- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Широк гръб
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Дайте некви упражнения за гръб..
Попринцип сега права упражненията: мечка,набиране широк хват, скрипеца, гребане, извиване с лост и гребане с дъмбел.. мъртва тяга не съм я усъвършенствал така, че неискам контузия..
Та ако може дайте некви упражнения да уплътниме леко
Ако има значение на 15г. съм пия само креатин и аминокиселини от другата седмица зимам и качествен гейнер може би..
Азис - Хоп [music]

7 упражнения за гръб ?
Аз от горен скрипец пред гърди и зад врат + хоризонтален с тесен и широк хват имам доста добри резултати. За да имаш голям гръб не значи, че трябва да правиш 15 упражнения.. Прецени кои те помпят най-добре и ги изпълнявай правилно. След месец-два ги смени
Първоначално написано от NeSumSuglasen

Чиляка иска широк гръб ,бре...затва само гръб,всичко за гърба...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Не правя винаги само за гръб
Но попринцип ако има още ще е добре иначе правя по 3 серии - 10 повторения някъде зависи..
Азис - Хоп [music]

С толкова упражнения гърбът ти няма да стане широк..
добре, попринцип по колко упражнения за ГРЪБ да правя за да има ефект
Азис - Хоп [music]
набирания 4х10
тяга ( в едната тренировка)/гребане / мечка ( в другите) 4х12,10,8,6
скрипец широк хват 4х10-10-12-8
придърпване на долен скрипец 4х10
това е общо взето! може едно упражнение за разтягане да сложиш и тва е
а ако прави всяка тренировка тяга проблем ли е ? Питам защото аз всяка тренировка за гръб правя тяга
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
За начинаещ е по-добре да се правят хиперексцензии с и без тежест... ако си по-напреднал се прави повече тяга
не е проблем, просто не е хубаво за подрастващ да има 2 и повече упражнения натоварващи кръста!И за да не протича една тренировка монотонно!Първоначално написано от Everytime
не повече от 4 упражнения за гръби прием на достатъчно количество калории през деня
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
За широк гръб главно набирания, за плътен гръб и оформяне на еректусите мъртва тяга, но не ти я препоръчвам, щом си начинаещ!