Цитирай Първоначално написано от mon4eto
Ще ти дам пример със себе си . Аз също завършвам тази година , а приятелят ми е на 28 г. Заедно сме повече от година и съм сигурна , че това е човекът за мен. Но както и да е , майка му беше казала , че когато влезна да уча ще се разделим , защото ще се запозная с нови хора и мога да срещна друго момче. Аз обаче знам какво искам и от какво имам нужда , та това , че ще се запозная с нови хора не значи , че ще си проваля хубавата връзка. Така че това , което ще ти е кажа е , че ако твоето момче те обича достатъчно , не би се увлякъл по някоя друга . Бъди спокойна , каквото е писано да се случи , ще се случи. Само не му говори за твоите притеснения , за да не го тласнеш сама към това. Успех и бъди щастлива
И аз така мисля,ако се обичате достатъчно няма какво да ви раздели,при мен е почти същото както при mon4eto,приятеля ми е на 29 а аз на 19 завършвам тази година,заедно сме от 4 години,и не,че не сме се разделяли,но обичаме се м*мка му ... След по-малко от месец заминавам за чужбина и ще се разделим,и аз ще срещна нови хора и ще е много по различно от сега.Но обичаме се и сме си казали,че ще сме си заедно и сега и след това и винаги ... Не винаги става,така както искаме,но мисля,че двама души ако се обичат истински и държат един на друг ...ще се борят за любовта си ...независимо от обстоятелствата и разтоянията ... така,че ако наистина се обичате,няма какво да се притесняваш..Пък и никой не е казал че ще е лесно... Но няма как,това е живота ..Успех