.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тц, тц... колко е изпростял народа .
    И аз съм на 14, ама не се държа като дете във втори клас .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Оле, че сте зле и двете.

Честно, по-голяма глупост не бях чела. И това ми били приятелки ахахаха...
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    така.. Единственото, което мога да кажа е, че не искам никога през целия си живот на тази и която и да е планета в Слънчевата система да имам "приятелка" като теб.
    Добре бе.. КАК МОЖЕ ДА Й ЗАБРАНИШ ДА НОСИ НЕЩО..?? или да не харесва лилавото?? Ти кво.. ти ли го измисли тва лилаво?? Ти ли смеси синьо и там кво беше..?? Ти ли го откри??

Аз и моята най-добра приятелка сме луди по лилавото, също като вас /с тази разлика, че ние наистина сме приятелки/, но не се сърдим една на друга когато някоя има нова лилава блуза, примерно. Даже се радваме една за друга..!!

Я върви при твоята приятелка.. извини й се.. заслужава го.. четох и нейната тема .. момичето го е страх от тебе.. как може..

Сори за гневния коментар.. ама ти само тва заслужаваш... материалистка такава..
    Само да те питам коя от двете аз или Анито защото и двете го обичаме и не се сърдим за глупости...Както ти искаше да си вземеш като моя потник аз да не би да съм казала няма да си го вземеш копираш ма...пффф тва са пълни глупости, а по темата явно не сте чак такива "приятелки" това не е приятелство!!!

Мисля, че темата е фейк. Верно има хора дето са зле, ама чак пък толкова...

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Егати ве!Ти сериозно ли xD

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Това означава ли, че целия свят те копира?
    Иди се гръмни мила .. по умна и красива била. АКО БЕШЕ ТОЛКОВА УМНА КОЛКОТО СЕ ИЗКАРВАШ НЯМАШЕ ДА СЕ ДРАЗНИШ ОТ ТОВА, ЧЕ НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ ПОВТАРЯМ НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА НОСИ ЛИЛАВИ НЕЩА, А ЩЕШЕ ДА СЕ РАДВАШ И НЯМАШЕ ДА И КРЕЩИШ ЗА ШИБАНИТЕ СИ ЛИГАВЩИНИ. Иди в най-близката психиятрия и се прегледай, защото не те слуша главата.

И следващия път си помисли преди да викаш, защото си една малка точка от света и нямаш НИКАКВО право да казваш какво да носят другите и как да се обличат.

Голям фен Аватара на vilityyy979
    абее иди се гръмни ... как може да се водите най - добри приятелки и да пишеш '' защото съм по умна и красива от нея '' ... аз НИКОГА не бих обидила най - добрата си преятелка ... и тука кво ми пишеш , че те копирала ... пуу аман ... да не може момичето да си купи като твоите кецове и да си ги носи наволя ... И моя любим цвят е лилаво и другата ми най - добра приятелка си направи лилав кичур ( и на нея и е любим цвят ) И кво .. да не й се сърдех ?! Много и утиваше даже ... ама аман вече ... копирвачка ще я наричаш ... айде оправяйте си малоумните проблеми сами ... че и на 14 ще ми се водите ...
    Passion is Fashion ;]

Мега фен
    Щом си купува лилави неща, значи и харесва цветът.
    Ти не можеш да и забраниш да не носи обувки само, защото на теб не ти харесва.. Знам, че е малко неприятно.. Ама за такива дребни неща не бива да се карате : ))

Супер фен Аватара на 4o4ina

Ама то твоето с приятелката ти не значи,че тя те копира.Копиране значи да речем аз да си купя нещо и някоя фр. ,дет знае,че съм го купила после да отиде и да си купи съвсем същото.

Любимия цвят на моята БФФ е син.Аз оня ден като се разхождах из центъра,влязох в един магазин и си купих сини чорапки с пръсти.Като се събличахме по физическо моята БФФ ме видя и даже ми честити.Това не означава,че ме е копирала.

Но дори твоята приятелка да те е копирала,тя все пак е дала пари.Да не мислиш,че в тая криза ти дават нещо безплатно?!А и не можеш да ѝ нареждаш какво да облича и какво да не облича...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    така.. Единственото, което мога да кажа е, че не искам никога през целия си живот на тази и която и да е планета в Слънчевата система да имам "приятелка" като теб.
    Добре бе.. КАК МОЖЕ ДА Й ЗАБРАНИШ ДА НОСИ НЕЩО..?? или да не харесва лилавото?? Ти кво.. ти ли го измисли тва лилаво?? Ти ли смеси синьо и там кво беше..?? Ти ли го откри??

Аз и моята най-добра приятелка сме луди по лилавото, също като вас /с тази разлика, че ние наистина сме приятелки/, но не се сърдим една на друга когато някоя има нова лилава блуза, примерно. Даже се радваме една за друга..!!

Я върви при твоята приятелка.. извини й се.. заслужава го.. четох и нейната тема .. момичето го е страх от тебе.. как може..

Сори за гневния коментар.. ама ти само тва заслужаваш... материалистка такава..

+++++++
    . . . . < 33

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Я даите линк на другата тема :Д

Иначе авторке-...никаква приятелка не си
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=402932 Заповядай! :P
    Мерси и...........ужас...не им е лесно на децата

Град
    In the heart of action.

Ахахаха .. била си по-красива, по-умна, копирала те ..
    Единственото нещо което разбрах до тук, беше, че си доста глупава и че определено не си кой знае, колко добра приятелка.
    Проблема ти с твоята приятелка е детински и ужасно глупав. Незнам как винаги успявате, толкова да преувеличите нещата, че от нещо съвсем лесно за разрешавате да изкарате бедствие.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    kissche95 Регистриран на: 04 Май 2011 .. pre77ysmile Регистриран на: 05 Май 2011 .. тц тц тц направо ме разби !! .. Момичето/Момчето явно толкова се е отегчило от живота , че чак се е посветило на Teenproblem .. И всеки ден , си прави по два нови профила и си пуска сам/а теми !! Смешен/a си !!

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

въй не и двете пишете пълни простии ти кво що не ни забраниш на сички да ядем щот ти ядеш вземи се в ръце лилавото е просто цвят ко се превземаш шматка

Супер фен Аватара на icebulllet14
    тоя пост е ебавка, нали
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Re: приятелката ми не спира да ме копира..

Цитирай Първоначално написано от pre77ysmile
    незнам какво и става...откакто си купих лилав телефон и откакто разбра,че това е любимият ми цвят,сякъш нарочно започна и тя да си копува лилави неща...оня ден дойде с лилави обувки на училище...обясних и че не ми е приятно да ме копира,и тя обеща,че няма повече да ги обува...днес случайно я срещнах преди даскало (отиваше да копува цигари на дядо си) ии ги беше обула...попитах я защо пак е обула тези обувки,тя каза че другите и кецове се скъсали..не и повярвах мн ама си замълчах...преди месец пък си направи лилави кичури...тогава мн и се сърдих,но имах право..и съм сигурна че го прави нарочно...А днес ми поиска една лилава тениска на заем,не издържах,раскрещях и се...това вече е банално...сега сме скарани...не издържам вече..знам,мн добре разбирам,че тя ми завижда,защото съм по умна и красива от нея (нищо че ми е малко голям носа)но това не е начин да прилича на мен,като ми копира цвета...незнам,незнам..дайте някакъв съвет че...
    На теб, девойко неграмотна, кой ти е казал, че си умна?
    Вместо да пускаш тъпи теми (присъщи на по-умни и красиви от останалите кифли), седни и научи малко правопис и пунктуация (и не само).

И двете теми май са ебавки, ама карай - пак издават гения на мисълта.

Голям фен Аватара на vilityyy979

Re: приятелката ми не спира да ме копира..

Цитирай Първоначално написано от zdrasti9182
    Цитирай Първоначално написано от pre77ysmile
    незнам какво и става...откакто си купих лилав телефон и откакто разбра,че това е любимият ми цвят,сякъш нарочно започна и тя да си копува лилави неща...оня ден дойде с лилави обувки на училище...обясних и че не ми е приятно да ме копира,и тя обеща,че няма повече да ги обува...днес случайно я срещнах преди даскало (отиваше да копува цигари на дядо си) ии ги беше обула...попитах я защо пак е обула тези обувки,тя каза че другите и кецове се скъсали..не и повярвах мн ама си замълчах...преди месец пък си направи лилави кичури...тогава мн и се сърдих,но имах право..и съм сигурна че го прави нарочно...А днес ми поиска една лилава тениска на заем,не издържах,раскрещях и се...това вече е банално...сега сме скарани...не издържам вече..знам,мн добре разбирам,че тя ми завижда,защото съм по умна и красива от нея (нищо че ми е малко голям носа)но това не е начин да прилича на мен,като ми копира цвета...незнам,незнам..дайте някакъв съвет че...
    На теб, девойко неграмотна, кой ти е казал, че си умна?
    Вместо да пускаш тъпи теми (присъщи на по-умни и красиви от останалите кифли), седни и научи малко правопис и пунктуация (и не само).

И двете теми май са ебавки, ама карай - пак издават гения на мисълта.
    + \/
    Passion is Fashion ;]

Супер фен Аватара на psych0
    хааааааааааа
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Креййзииии....
    Ебавка е всичкото бе хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми