- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятелката ми не спира да ме копира..
Тц, тц... колко е изпростял народа.
И аз съм на 14, ама не се държа като дете във втори клас![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Оле, че сте зле и двете.![]()
![]()
Честно, по-голяма глупост не бях чела. И това ми били приятелки ахахаха...![]()
![]()
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Само да те питам коя от дветеПървоначално написано от Djenka
аз или Анито защото и двете го обичаме и не се сърдим за глупости...Както ти искаше да си вземеш като моя потник аз да не би да съм казала няма да си го вземеш копираш ма...пффф
тва са пълни глупости, а по темата явно не сте чак такива "приятелки" това не е приятелство!!!
Мисля, че темата е фейк. Верно има хора дето са зле, ама чак пък толкова...![]()
![]()
Това означава ли, че целия свят те копира?![]()
Иди се гръмни мила .. по умна и красива била. АКО БЕШЕ ТОЛКОВА УМНА КОЛКОТО СЕ ИЗКАРВАШ НЯМАШЕ ДА СЕ ДРАЗНИШ ОТ ТОВА, ЧЕ НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ ПОВТАРЯМ НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА НОСИ ЛИЛАВИ НЕЩА, А ЩЕШЕ ДА СЕ РАДВАШ И НЯМАШЕ ДА И КРЕЩИШ ЗА ШИБАНИТЕ СИ ЛИГАВЩИНИ. Иди в най-близката психиятрия и се прегледай, защото не те слуша главата.![]()
И следващия път си помисли преди да викаш, защото си една малка точка от света и нямаш НИКАКВО право да казваш какво да носят другите и как да се обличат.
абее иди се гръмни ... как може да се водите най - добри приятелки и да пишеш '' защото съм по умна и красива от нея '' ... аз НИКОГА не бих обидила най - добрата си преятелка ... и тука кво ми пишеш , че те копирала ... пуу аман ... да не може момичето да си купи като твоите кецове и да си ги носи наволя ... И моя любим цвят е лилаво и другата ми най - добра приятелка си направи лилав кичур ( и на нея и е любим цвят ) И кво .. да не й се сърдех ?! Много и утиваше даже ... ама аман вече ... копирвачка ще я наричаш ... айде оправяйте си малоумните проблеми сами ... че и на 14 ще ми се водите ...![]()
Passion is Fashion ;]
Щом си купува лилави неща, значи и харесва цветът.
Ти не можеш да и забраниш да не носи обувки само, защото на теб не ти харесва.. Знам, че е малко неприятно.. Ама за такива дребни неща не бива да се карате : ))
Ама то твоето с приятелката ти не значи,че тя те копира.Копиране значи да речем аз да си купя нещо и някоя фр. ,дет знае,че съм го купила после да отиде и да си купи съвсем същото.
Любимия цвят на моята БФФ е син.Аз оня ден като се разхождах из центъра,влязох в един магазин и си купих сини чорапки с пръсти.Като се събличахме по физическо моята БФФ ме видя и даже ми честити.Това не означава,че ме е копирала.
Но дори твоята приятелка да те е копирала,тя все пак е дала пари.Да не мислиш,че в тая криза ти дават нещо безплатно?!А и не можеш да ѝ нареждаш какво да облича и какво да не облича...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Първоначално написано от Djenka
+++++++![]()
![]()
![]()
. . . . < 33
МерсиПървоначално написано от Sisito941
и...........ужас...не им е лесно на децата
![]()
Ахахаха .. била си по-красива, по-умна, копирала те ..
Единственото нещо което разбрах до тук, беше, че си доста глупава и че определено не си кой знае, колко добра приятелка.
Проблема ти с твоята приятелка е детински и ужасно глупав. Незнам как винаги успявате, толкова да преувеличите нещата, че от нещо съвсем лесно за разрешавате да изкарате бедствие.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
kissche95 Регистриран на: 04 Май 2011.. pre77ysmile Регистриран на: 05 Май 2011 ..
тц тц тц направо ме разби !! .. Момичето/Момчето явно толкова се е отегчило от живота , че чак се е посветило на Teenproblem .. И всеки ден , си прави по два нови профила и си пуска сам/а теми !!
Смешен/a си !!
въй не и двете пишете пълни простии ти кво що не ни забраниш на сички да ядем щот ти ядеш вземи се в ръце лилавото е просто цвят ко се превземаш шматка![]()
![]()
тоя пост е ебавка, нали![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
На теб, девойко неграмотна, кой ти е казал, че си умна?Първоначално написано от pre77ysmile
Вместо да пускаш тъпи теми (присъщи на по-умни и красиви от останалите кифли), седни и научи малко правопис и пунктуация (и не само).
И двете теми май са ебавки, ама карай - пак издават гения на мисълта.
+ \Първоначално написано от zdrasti9182
/
Passion is Fashion ;]
хааааааааааа![]()
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Креййзииии....![]()
Ебавка е всичкото бе хора...![]()
![]()