Цитирай Първоначално написано от pre77ysmile
незнам какво и става...откакто си купих лилав телефон и откакто разбра,че това е любимият ми цвят,сякъш нарочно започна и тя да си копува лилави неща...оня ден дойде с лилави обувки на училище...обясних и че не ми е приятно да ме копира,и тя обеща,че няма повече да ги обува...днес случайно я срещнах преди даскало (отиваше да копува цигари на дядо си) ии ги беше обула...попитах я защо пак е обула тези обувки,тя каза че другите и кецове се скъсали..не и повярвах мн ама си замълчах...преди месец пък си направи лилави кичури...тогава мн и се сърдих,но имах право..и съм сигурна че го прави нарочно...А днес ми поиска една лилава тениска на заем,не издържах,раскрещях и се...това вече е банално...сега сме скарани...не издържам вече..знам,мн добре разбирам,че тя ми завижда,защото съм по умна и красива от нея (нищо че ми е малко голям носа)но това не е начин да прилича на мен,като ми копира цвета...незнам,незнам..дайте някакъв съвет че...
На теб, девойко неграмотна, кой ти е казал, че си умна?
Вместо да пускаш тъпи теми (присъщи на по-умни и красиви от останалите кифли), седни и научи малко правопис и пунктуация (и не само).

И двете теми май са ебавки, ама карай - пак издават гения на мисълта.