика Дали съм постъпил правилно вие ще кажете.

Мега фен Аватара на Colouring
    Ами,честно казано-не знам..
    Отначало сигурно ще избеснея,ще съм много ядосана.
    Вероятно дълго време няма да искам да го виждам,.. а ако се помъчим да оправим нещата,по-вероятно е никога да не са същите като преди.Доверието се гради много,много бавно.. още повече,ако веднъж вече си бил предаден.

голяма работа..
    REGGAE BOOM <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Пътя, чантата...
    .. и за хляб
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си