.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Някой се беше изказал на обезмаслените продукти. Каквото съм чела по въпроса - доста спорна работа са Организмът ни има нужда от мазнини. Освен това обезмаслените продукти сами по себе си са гадни на вкус, та им добавят овкусители и то става еднаа... Пък и разликата в калориите между обикновеното и нискомасленото мляко не е толкова фрапантни.
    • Нормално мляко - 150 калории
    • 2% - 120 калории
    • 1% - 100 калории

Абе.. то има спорове за млякото принципно дали не е вредно за хората (освен майчиното).

Абе накрая минавам на фотосинтеза

Мега фен Аватара на babity
    Деееба, не мислех, че толкова народ ще ми се изредите. Признавам, че може и наистина да не съм била права, защото аз имам доблестта да го направя. Но реално никоя от вас не ме обори с "научните факти", които дъвкахте толкова. А на мен ми е интересно... защо вашите точно толкова голи твърдения за сандвича по презумпция са по - верни от моето?

За домашна работа. Пълнозърнестият хляб от какво се прави? Няма ли консерванти? Доматите с какви растежни хормони се блъскат за да можете да ги мулавите дори и когато не им е сезона? Колко пъти сте яли домашно "крехко пилешко или пуешко"? Какво има във въпросните крехки филета?

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Деееба, не мислех, че толкова народ ще ми се изредите. Признавам, че може и наистина да не съм била права, защото аз имам доблестта да го направя. Но реално никоя от вас не ме обори с "научните факти", които дъвкахте толкова. А на мен ми е интересно... защо вашите точно толкова голи твърдения за сандвича по презумпция са по - верни от моето?

За домашна работа. Пълнозърнестият хляб от какво се прави? от пълнозърнесто брашно, което е направено от всички части на зърното, яйца,мляко и т.н. Няма ли консерванти? нзн (май да), но при нормалното брашно се махат тези части на зърното които се развалят бързо,докато пълнозърнестят хляб ги съдържа. Доматите с какви растежни хормони се блъскат за да можете да ги мулавите дори и когато не им е сезона?мога да препиша от итернет, но няма да се правя на многознайка, със сигурност не е полезно да се ядат домати,които не произлизат от двора на село,ама трудно се намират такива ....Колко пъти сте яли домашно "крехко пилешко или пуешко"? Какво има във въпросните крехки филета? вегетарянка съм
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на babity
    [quote="Daisy11"]
    Пълнозърнестият хляб от какво се прави? от пълнозърнесто брашно, което е направено от всички части на зърното, яйца,мляко и т.н.
    Я пак?

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    [quote="babity"]
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    Пълнозърнестият хляб от какво се прави? от пълнозърнесто брашно, което е направено от всички части на зърното, яйца,мляко и т.н.
    Я пак?
    И аз ги пиша едни ,вчера ядох палачинки с пълнозърнесто брашно и се обърках.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си