Здравейте! Искам да убия малко време и да чуя различни гледни точки по една тема - тема свързана с жените... Така, аз съм момче на 16 години, едър съм ( не дебел с шкембе), 171 висок, 79 кила, но има един проблем. Напоследък не вървят нещата с любовния живот. Доста момичета са ми казвали, че съм изглеждал страшно, като мутра, като охранител и всякви други простотии... Тези хора, които ме познават знаят, че съм един джентълмен, който винаги защитава жените, по-слабите... Когато се опитвам да загледам някое момиче нежно, галантно..... Тя мести поглед. Явно наистина ги е страх, както и да е. Интересно ми е нали жените ги привличат такива мъже.... А имам един в класа, който е колкото мен висок, 52 килограма е ( по здравен картон), а гаджето му е 56.......... Явно има нещо и в характера ми вероятно. Аз не съм мазен използвач и никога не говоря зад гърба... Винаги казвам всичко както си е в ОЧИТЕ! Много често хората ми се сърдят за това, но... да са живи и здрави! Имам крайно чувство за справедливост и почти никой не смее да ми се репчи... По-здравите батки не си търсят проблеми, както и аз... Общо взето в 6 клас имах гадже за 5 месеца и половина, обаче в последствие разбрах, че е била с мен само за да се хвали, че е гаджето на момчето, чиито баща кара Х5..... Въпросът ми е трябва ли да се променям, за да ме харесат...?!?!?!?!?! Пишете долу всичко, квот ви хрумне. Съвети, мнения, критики.... Аз съм отворен човек и уважавам чуждото мнение! Хубав ден на всички и благодаря на тези, които прочетоха темичката ми!