.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Тъпа си. Не го приемай като обида, просто или направи нещо докато не е късно, или свикни с идеята да го чуваш често.

Прост пиклио който не знае как да се отнася с момиче .. не го приемай лично просто свикни че си такъв : )) .. смешна работа

Още ли ви занимава тая грозната?
    ...

Не оцели, момиче съм.
    Най-добре се самозакрий.

Мега фен Аватара на Blab
    (твърде изморена за фейспалм)

Тихо, слънце. Не знам дали си бременна след поредното ревю, но такива лоши думи от такава хубава и работлива...да стига. В нарушение си на няколко точки от правилника.

амк933

ахахахахахахахахахаа

КЪДЕ СИ, БЕ, ДОБИ??

ТИХО МИШКИ!

По тая логика Rorschach е риба, сеш' се .
    Тая е по-зле от Добито, моля ви се.
    Аз комплекси нямам, показвала съм се, спокойно, моме, ше се сбръчкаш и никой няма да те иска за модел.

Те вече няколко компании изразиха интерес към нея. Искат я за рекламно лице на новата серия специално усилени тъпометри.
    ...

Град
    София
    Бегай от тука бе,не стига,че си проста,ами на сичкото отгоре си и представям ква си,за да търсиш помощ тука.Каза ти се нормално постни снимка.Ама явно си от ония 1.60-90 кила с 3те чифта цици и мустаците,но самочувствие до небето Айде успех,сигурно скоро ще те видим на корицата на някое мъжко списание
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    енТЪРТЕЙнмънт отвсякъде
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pussybabby
    Тихо, слънце. Не знам дали си бременна след поредното ревю, но такива лоши думи от такава хубава и работлива...да стига. В нарушение си на няколко точки от правилника.

амк933
    Сляп си и не видя, че троловете първи я предизвикаха?! Какво е виновно момичето, че няколко комплексирани шматки й тролят в темата? За тях наказание няма ли? Какви правила е нарушила тя, пускайки тема и чакаща компетентен отговор? А троловете какви правила са нарушили е ясно, само че не е ясно защо не им се обръща внимание - спам, обиди и т.н да ги изброявам ли точките?

Щом си тъп си виновен!
    ...

Guest

Re: Как да стана фото модел?

Цитирай Първоначално написано от pussybabby
    Искам да стана фото модел .. и всички ми казват че имам всичко за това .. но нямам представа как става ? .. бихте ли ме посъветвали за агенции , саитове или направо къде да отида (в рамките на София) ?
    Тъпа е затова, че поиска помощ по най-нормален начин, така ли?

Ямбол, пак се буташ между шамарите, за да се пънеш да защитаваш една надута селянка, която сама си показа колко струва.

Вие, да не се надушвате нещо?

Тя ще му прати ЛС бе. Той получава по 60 ЛС-та на ден от фенки. Щото е секс-машина
    ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Ямбол, пак се буташ между шамарите, за да се пънеш да защитаваш една надута селянка, която сама си показа колко струва.

Вие, да не се надушвате нещо?
    Я се осъзнай бе, стана надута откакто реши да ви отговори на троленето ли? Да не е луда да си мълчи? Не я защитавам, защитавам справедливостта. И в случая съм убеден, че вие сте виновните, а не тя. Не съм й писал нищо, нека да потвърди ако иска. Вие троловете винаги гледате да направите някоя интрига, за да може окончателно да осерете темата. В мое лице обаче не сте уцелили човека...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Not again...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове