.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    От това нещо-грам мнение нямам...а реакция...не остана такава! Ужасс просто!

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Не съм и предполагал, че съществуват такива лигли. Започвам с това, че гаджетата ви изобщо не са задължени да ви подаряват, каквото и да било. Само, това, че ти е честитил е достатъчно.

Приемеш ли подарък, означава, че го харесваш и повече нямаш право да мърмориш. Не го ли приемеш - отново нямаш право да мърмориш. Това е подарък.

Виж, ако той ти заплаща с "подарък" някакви услуги или труд, тогава бих разбрал негодованието ти. Срещу своят труд не си получила договореното. Но никъде не забелязах, да си писала, че си куртизантка.

Ще ти разваля празника и ти го казвам направо - не си принцеска. Все пак прочетете "Пепеляшка" и може би ще осъзнаеш, че не рокличката и патофките носят благородство, а съзнанието и душата. Както се пее в една песен "Без кола и раница, небето ми е граница"

U tup
    Първо, не съм написала темата, за да ме упреквате и да изсипвате куп негативно отношение към мен, не търся нито това, нито искам някой да защитава написаните от мен редове. Интересно ми беше да видя какви ще са вашите реакции и какво ще си помислите сами за себе си , ако ви се случи подобно нещо.Благодаря за всички коментари, написани до тук, но ще ви помоля да не засягате темите за пари .. и т.н Ще съм благодарна , ако не пишете повече по темата

Пак ще има сума ти нападки, ама bratignat се изцепва с това, че не бил длъжен да подарява. Това си е традиция.
    Ама той като цяло е странен тип, така че аз изобщо не се учудвам от мнението му.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^омг за пръв път виждам твое мнение късо само 3 реда хаха

Иначе по темата съм съгласен единствено с

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не трябва да се подаряват неща, колкото да мине метър.
    Нямам предвид,че трябва да и купи нещо скъпо или голямо,просто да е поне уместно.Момичетата се радват и на обикновени неща,стига да са от сърце.

А тоя дето се изцепи,че не е длъжен да се подаряват подаръци...никъде не е написано че е задължително,това е акт на внимание.Една връзка има много аспекти и това е един от нея.Ако изключим малките неща като подаръците,искрените разговори,разходките,вечер ите прекарани гушнати заедно и тн тогава какво ни остава от една връзка?

Отговора е нищо.Става еднообразна.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Стойността на подаръка я оценявам на не повече от 5-6 лв. Ако е искал наистина да ти купи нещо смислено, за същите пари е могъл да го направи, но явно момчето е предпочело да подари нещо, колкото да мине номера. Не мога да си представя аз какво бих направила ако някой ми подари гащи, чорапи и сапун ... Сигурно бих му избола очите. Той досега какво ти е подарявал? Може да се е изчерпал откъм варианти или пък да не е имал финансова възможност да ти купи нещо по-голямо и е решил да се спре на това. Аз в никакъв случай не бих оправдала подобна постъпка, направо бих го попитала в очите какво означава това.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Зависи, ако ми го поднесе по някакъв повод, директно ще го питам дали се бъзика с мен. Но ако просто така ми ги е купил, без повод, ще се зарадвам, че е помислил за мен.
    При всички положения , ако "подаръкът" не ти е харесал, просто му го кажи. Не в смисъл на " Абе, к'ъв е тоя смотан подарък", но по-скоро, че и сама можеш да си набавяш неща от първа необходимост и предпочиташ да ти прави подаръци, които ще можеш да запомниш, че са от него.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Зад празникът стои идеята да почетеш и зарадваш празнуващия. Някога всички са правили сами подаръците си. И не защото са били по-изкусни от нас или стиснати. Отделяли са най-ценното - времето си.
    Сори, но да обикаляш 4-5 часа магазини, за да намериш най-хубавия подарък изобщо не е същото, както да изписваш, рисуваш, съчиняваш свириш или каквото се сетите, в продължение на дни. Верно, някой нямат никакъв талант, но не става дума за самия подарък, а за жестът.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Пак ще има сума ти нападки, ама bratignat се изцепва с това, че не бил длъжен да подарява.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    А тоя дето се изцепи,че не е длъжен да се подаряват подаръци...никъде не е написано че е задължително,това е акт на внимание.
    Измъквате думите ми от контекста избирателно. Един съвет - не губете времето си и това на четящите преса с журналистическа кариера

П.П. Авторке, питала си за мнение, не за това, което ти се ще да чуеш.

Град
    България/София
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Мисля, че скоро ще ти предложи брак!
    А скоро ще ти подари и прах за пране, парцал за под, мистър пропър, четка за зъби и тн.
    Прах за пране, ми нали трябва с нещо да се перат дрехите! Парцал за под - да мие пода... Мистър пропър - ще тича и мие след децата Четка за зъби - да си поддържа хигиената! Това е да си съпруга на такъв човек...
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Град
    Някъде из София...
    Въобще не ме влече журналистическата кариера,спокойно.Просто можеше да подминеш коментара ми,ако нямаш какво да кажеш.

Започвам с това, че гаджетата ви изобщо не са задължени да ви подаряват, каквото и да било.
    Както и да го гледам вътре и извън от контекста си значи едно.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Някога всички са правили сами подаръците си. И не защото са били по-изкусни от нас или стиснати. Отделяли са най-ценното - времето си.
    Сори, но да обикаляш 4-5 часа магазини, за да намериш най-хубавия подарък изобщо не е същото, както да изписваш, рисуваш, съчиняваш свириш или каквото се сетите, в продължение на дни. Верно, някой нямат никакъв талант, но не става дума за самия подарък, а за жестът.
    Именно де. Не вярвам той лично да и е ушил гащите и да е забъркал сапуна в семейния казан.
    И ние това имахме в предвид: че е трябвало да седне и да направи нещо с ръцете или ума си вместо да минава номера с боклуци, които тя 100% си има. Щеше да е жест именно, ако беше сътворил нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Въобще не ме влече журналистическата кариера,спокойно.Просто можеше да подминеш коментара ми,ако нямаш какво да кажеш.

Започвам с това, че гаджетата ви изобщо не са задължени да ви подаряват, каквото и да било.
    Както и да го гледам вътре и извън от контекста си значи едно.
    Защото имаш очи, но нямаш поглед.

Град
    Някъде из София...
    Мерси,не започвай спор който не желаеш...

Много добре те разбрах какво имаше предвид,но пак грешиш.Да му е благодарна,че все пак и е подарил нещо?Ако си решил да подаряваш,поне го прави както трябва,а не само да отбиеш номера както казаха.

Ако решиш да ме цитираш,напиши нещо смислено с което да се обосновеш,а не започвай лични нападки.

Ами може просто да е нямал възможност за по скъп подарък

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    аз бих си помислила че няма пари и все пак ще оценя това се пак нещо ще ми е подарил

Някъде да съм писал за отбиване на номер? Имало го е в предишни мнения, не в моите. Да оценяваш подаръците на хората е консумативно - има си хора, които просто не знаят какво да подаряват. Всеки със своите силни и слаби страни. Но това да лепнеш етикет на някой според подаръците, които раздава - излиза, че мутрите са най-милите и добрички хора. Те наистина раздават големи подаръци.

Това, че не разбираш нечие мнение или не си съгласен с него, изобщо не значи, че не е така. За това хората дискутират или спорят.

Shadow, не съм използвал нападки срещу теб, но в случай, че усещаш философски цитати за обидни, тогава - извинявай. Ако искам да обидя някой със сигурност няма да съм търпелив или възпитан.

Град
    Някъде из София...
    Така е прав си,но имаме конкретен случай не става въпрос колко си щедър и какво можеш да подариш.

Въпросът е избора на подарък-предполагам са тийнейджъри на 16,17,18.Да си подаряват бельо,прашки,боксерки все едно са женени от еди колко си години не върви някак.

За едно си прав,подаръка си е подарък не можеш да му слагаш оценки,но само в случаите когато е уместен.Мога да ти дам безброй примери за неуместни подаръци.Ако толкова е загубил липса на идеи какво да подари,винаги може да я изненада с нещо на пръв поглед малко,вече се изписа доста по тази тема.

Всеки подарък,носи със себе си и малко подтекст.На мен лично ако приятелката ми подари боксерки или сапун,ще си помисля че или имам лош вкус или че не се къпя хаха

Мега фен Аватара на babity
    Колежке, допреди няколко месеца излизах с мъж, който при откровен разговор (в който се предполага, че трябваше да ми разкрие чувствата си) ме накара да извадя листче и да запиша три песни, които да изслушам като с прибера и да ми светне всичко... Та, сериозно ли т'ва за детските работи?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от lorena

Първо, не съм написала темата, за да ме упреквате и да изсипвате куп негативно отношение към мен
    Ми тогава не се излагай с такива глупави изречения от рода на(цитирам по памет)"Той никога няма да ми купи това, което искам, 'щото не му е по възможностите". Не е било баш такова изречението, ама контекстът беше що-годе такъв. И супер горчив вкус в устата оставя. Да, гащи, чорапи и сапун, по дяволите, е крайно неподходящият подарък и да, говори за крещяща липса на вкус, но и твоето грозно изказване хич не беше на място. Разочарована си от тоя човек, различно ви било мисленето, финансовото положение и пр., все неща, които не ти изнасят - тогава за чий си с него? Като се смяташ за по-умна, отговорна, оправна, съобразителна и т.н., хващай си чантата и си търси някой от твоята черга, за да си спестиш следващи разочарования.

И защото си поразводних поста, пък не отговорих на въпроса - не, не бих се зарадвала на подобен подарък, ако ще в него да е вложена всичката любов на света. Сигурно съм повърхностна и проста, обаче все още вярвам, че сапун мога да си купя и сама.

Град
    ..in the middle of the party..
    Крайно време е в петата страница на темата да разкриеш че не обичаш да се къпеш според мен.

Цитирай Първоначално написано от chronic
    Крайно време е в петата страница на темата да разкриеш че не обичаш да се къпеш според мен.

Аз подарявам плюшени октоподчета и всичко е наред
    ...

Град
    Някъде из София...
    cranberry това което написах беше просто пример,някои хора просто не умеят да говорят направо и да казват нещата.

В отговор на въпроса ти-да детско е.Затова винаги внимателно избирам подаръците си

Иначе babity сериозно ли е това,което го разказа..къде ги намираш тези "мъже"

да не е било нещо от типа http://vbox7.com/play:bb70312b хаха

Супер фен
    Боже...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ще му ги наврЪ някъде ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Пуу, ебати разочарованието...
    Радвай се на малките и прости нещица бе..к'во толкова...

Чорапи- помислил е за краката ми, които обожава.
    Гащи- егоистично малко от неговата страна, що'то знае, че лично той рано или по-рано ще ги премахне от пътя си.
    Сапун- особено, ако е с любимия ми аромат, директо му скачам на вратлето и отиваме във ваната.
    Крем- време е да понамаже малко тялото ми...

Заключение: От всичко това печеля, почти толкова, колкото той.
    Що да не се зарадвам?

Да ви кажа честно и парфюм да ми беше подарил, нямаше да е от тези , които аз харесвам и имам ... едва ли би дал толкова пари .Предпочитам нищо да не ми подарява
    Много жалко за теб...по-скоро съчувствам на момчето ти, че е с теб.
    'Нищо лично, просто бизнес'
    Единственото нормално мнение Много сте зле, честно Боже, боже.Човека е искал да ти подари нещо, което ще използваш вместо нещо ,което ще прашасва у вас Как може да не си доволна.Аз ще съм доволна и на лично направена картичка.Просто е мило горкия човек, че е с теб.. и значи това е мисленето на тийновете - трябва да е скъп подарък, но ти ти си на 20 и мислиш по този начин??? Wtf?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си