.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

проблем с най-добрата ми приятелка

здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...

и дано не ме разпознае във форума,че тогава жална ми майка

О, боже.
    Обясни на приятелката си ,че не е наред. Все едно нейната 'запазена марка' да е храната и да не ти дава да ядеш?!
    Ако бях на твое място щях сериозно да се замисля защо я наричам 'най-добра приятелка'.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ама ако ти види аватара, сигурно ще ти се сърди за цял живот!

Що за детински истории.. Дай целият свят да не носи лилаво, защото било нейна запазена марка..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Кажи й да си реже вените. Лилаво съкс.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    На 10 ли сте??
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

на 14 сме ;(

Re: проблем с най-добрата ми приятелка

Цитирай Първоначално написано от kissche95
    здравейте....значи най-добрата ми приятелка е луда по лилавия цвят...миналия месец си направих лилави кичури и тя не ми говори почти седмица...вчера отидох на дск с лилави обувки..и тя ми вдигна скандал каза че няма да ми се сърди,ако не ги нося повече...и аз кво да правя...обещах и да не ги нося...а са мн хубави и чисто нови..казва че лилавия цвят е ниейна запазена марка и че съм я копирала...направо ужас...може да ви се струва шега,но съм напълно сериозна направо ме е страх да сложа нещо лилаво по себе си...защтото това е любимият и цвят ии пак ще каже че я копирам ...
    Сериозен проблем имаш... Не знам как издържаш всеки ден на това напрежение и стрес.
    Общата ви възраст ли е 14?

не се подигравайте,изобщо не ми е до това..искам сериозни мнения...на 14 сме и двете...

Супер фен Аватара на Djuff
    Извинявай, ама приятелката ти е тъпа.Много тъпа.Поговори с нея като голям човек и ако не те разбере, не само е ебати тъпата приятелка, а и ебати тъпата лигла.Да ви имам лилавите проблеми.

Супер фен
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Тъпи сте като г*з и двете.
    The time's for sobieski

Боже, какви са тези бебешки истории бе? Сбийте се и който победи ще получи лилавото. Точк.

Знаеш ли, че и приятелката ти пусна тема? Направо ме разбихте.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403047

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Вие пък какво й/им се връзвате. Ясно е, че и двете теми са фейк.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Иди се прегледай най-добре.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

не са фейк темите...четох темата на приятелката ми и наистина трябва да поговорим с нея...но скарани сме..пък и тя е извън града и не ми вдига телефона... апък блузата ми трябваше за една среща..тази блуза ми стои мн хубаво...и тя го знае и ми завижда

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Тази твоя приятелка не е с всичкия си....

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата." Кво я слушаш тая дрисла ве .. най-добра приятелка я да се разкара тя ако ти беше приятелка нямаше да ти забранява нищо и дори щеше да се радва, че сте еднакви

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Еми и двете сте супер зле..
    тя ти забранява да носиш нещо - злее
    ти я слушаш - отново зле

Трагична история..направо ми късате сърцето В този сайт се пише за истински проблеми!Сайта е направен за да се сподели проблем,който е важен и не търпи отлагане..а вие го обърнахте в яслата....

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    иди с лилав пистолет и, й кажи "Щом толкова харесваш лилавото ще ти подаря лилав куршум в главата."
    хахахх това беше добро

така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво

Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета...

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    така..вчера излязохме с приятелката ми и си поговорихме...наистина беше глупаво да се караме...и се разбрахме повече никоя да не носи лилаво

Обаче после влязохме в един супермаркет и аз поисках да ми купи вафла милка (защото си дадох всичките пари за лакове за нокти) и тя вика няма да давам пари за глупости да не си беше копувала лакове...ама тва го крещи,и аз започнах да крещя,замалко да се сбием в магазина...не не аз повече с това момиче никъде няма да ходя само ме излага...сега ме е срам да вляза в супермаркета...
    Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично ) включва и това никоя да не яде лилаво (имам предвид опаковкота но вафлата Милка)

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Цитирай Първоначално написано от mMemories

Предполагам тва разбиране никоя да не носи лилаво (колкото и да е комично ) включва и това никоя да не яде лилаво (имам предвид опаковкота но вафлата Милка)
    Passion is Fashion ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си