- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашите мнения и реакции...относно това ...
От това нещо-грам мнение нямам...а реакция...не остана такава!![]()
![]()
Ужасс просто!
Първо, не съм написала темата, за да ме упреквате и да изсипвате куп негативно отношение към мен, не търся нито това, нито искам някой да защитава написаните от мен редове. Интересно ми беше да видя какви ще са вашите реакции и какво ще си помислите сами за себе си , ако ви се случи подобно нещо.Благодаря за всички коментари, написани до тук, но ще ви помоля да не засягате темите за пари .. и т.н Ще съм благодарна , ако не пишете повече по тематаПървоначално написано от bratignat
Пак ще има сума ти нападки, ама bratignat се изцепва с това, че не бил длъжен да подарява. Това си е традиция.
Ама той като цяло е странен тип, така че аз изобщо не се учудвам от мнението му.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^омг за пръв път виждам твое мнение късо само 3 реда хаха![]()
Иначе по темата съм съгласен единствено с
Нямам предвид,че трябва да и купи нещо скъпо или голямо,просто да е поне уместно.Момичетата се радват и на обикновени неща,стига да са от сърце.Първоначално написано от jghgh
А тоя дето се изцепи,че не е длъжен да се подаряват подаръци...никъде не е написано че е задължително,това е акт на внимание.Една връзка има много аспекти и това е един от нея.Ако изключим малките неща като подаръците,искрените разговори,разходките,вечер ите прекарани гушнати заедно и тн тогава какво ни остава от една връзка?
Отговора е нищо.Става еднообразна.
Стойността на подаръка я оценявам на не повече от 5-6 лв. Ако е искал наистина да ти купи нещо смислено, за същите пари е могъл да го направи, но явно момчето е предпочело да подари нещо, колкото да мине номера. Не мога да си представя аз какво бих направила ако някой ми подари гащи, чорапи и сапун ...Сигурно бих му избола очите. Той досега какво ти е подарявал? Може да се е изчерпал откъм варианти или пък да не е имал финансова възможност да ти купи нещо по-голямо и е решил да се спре на това. Аз в никакъв случай не бих оправдала подобна постъпка, направо бих го попитала в очите какво означава това.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Зависи, ако ми го поднесе по някакъв повод, директно ще го питам дали се бъзика с мен. Но ако просто така ми ги е купил, без повод, ще се зарадвам, че е помислил за мен.
При всички положения , ако "подаръкът" не ти е харесал, просто му го кажи. Не в смисъл на " Абе, к'ъв е тоя смотан подарък", но по-скоро, че и сама можеш да си набавяш неща от първа необходимост и предпочиташ да ти прави подаръци, които ще можеш да запомниш, че са от него.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Зад празникът стои идеята да почетеш и зарадваш празнуващия. Някога всички са правили сами подаръците си. И не защото са били по-изкусни от нас или стиснати. Отделяли са най-ценното - времето си.
Сори, но да обикаляш 4-5 часа магазини, за да намериш най-хубавия подарък изобщо не е същото, както да изписваш, рисуваш, съчиняваш свириш или каквото се сетите, в продължение на дни. Верно, някой нямат никакъв талант, но не става дума за самия подарък, а за жестът.
Първоначално написано от jghgh
Измъквате думите ми от контекста избирателно. Един съвет - не губете времето си и това на четящите преса с журналистическа кариераПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
П.П. Авторке, питала си за мнение, не за това, което ти се ще да чуеш.
Прах за пране, ми нали трябва с нещо да се перат дрехите! Парцал за под - да мие пода... Мистър пропър - ще тича и мие след децатаПървоначално написано от CanisDirus
Четка за зъби - да си поддържа хигиената!
![]()
![]()
Това е да си съпруга на такъв човек...
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
Въобще не ме влече журналистическата кариера,спокойно.Просто можеше да подминеш коментара ми,ако нямаш какво да кажеш.
Както и да го гледам вътре и извън от контекста си значи едно.Първоначално написано от bratignat
Именно де.Първоначално написано от bratignat
Не вярвам той лично да и е ушил гащите и да е забъркал сапуна в семейния казан.
![]()
И ние това имахме в предвид: че е трябвало да седне и да направи нещо с ръцете или ума си вместо да минава номера с боклуци, които тя 100% си има. Щеше да е жест именно, ако беше сътворил нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защото имаш очи, но нямаш поглед.Първоначално написано от Sh@d0w
Мерси,не започвай спор който не желаеш...
Много добре те разбрах какво имаше предвид,но пак грешиш.Да му е благодарна,че все пак и е подарил нещо?Ако си решил да подаряваш,поне го прави както трябва,а не само да отбиеш номера както казаха.
Ако решиш да ме цитираш,напиши нещо смислено с което да се обосновеш,а не започвай лични нападки.
Ами може просто да е нямал възможност за по скъп подарък![]()
аз бих си помислила че няма парии все пак ще оценя това
се пак нещо ще ми е подарил
![]()
Някъде да съм писал за отбиване на номер? Имало го е в предишни мнения, не в моите. Да оценяваш подаръците на хората е консумативно - има си хора, които просто не знаят какво да подаряват. Всеки със своите силни и слаби страни. Но това да лепнеш етикет на някой според подаръците, които раздава - излиза, че мутрите са най-милите и добрички хора. Те наистина раздават големи подаръци.
Това, че не разбираш нечие мнение или не си съгласен с него, изобщо не значи, че не е така. За това хората дискутират или спорят.
Shadow, не съм използвал нападки срещу теб, но в случай, че усещаш философски цитати за обидни, тогава - извинявай. Ако искам да обидя някой със сигурност няма да съм търпелив или възпитан.
Така е прав си,но имаме конкретен случай не става въпрос колко си щедър и какво можеш да подариш.
Въпросът е избора на подарък-предполагам са тийнейджъри на 16,17,18.Да си подаряват бельо,прашки,боксерки все едно са женени от еди колко си години не върви някак.
За едно си прав,подаръка си е подарък не можеш да му слагаш оценки,но само в случаите когато е уместен.Мога да ти дам безброй примери за неуместни подаръци.Ако толкова е загубил липса на идеи какво да подари,винаги може да я изненада с нещо на пръв поглед малко,вече се изписа доста по тази тема.
Всеки подарък,носи със себе си и малко подтекст.На мен лично ако приятелката ми подари боксерки или сапун,ще си помисля че или имам лош вкус или че не се къпя хаха
Колежке, допреди няколко месеца излизах с мъж, който при откровен разговор (в който се предполага, че трябваше да ми разкрие чувствата си) ме накара да извадя листче и да запиша три песни, които да изслушам като с прибера и да ми светне всичко... Та, сериозно ли т'ва за детските работи?
Ми тогава не се излагай с такива глупави изречения от рода на(цитирам по памет)"Той никога няма да ми купи това, което искам, 'щото не му е по възможностите". Не е било баш такова изречението, ама контекстът беше що-годе такъв. И супер горчив вкус в устата оставя. Да, гащи, чорапи и сапун, по дяволите, е крайно неподходящият подарък и да, говори за крещяща липса на вкус, но и твоето грозно изказване хич не беше на място. Разочарована си от тоя човек, различно ви било мисленето, финансовото положение и пр., все неща, които не ти изнасят - тогава за чий си с него? Като се смяташ за по-умна, отговорна, оправна, съобразителна и т.н., хващай си чантата и си търси някой от твоята черга, за да си спестиш следващи разочарования.Първоначално написано от lorena
И защото си поразводних поста, пък не отговорих на въпроса - не, не бих се зарадвала на подобен подарък, ако ще в него да е вложена всичката любов на света. Сигурно съм повърхностна и проста, обаче все още вярвам, че сапун мога да си купя и сама.
Крайно време е в петата страница на темата да разкриеш че не обичаш да се къпеш според мен.
Аз подарявам плюшени октоподчета и всичко е наред![]()
...
cranberry това което написах беше просто пример,някои хора просто не умеят да говорят направо и да казват нещата.
В отговор на въпроса ти-да детско е.Затова винаги внимателно избирам подаръците си
Иначе babity сериозно ли е това,което го разказа..къде ги намираш тези "мъже"![]()
да не е било нещо от типа http://vbox7.com/play:bb70312b хаха![]()
Боже...
Ще му ги наврЪ някъде ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Единственото нормално мнениеПървоначално написано от cranberry696
Много сте зле, честно
Боже, боже.Човека е искал да ти подари нещо, което ще използваш вместо нещо ,което ще прашасва у вас
Как може да не си доволна.Аз ще съм доволна и на лично направена картичка.Просто е мило
горкия човек, че е с теб.. и значи това е мисленето на тийновете - трябва да е скъп подарък, но ти ти си на 20 и мислиш по този начин??? Wtf?