.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Гадно а?

Гадно а?

Какво правим, като някой ваш приятел влезне във форума и ви намери всички ш*тове, всички глупости и неща които се отнасят за него малко или много, и след това да имате един гаден разговор и след това какво става?? Мене ме намериха и сега загубих 1 приятел, и то не за неща които се отнасят за него, ама айде.Гадно е чуството, нали или не сте се насадявали като мене? Но след всичко си помислих "всяко зло за добро"и то е така....
    П.С. Няма да си сменям профила, не съм страхливец според някои...
    П.С. И тези които ще коментирате не ме познавате, това е хубавото, защото тоя форум е направен да е анонимен.
    П.С. Абе ръса глупости, незнам щото не съм си доспал или щото ми е гадно, ама давайте, нападайте

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ами аз за това ,много ,много гледам да не споделям лични данни ,понеже и на мен няма да ми стане хубаво някой познат да чете какво пиша .Няма начин поне един познат да не ми е срещал глупостите ,но нали не ме знае .
    А и тук казвам повече неща ,отколкото ще кажа на някой някога ....

Ама ще го преживееш ,не е болка за умиране !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Всички знаят каква съм и никой няма да бъде изненадан от това, че го хейтвам.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз пък за някой приятел в реалния живот не знам що да пиша нещо във форума. Не те знам ти тема ли си правил или кво де. Ама аз не съм 'застрашена'
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Пловдив
    Гадно е, да , ама какво да се прави.За това аз казвам само град и това е без години, без дати, без скайпове Въпреки, че мен често могат да ме намерят, защото използвам този ник, но аз за мои приятели не пиша.
    Няма подпис

кофти тръпка брат. Ма да не ти пука. заслужават си го. тука сме за д си пишем кот ни кефи. Някой като ше се сърди - мноо му здраве!

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    абе Щом си писал гадорийки по негов адрес си е имало причина (или е така е било щото ти е било скучно) .. ама не бери грижи, хора много на този свят, само тряа да намериш точните!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Гадно е да, но първо трябва да се мисли за такива варианти.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Прочети си първия пост на : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401573

Въобще да не ти пука! Имaл си нужда - излял си си душата. А това, че на сульо и пульо не им изнася, не бива да те тревожи, въпреки че се получава наистина кофти. :P

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Прочети си първия пост на : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401573
    Да, гадно е, но той не го е чел, това ми беше настроението тогава... Кво да ти кажа, и аз сега ми става гадно като го чета, ама сторенотото сторено... Ако примерно за мене пишат така, просто няма да се занимавам с такъв човек, а той вече не се занимава с мене и аз с него...

e толкова ли нямаш фитнес наоколо, че тука си изливаш енергията, в някъв форум? бахти, сега ще кажеш че сте се скарали по телефона или по скайпа.. така ли е?

п.с.: не се филмирай толкова
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Супер фен
    Той голям приятел ще ти е бил щом си седнал да го плюеш по форумите.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Е беше преди година-две ама забелязах че не ме харесва много и си ограничих контактите с него... Абе свършено е нащо приятелство отдавна...

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ако си истинки приятел ще му кажеш нещата в очите, а няма да чакаш да ги чете по форумите
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    София
    Еми аз попринцип си казвам всичко,както е на мойте приятели.Но примерно не искам неподходящите хора да ми четат подробно сексуалните преживявания,и затва предпочитам да съм анонимен(доколкото мога де)
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, най-важното е да си помислиш защо си ги наръсил всичите тия глупости и дали наистина ги имаш предвид, като си ги написал. И като намериш отговора на тоя въпрос - тогава или му тегли чертата на тоя твой " приятел" или му се извини. Няма начин да не ти се сърди, но може някой ден да ти прости.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Не, той не знае, една приятелка разбра, иначе незнам, прекалих бая, ама някои от тия неща си ги заслужава, не смятам да му ги показвам, но ако продължава да прави глупости, ще се опитам да поговоря с него, но вече много неща са променени. Абе сега 1 темичка ми промени целия живот, ама го приемам като гаден урок, а съм си и го заслужил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си