- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна ??
Някой се беше изказал на обезмаслените продукти. Каквото съм чела по въпроса - доста спорна работа саОрганизмът ни има нужда от мазнини. Освен това обезмаслените продукти сами по себе си са гадни на вкус, та им добавят овкусители и то става еднаа... Пък и разликата в калориите между обикновеното и нискомасленото мляко не е толкова фрапантни.
- Нормално мляко - 150 калории
- 2% - 120 калории
- 1% - 100 калории
Абе.. то има спорове за млякото принципно дали не е вредно за хората (освен майчиното).
Абе накрая минавам на фотосинтеза![]()
Деееба, не мислех, че толкова народ ще ми се изредите. Признавам, че може и наистина да не съм била права, защото аз имам доблестта да го направя. Но реално никоя от вас не ме обори с "научните факти", които дъвкахте толкова. А на мен ми е интересно... защо вашите точно толкова голи твърдения за сандвича по презумпция са по - верни от моето?
За домашна работа. Пълнозърнестият хляб от какво се прави? Няма ли консерванти? Доматите с какви растежни хормони се блъскат за да можете да ги мулавите дори и когато не им е сезона? Колко пъти сте яли домашно "крехко пилешко или пуешко"? Какво има във въпросните крехки филета?
Първоначално написано от babity
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
[quote="Daisy11"]Я пак?Първоначално написано от babity
[quote="babity"]И аз ги пиша едниПървоначално написано от Daisy11
,вчера ядох палачинки с пълнозърнесто брашно и се обърках.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]