- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- я да ви видя, идейки имате ли :р
Искам да ми дадете идеи за нещо по нестандартно в секса. Пози, игри и там квото се сетите. Мръснишко, извратено...няма значение :P![]()
П. С. не че с приятеля ми сме си умразнали и няма кво да правим, но моето первезно подсъзнание вече почти се е изчерпало![]()
А какво си правила досега?Щото няма смисъл ти изброяваме неща ,които вече си правила.Анален секс?Тройки,оргии?Секс на екстремни места,сред природата и тн...
това със завързването не знам дали сте го правили, но е супер..има и яки трикове с близалки![]()
Оф докато си го преведа... Вкарайте някой камшик, латекс, яко овръзване... BDSM да има. По нагоре едва ли ше се навиете![]()
btw. Това го пуснах докато закусвах ...Първоначално написано от Biskfitka
Пробвайте на студено![]()
еми аз мога да ти кажа, ама е прекалено брутално за тийн категория. АКо искаш драсни на личенПървоначално написано от 6mateto
Ако под извратено си мислиш за пляскане с линийка по гъза си представи, че линийката ти е убождане с роза. Това ще ти се стори като тексаското клане в сравнение с линийката![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Първоначално написано от Ashenvale
ААз съм го гледала преди 1-2 години и то само първите 5-6 секунди,но още ги помня добре
![]()
Октоподчета и патладжани![]()
...
Секс на открито, в парка, на балкона, на някоя полянка извън града :P
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ооо на студено на мен ми хареса... но някои други хора и техните части замръзнаха!!Първоначално написано от Ashenvale
![]()
![]()
![]()
Към темата
Пробвай да го завържеш изправен за нещо,да е с вдигнати ръце, но стъпил с краката:и почваш с оралната,докато свърши.След това,дори вече като е свършил продължаваш,ще му омекнат коленете, ще откачи, ще увисне както си е завързан,може и да иска да спреш,но познай кой няма да спре.![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Пробвайте различни пози, вкарайте се в някви роли, завържи го, ако искате повече адреналин направете го на някое публично място, на открито или докато вашите са в съседната стая.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^^ Има голяма доза адреналин... само като си ги чуеш как се движат или правят нещо в съседната стая...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кухня... всичко без ножове и пасатори ще те изненада с функцийте си..![]()
@reperw
Пич айде не с лошо![]()
П.С.Включвай пералнята на центрофуга и глей за какво става въпрос.
А иначе г*за във формата за кекс, точилката и "fun city" започва.
Все едно на вас ви е хубаво да ви дразнят....Първоначално написано от LDto
да слуша
Правете си клипчета.
Сменяйте местата.
Търсете нови пози, които до сега не сте пробвали.
Пробвайте някои извратени неща, които и двамата искате да пробвате.
Помислете за тройка или ако не толерирате друг партньор в леглото измислете някоя секс играчка.
Пробвайте с подгряващи или изстудяващи лубриканти.
Направи му стриптийз. (Ако не е срамежлив може и той да ти направи)
Връзвайте си очите, правете го на пода, на стол.
Сложи го на две табуретки и му прави орална, язди го и т.н.
Някой път го събуди с френска.
Изненадай го като го посрещнеш чисто гола или в някое еротично бельо в момент, в който не го очаква.
Пробвайте с масажи преди секс.
Идеи много, само трябва желание.
горката или горкия ......чак те съжелявамПървоначално написано от Ashenvale
![]()
Женско съм