.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Супер фен Аватара на djipsito
    Аз кво да ви кажа като са ми подарявали Лионска наденица

Едва ходех от смях... Приех го като мега бъзик (не в лошия смисъл). Имаше и някви бонбонки захаросани и разни други такива. Почувствах се на 5, а бях на 16... Ама си ги изядах де без наденицата, че от толкова път се беше.. подмокрила и развалила

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако е без повод бих го приела на шега. Но ако е с повод бих си помислила пак, че е шега и псоел ще ми подари нешо друго. Иначе, просто нямам думи
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Провинцията
    КРИЗАА, КРИЗАА!

А може би е част от някой коварен план!

Dirty girl rawr

Е*аси якия подарък. Ще вземам пример от него - ем пари пестя, ем правя нещо хубаво.

ако някой подари на момиче подобен подарък би било голяма гавра

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Всички знаем ,че за вас 15 - 16 годишните е супер якото и важното да ви се подари парфюм от 500 лв или дрешки от Мола или някое лигаво сърце кряскащо "обичам те" . Тогава ще сте на седмото небе и за вас няма да има по - добър , мил и обичащ ви мъж от него.
    С приятеля ми сме заедно над 3 години вече и ми е подарявал какво ли не , с и без повод. Ама наистина какво ли не - гащи, чорапи , козметики и т.н. . Понякога когато не е имал възможност е минавал дори и само с едно цвете.Но за мен и то е достатъчно .Достатъчно ми е само сапун да ми подари , но да знам ,че е от него и е отделил време да излезе да ми го избере и да ми го купи . Не мога да разбера какво се превземате толкова сякаш сте ангийски принцеси . Ако вие не оценявате и малките, дребни , дори и евтини от към пари и на глед непотребни или тъпи за вас неща , то ще има друга , която ще ги оцени , защото няма да е толкова Инфантилна.
    Та с две думи , бих се зарадвала. Това са все неща , които ще ми влязат в употреба най- малкото.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Всички знаем ,че за вас 15 - 16 годишните е супер якото и важното да ви се подари парфюм от 500 лв или дрешки от Мола или някое лигаво сърце кряскащо "обичам те" . Тогава ще сте на седмото небе и за вас няма да има по - добър , мил и обичащ ви мъж от него.
    С приятеля ми сме заедно над 3 години вече и ми е подарявал какво ли не , с и без повод. Ама наистина какво ли не - гащи, чорапи , козметики и т.н. . Понякога когато не е имал възможност е минавал дори и само с едно цвете.Но за мен и то е достатъчно .Достатъчно ми е само сапун да ми подари , но да знам ,че е от него и е отделил време да излезе да ми го избере и да ми го купи . Не мога да разбера какво се превземате толкова сякаш сте ангийски принцеси . Ако вие не оценявате и малките, дребни , дори и евтини от към пари и на глед непотребни или тъпи за вас неща , то ще има друга , която ще ги оцени , защото няма да е толкова Инфантилна.
    Та с две думи , бих се зарадвала. Това са все неща , които ще ми влязат в употреба най- малкото.
    Именно въпросните подаръци не показват отделено внимание. И едно цвете да беше, не е проблем, както казаха важен е жеста и посланието.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

ще повърна отгоре му, а "подаръците" му ще бъдат директно подпалени пред очите му

стига бе, това не е възможно - да ходите година примерно и да ти подари такава глупост

има три варианта:

- или въобще не те познава и никаква връзка не сте водили ?!?!

- или се шегува ??

- или е пълен малоумник

- или просто няма пари за нещо друго.. ?

според мен е третото.

и все пак, важно е възрастта. не прочетох на колко години си, но наистина всеки може да си позволи различни неща; все пак повечето на 12-20 не си изкарват сами прехраната т.е. трябва да точат от родителите си, а не могат да кажат "може ли 200 лева за подарък на приятелката ми?"

и така.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Именно въпросните подаръци не показват отделено внимание. И едно цвете да беше, не е проблем, както казаха важен е жеста и посланието.
    А какво показват ,че е грабнал първото нещо, което е видял в банята ли? Аз обичам да ми подаряват бельо например. Дори и да не е луксозно,а да е нещо закачливо пак ще ми хареса...
    Отделно какво означава да оценяваш и малките неща?Да ти подарят парфюм 20 мл , но да струва 5000 лева, но понеже е малък ...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Значи да мисли с главата си като купува. Ок, ТИ обичаш да ти подаряват белъо. ТЯ явно не обича. Не усещаш ли наистина тънката разлика? Той я познава, би следвало да знае какво ще и хареса. Никакви парфюми за 5000 лева не му е искала. Тя иска да бъде забелязана и да види, че се е постарал, че е помислил и е намерил как да я зарадва със средставата, които има. Тя иска да види,че той я познава. Нищо не му пречи да и купи някоя малка рамка и да речем да седне и да прерисува/прекопира някоя тяхна снимка. Нищо не му пречи да и нарисува нещо специално. Да и напише стихче. Да и купи някое хубаво букетче. Да и спретне някоя джаджа от глина (аз така направих 7 животни от глина за едно бивше гадже - нещо като мини зоопаркче. Беше много много доволен, а глината е около 3 лева). Да вземе някоя по-красива бутилка, да разкара етикета с гореща вода и да украси шишето с камъчета, боички за стъклопис (не струват кой знае колко - мисля, че около 4-5 лева бяха) и каквото намери още, да го направи уникално и после вътре да сложи лист хартия с нещо мило написано... мога да избълвам още 65 000 идеи в тоя дух с малко пари, които показват, че е мислил за нея. Ако и знаех хобито щях да дам и по-точни примери. Не знам защо не разбирате, че става дума за старанието и за жеста, а не за парите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си