Махам директно, на момента ги унижавам максимално. Обикновено избухвам и губя преценка за реалността и винаги се нахвърлям на пича истината, е че курвата е за бой!
Иначе случвало ми се е няколко пъти:
1вия път влезнах в стаята видях ги да се натискат взех един стол първо уцелих стената направих някакви поражения (ремонтираха :Д) с втория опит му разбих стола в главата и си тръгнах
2ри случай влизам в една стая и виждам някакъв гушнал приятелката ми и говори от сантиметър... свалих го от стола нахвърлих му се дойдоха някакви хора, събраха се приятелите му по викахме си и той и бандата му лайненца си тръгнаха. На нея и простих и в последствие ми изнерви на връх нова година. Пича си беше свършил работата замина за друга държава (така и не го намерих), а нея я унижих и зарязах и за да не я ударя(което мисля, че е грешка) си го изкарах на една стена(пробих някав гипс картон, купона не беше в нас и се наложи да си тръгна тактично)
3ти слуай Разбрах, че гаджето ми изневерява, зарязах я и забравих случая. Но съдбата си направи шега и случайно видях нея и въпросния да излизат от едно кафе. Стана цирк унижих го бутах го малко по земята (тя го защитаваше) и накрая си тръгнах.
4ти случай Лудо влюбен в едно момиче, давах всичко за нея. Тя ми изневери два пъти с двама различни. Простих и...Единия леко съдействах да го уволнят от работа с другия се разбрах обясни ми нещата изпихме по една бира и до ден днешен се поздравяваме, а тя в последствие направи и по-лоши неща.
5ти последен и финален случай, които ми затвърди мнението, че жените са курви. Два месеца ме мота една, лъжеше за какво ли не накрая спрях да я търся тя забрави моментално за мене. Потърсих я след един месец да се видим. Тя прие веднага, като се видяхме всичко беше, като преди с една малка подробност имаше гадже и между временно беше с мене. (в тоя случай аз бях боклука). Казах и да избере наговори ми куп глупости, че не иска да го нарани бла бла....Оня издрънка и той някви неща. От ебах ги тотално и скъсах отношение с всички хора покрай тях. Ето теория и практика Дали съм постъпил правилно вие ще кажете.