- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка.
Здравейте, имам проблем и искам вашето мнение.
С най-добрата ми приятелка сме в един клас. Наистина добри приятели сме - винаги бях до нея и й помогах в много тежки моменти за нея и се разбираме наистина прекрасно откакто се запознахме - вече над половин година. Почти не минава ден, в който не се виждаме, пък и постоянно си говорим по телефона. Винаги като се събираме се държим някак си прекалено "близо" един до друг за приятели. Често се прегръщаме, целувки по бузите... и това е странно за приятелите ни. За незнам си кой път ни питат дали сме гаджета... но това не е така.
Няколко пъти досега сме спали заедно, но под спали имам в предвид, че наистина само спахмет.е. не сме правили нищо повече - просто сме били в едно легло и се гушкахме през ноща...
![]()
В последно време аз обаче почвам като че ли да се влюбвам в нея, но не смея да направя нищо по въпроса, защото не искам да я загубя като приятелка.
Тази близост не е ли малко странна за приятели? Много съм объркан.
От друга страна тя се вижда от време на време с едно момче, което уж й е само приятел, но не съм много сигурен...
Щом те е допуснала толоква близо до себе си,смятай даже че сте се гушкали в едно легло,значи не е безразлична към теб.
Както обичам да казвам-съдбата обича смелите.Действай.
ми вие пък в днешно време лезбойките правят само като вас драж се много по дистанцирано от тея целувки прегръдки за де не ви мислят гаджета ти 13г имаш ли
Доста над 13 съм...Първоначално написано от mimka92love
колко достаПървоначално написано от kucteen
Съгласна.Първоначално написано от Sh@d0w
Трябва да провериш дали и тя изпитва подобни чувства. От нейното отношение към теб си личи, че не би те отхвърлила, ако предприемеш нещо (поне аз така виждам нещата).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Шматка, т'ва е момче, не момиче.Първоначално написано от mimka92love
Някой преди мен го каза много точно "съдбата обича смелите".
Само и аз не разбрах автора момче ли е или момиче?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Как мислите... Дали е момче?Първоначално написано от kucteen
![]()
По темата: Кажи й. Щом сте се гушкали в едно легло мисля, че и тя те харесва. Късмет.![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
[quote="frozendeath"]Шматка, т'ва е момче, не момиче.[/quoteПървоначално написано от mimka92love
простак
момче съм...![]()
![]()
Почни да и правиш някакви намеци и ако тя отвръща й кажи какво чувстваш и всичко ще е ок
nigga stole my bike
Пичага.. хващай я за гадже.. се пак ще сте си хем приятели хем гаждета. Щом сте спали и сте се гушкали .. ясно ми е сичкоПо добре я хващай!!! НЕ ИЗПУСКАЙ МОМЕНТА...
ESL !!!
Пич.. знам какво е.. и аз съм в същото положение,само че
с Най - добрия ми приятеЛ![]()
![]()
![]()