- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен на : Еминем
Хайде има ли фенова на най-известната рап звезда ?![]()
АЗ АЗ АЗ АЗ!!!!!![]()
![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Хмм тук няма много хора като гледам.. във фейсбуук групата на еминем има 100 и кусур милиона човека които са фенове и като дадеш рефреш и веднага са го харесали с 2 нагоре...много хора го харесват..просто еминем е съваршен нямам думи!
Не съм чак толкова запалена фенка,но е страхотен!![]()
![]()
![]()
![]()
Страхотенннн
+1Първоначално написано от xxpamzy
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Така като мислите дали не го харесвам ?! Доказал е,че е просто велик.Думите са излишни просто.![]()
![]()
![]()
Най - известната но не и най-добратаПървоначално написано от RaWw
![]()
Първоначално написано от againstyou
!!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
И реши така, защото... ?Първоначално написано от D12Respect
Иначе и аз не съм много запалена фенка, но определено страшно го харесвам, от всичките рап песни, в неговите има най - много смисъл, а и като звучене страшно ми допадат (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Днеска един фр го определи много добре :
Тъп комерсиален богат педерас..
ваУ рокс
Grell
Фен на стария Еминем.Новия смуче.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Я пак?Първоначално написано от suNnykaty96
Значи толкова и рап си слушала, че да твърдиш, че само в неговите рап песни имало смисъл..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Велик е!![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
НААААААААААЙ-ГОЛЕМИЯЯЯ
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Мисля че тоя е
Най- ГООЛЕМИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
![]()
ваУ рокс
Grell
Прахвалена работо...Последните 6-7 години нито една свестна песен не е направил...Общо взето средна работа![]()
айде айде ся .. .казах го грубо ето това са феновете само в фаца 35 111 443Първоначално написано от SundayMorning
и се растат с всяка минута такаче замълчи ! Ако искаш се увери сам от тук вече станаха 35 111 502
моляте мълчи пич .. ето виж от тук http://www.facebook.com/eminem бий рефреш през и мин и ще има 100 - 200 повече докато го написах вече има 35 111 589 ... такаче молятисе ..
Първоначално написано от DieselBlood