- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си намаля обиколката на талията
Здравейте,имам един проблем а той е ,че обиколката на талията ми е голяма.Вече наближава лятото а аз не мога да стоя далеч от морето или басейна.Не е да не спортувам правя упражнения и мисля да започна отново да ходя на плуване.Просто всичките ми приятелки без изключение изглеждат добре.Не съм много зле ,но но иска още по-хубаво тяло.Дайте някакви съвети.Благодаря предварително![]()
![]()
Не имаме си спортен център при нас и така аз преди ходих ама се отказах защото се разболях много жестоко през зимата
Да, въртенето на обръч наистина много помага, примерно като си пуснеш филмче и си върти обръча, ма мен като ми е интересен филма и 2 часа мога да откарам ((:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
+1 за въртенето на обръч. Определено има ефект.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ами за тези , които имат проблеми с ханша![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Да можех да въртя обръч като хората.. Яд ме, ама колко съм пробвала и въртяла. Като малка си мислех, че въртя обръч добре, ама всъщност нищо не правих.![]()
Та и аз съм чувала, че помага. Ако можеш го прави.
Помага ли въртенето на обрач наистина. Смисъл има ли видими резултати ?Първоначално написано от suNnykaty96
![]()
Да и на мен ми е любопитно и само да кажа ,че прочетох тук там и разбрах за някакъв чай Фигурин.Майката на 1 приятелка го има и казва,че бил горчив но помага мисля да си го взема.И за тези на които също им харесва идеята за чая казаха ми че се продава в Кауфланд.
да въртенето наобръч най-много помага от личен опит ви казвам въртя 2 3 пъти в седмицата и за две седмици имаше видим резултат даже приятеля ми го отбеляза някъде по 30мин ии също така ето тези упражнения http://www.zaneya.com/%D1%83%D0%BF%D...2%D0%B0%D0%BB/
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Има видими резултати, но трябва постоянство. Върти по колкото можеш, аз в началото въртях по 3 минути ( една песен ). После започнах да си пускам филмчета на Приятели ( по 20 минути ) и сега вече се гледам на ден да правя две серии по 45 минути ( една серия на Свръхестествено, Дневниците на вампира или там каквото обичаш да гледаш ). Хубав е също така да го комбинираш със диета, така резултатите ще са много по - бързи. А за ханша намерих ето това - http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...80%D0%B5%D0%BCПървоначално написано от SorrowEyes
Успех на всички ((:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Това беше най-голямата грешка в живота миПървоначално написано от bloodyF
КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ УВЕЛИЧАВАТ ТАЛИЯТА ..
аз само да ви предупредя![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Въртенето на обрач ще ти помогне !
И паласки премахва, и всичко.![]()
To infinity and beyond.