Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
Всички знаем ,че за вас 15 - 16 годишните е супер якото и важното да ви се подари парфюм от 500 лв или дрешки от Мола или някое лигаво сърце кряскащо "обичам те" . Тогава ще сте на седмото небе и за вас няма да има по - добър , мил и обичащ ви мъж от него.
С приятеля ми сме заедно над 3 години вече и ми е подарявал какво ли не , с и без повод. Ама наистина какво ли не - гащи, чорапи , козметики и т.н. . Понякога когато не е имал възможност е минавал дори и само с едно цвете.Но за мен и то е достатъчно .Достатъчно ми е само сапун да ми подари , но да знам ,че е от него и е отделил време да излезе да ми го избере и да ми го купи . Не мога да разбера какво се превземате толкова сякаш сте ангийски принцеси . Ако вие не оценявате и малките, дребни , дори и евтини от към пари и на глед непотребни или тъпи за вас неща , то ще има друга , която ще ги оцени , защото няма да е толкова Инфантилна.
Та с две думи , бих се зарадвала. Това са все неща , които ще ми влязат в употреба най- малкото.
Именно въпросните подаръци не показват отделено внимание. И едно цвете да беше, не е проблем, както казаха важен е жеста и посланието.