- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашите мнения и реакции...относно това ...
Ми тогава не се излагай с такива глупави изречения от рода на(цитирам по памет)"Той никога няма да ми купи това, което искам, 'щото не му е по възможностите". Не е било баш такова изречението, ама контекстът беше що-годе такъв. И супер горчив вкус в устата оставя. Да, гащи, чорапи и сапун, по дяволите, е крайно неподходящият подарък и да, говори за крещяща липса на вкус, но и твоето грозно изказване хич не беше на място. Разочарована си от тоя човек, различно ви било мисленето, финансовото положение и пр., все неща, които не ти изнасят - тогава за чий си с него? Като се смяташ за по-умна, отговорна, оправна, съобразителна и т.н., хващай си чантата и си търси някой от твоята черга, за да си спестиш следващи разочарования.Първоначално написано от lorena
И защото си поразводних поста, пък не отговорих на въпроса - не, не бих се зарадвала на подобен подарък, ако ще в него да е вложена всичката любов на света. Сигурно съм повърхностна и проста, обаче все още вярвам, че сапун мога да си купя и сама.