- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стана фото модел?
Първоначално написано от reoffender
Прост пиклио който не знае как да се отнася с момиче .. не го приемай лично просто свикни че си такъв : )) .. смешна работа
http://vbox7.com/play:f20c116d ( musiic )
Още ли ви занимава тая грозната?
...
(твърде изморена за фейспалм)
Тихо, слънце. Не знам дали си бременна след поредното ревю, но такива лоши думи от такава хубава и работлива...да стига. В нарушение си на няколко точки от правилника.
амк933
http://vbox7.com/play:f20c116d ( musiic )
По тая логика Rorschach е риба, сеш' се.
Тая е по-зле от Добито, моля ви се.
Аз комплекси нямам, показвала съм се, спокойно, моме, ше се сбръчкаш и никой няма да те иска за модел.
![]()
Те вече няколко компании изразиха интерес към нея. Искат я за рекламно лице на новата серия специално усилени тъпометри.
...
Бегай от тука бе,не стига,че си проста,ами на сичкото отгоре си и представям ква си,за да търсиш помощ тука.Каза ти се нормално постни снимка.Ама явно си от ония 1.60-90 кила с 3те чифта цици и мустаците,но самочувствие до небетоАйде успех,сигурно скоро ще те видим на корицата на някое мъжко списание
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
енТЪРТЕЙнмънт отвсякъде![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Сляп си и не видя, че троловете първи я предизвикаха?! Какво е виновно момичето, че няколко комплексирани шматки й тролят в темата? За тях наказание няма ли? Какви правила е нарушила тя, пускайки тема и чакаща компетентен отговор? А троловете какви правила са нарушили е ясно, само че не е ясно защо не им се обръща внимание - спам, обиди и т.н да ги изброявам ли точките?Първоначално написано от pussybabby
Щом си тъп си виновен!
...
Тъпа е затова, че поиска помощ по най-нормален начин, така ли?Първоначално написано от pussybabby
Тя ще му прати ЛС бе. Той получава по 60 ЛС-та на ден от фенки. Щото е секс-машина![]()
...
Я се осъзнай бе, стана надута откакто реши да ви отговори на троленето ли? Да не е луда да си мълчи? Не я защитавам, защитавам справедливостта. И в случая съм убеден, че вие сте виновните, а не тя. Не съм й писал нищо, нека да потвърди ако иска. Вие троловете винаги гледате да направите някоя интрига, за да може окончателно да осерете темата. В мое лице обаче не сте уцелили човека...Първоначално написано от Rorschach
Not again...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last