- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скъсани дънки..Идеи?*спешно*
Ммм така.. Закачих си дънките на един стол, а супер мнгоо си ги харесвам и се чудя как мога да ги оправя. Не искам да си правя къси. Някакси да ги зашия, или да ги скъсам още някъде и да го зашия по същия начин. Защото само скъсано не става. Ох, не знам.. Някой някакви идеи?
И ми трябват бързо, защотот сега съм при баба си, а тя може да шие и да се оправя с шевни машини и прочие и да й обясня какво да направи.
http://picbg.net/img.php?file=e6b640c8d43b524c.jpg
http://picbg.net/img.php?file=c4ff64c952139ac9.jpg
http://picbg.net/img.php?file=deee796a4a983dc8.jpg
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може да зашиеш парче плат зад скъсаното (от вътрешната страна)![]()
Или да ги накъсаш още повече и да изглежда все едно така е моделаНо внимавай да не ги развалиш още повече .
Аз си мсилех за някакъв шев отгоре на зиг заг и още някъде да ги скъсам и по същия начин да се зашие. но не знам дали ще стои добре и дали ще успея да го обясня на баба ми. А ако се пришие плат отвътре няма ли конеца с които е пришит да се вижда и да е странно?
Хората пари дават за скъсани дънки, ти искаш да ги шиеш![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Можеш да направиш още няколко дупчици, да речем още две, после да ги минете на зиг-заг с цветен конец. Става добре, но вече не знам дали ти харесва идеята, а за плата отдолу - ще се виждат кончетата, но стои много интересно, ако отново е цветен плат, може също да си направиш няколко мънички резки и с игла да изкараш кончетата по този начин, за да не си личи, че са правени нарочно и с цветен плат отдолу или както предпочиташ. Аз имах такива дънки, купени, но отдолу плата беше черен, а и резките бяха големи. Успех
![]()
Правиш подобна дупка и на другия крачол после отгоре минаваш с шев зиг-заг..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е да, ама то виж го как е скъсано, някакво такова никаквоПървоначално написано от Ssummerjam
![]()
Иначе много благодаря на всички![]()
Сега само трябва да си избера цвят. Мислех си за някакво синьо-зелено, защото връзките на кецовете ми са такива, но пък и не са ми единсвените обувки :Д
А ако направя само още една такава дупка на другия крачол малко по-долу от тая примерно стига ли или трябва да правя още някъде?
Две според мен са добре,ако искаш и повече може да направиш.Примерно от едната страна 3,от другата 2.
Изрежи самото кръгче, отдолу сложи друг плат. Може малко да разнищиш дънковия плат и да стане на ивички. Нещо такова (за ивичките говоря) http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_33924.jpg . Отдолу сложи някакъв плат, за мен ще е най- добре някакъв по-тъмен, с вградени блестящи нишки, а не някакъв плат на цветчета. Ако според теб изглежда окей, може да направиш и на още едно две места, но не прекалявай.
Друга идея е да отидеш в някой шивашки магазин и да си харесаш някоя от онези апликации или притурки, който като ги минеш със ютия и залепват. Може да си сложиш цифра, буква или някаква фигурка.например - http://www.bgkniga.bg/articul/9825/D...o_golqma_.html , но разбира се, това е много по-голямо от това, за което аз ти говоря
![]()
аз пък съм имала дънки купени с плат на цветчета пък какво им е? Др вариант е да прешиеш емблемаи според мен ако баба ти знае как да шие може да ти го направи интересно да не си личи шева или не толкова очевадно с някой светъл цвят или пък зиг-заг б0д
![]()
Мерси много на всичкиЗасега ги оставих там докато не го измисля. Просто ми бяха любимите дънки и затова толкова се чудя :Д
Имах мноого подобен случай.
Не ми бяха кой знае колко любими дънки, ама си ги носех.
Е, разпрах ги.
Голяяяямо скъсано във формата на буква "Г". /странно, защото името ми започва с Г/
Както и да е, мама ги заши и в мометнта изобщо не си личи.
Скъсаното беше на дясното бедро отзад.
Не се забелязва изобщо.
Заший ги![]()
Според мен е бабешко.Първоначално написано от bebygirl
И аз си бях скъсала по този начин едни много любими,но с шев отгоре си личи още повече,затова според мен по-добре ги остави така. Малко скъсано за разкош кво толкова![]()
Пък и като гледам не е много,просто мястото е малко кофти![]()
А може ли да го снимаш как е зашито :Д Мисля направо да ги нося на шивач, обаче се чудя дали си струва ако е нешо което и майка ми/баба ми може да направи.Първоначално написано от Djenka
Иначе аз цял ден на училище изкрах така, защото това стана след първия час :Д Не става да ги оставя. Тя дупката ще стане по-голяма, а и не стои особено добре :Д