- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Осама бин Ладен е мъртъв
Имате ли коментари по темата?
Ще има ли последствия, Ал Кайда ще атакува ли ?
Като цяло как ще коментирате.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Че това е fake![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И да атакуват няма да има сериозни последствия,щото вмомента си нямат лидер,който да ги управлява и ще е много дезорганизирано.Иначе съм изпаднал в дива радост,че е мъртъв тоя!
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ми да е жив и здрав!
...
И аз си го помислих, все пак си говорим за Осама..Първоначално написано от MakeMeLaugh
Толкова време се е укривал там, толкова време Америка е разузнавала дали наистина е там, той ако се е досетил при положение, че толкова се е протакало и се е бомбандирало отгоре не може ли да го е исценирал и това да е друго тяло, а той да си пърха още дишащ. Обаче както казаха по новините, Обама ще си позволява ли да обявява смъртта му, ако не са наистина сигурни. Чух и преди малко за ДНК тест, който показвал на 99.9 % че това е Осама.
Нека почива в мир той.Първоначално написано от baceto
Тоя изрод, доколкото знам, има 1000 двойника. Съмнява ме точно истинския Бен Ладен да са убили...
http://www.btv.bg/news/svetut/terori...aha_Osama.html
Репортажа на БТВ за тези, които още не са чули много по темата.
ФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙК![]()
А-леле майко.
Днес цял ден слушам за убийството на тоя. В училище беше все едно е 4ти юни. Прекъсваха ни часове да гледаме обръщения на "диър мистър президент", запознаваха ни с вскякакви детайли околко мисията. 55 от 65 минути от часа по история минаха в обсъждане дали е правилно или не да се нарушава суверенитета на Пакистан и да не се уведомява. Ъъъъъъъъъъъргх.![]()
Стана ми някакво хубаво като чух сутринта, но не очаквах да слушам за т'ва и от чинията ми на обяд.
Убит е. Познавам деца на настоящи тюлени и от тях чух същото. Но всеки ден установявам, че или остарявам светкавично и критическата ме хваща на 18, или новините и масовите истерии и чествания, които създават изкуствено, са АДСКИ противни като цяло.![]()
Аааа да. И снимки ще има скоро от убийството.
всичко е лъжа и измама.
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Днес се събудихте сутринта - фейк, пихте и ядохте - фейк, вие гледате филми - фейк, слушате чалга, рап, метъл - феееееееееееееейк... вие сте живи - феееееееееееееееееейк.... смешни ставате
Ако беше лъжа досега щеше да има ответен удар... ФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙК![]()
хЪх...
снимката е фотошоп отвсякъде.
http://prikachi.com/images/7/3296007m.jpg
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Според мен са го ударили. При ресурсите, с които разполагат ЦРУ и САЩ, няма как толкоз време да им се изплъзва. Случилото се е доста добър PR за Обама.
Welcome to the Jungle...
И аз не вярвам на тая новина.
Изпитвам леки съмнения и че Осама е реално съществуваща личност изобщо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Дам. Аз пък изпитвам дълбоки съмнения, че изобщо съществува организация като Ал-Кайда.Първоначално написано от LadyDi
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Аз пък имам съмнения, че изобщо съществува човешката раса![]()
![]()
хЪх...
РиджойсЪ, братя и дрОгари, злото беше изличено от света, масови чествания, карнавал, благотворителен концерт с Бритни, Джъстин Бийбър, Селин Дион и Райна като хедлайнери, масови оргии, Ктулу изпълзява за да нанесе гигантски октоподен удар, а Паул (Пол) е бил негов инкарниран сателит от тайна терористична организация!
Осама е мъртъв!
...
Пощръкляха с тая сватба и тоя Осама тея дни, 'се не издържа.
Явно много хора не вярват. Аз си мисля, че наистина е мъртъв. Преди е имало много спекулации, че е умрял и не знам си кво, обаче вярвам заради Обама. Наииистина не ми се вярва да си позволява да говори врели некипели. Сега наближава и следващото избиране за президент, той има много големи шансове. Ако Осама беше жив щеше да му осуети шанса за нови 4 години, според мен.
"Не съм съгласен!"![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.