- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалът ви за момиче
Темата е яснаВъпросът ми е предназначен за момчета ! Как трябва да изглежда момичето което ще ви грабне окоото
Например как трябва да изглежда какъв характер трябва да притежава и така
![]()
Пак ли ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ех като почнете така. Моят идеал е жената до мен. Харесал съм я такава каквато е и не искам да се променя.
за търсачка да си чувала?? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Колкото повече даден човек си създава идеал за перфектната половинка, толкова повече тя се отдалечава от него и така си остава FOREVER ALONE заедно с неговите претенции и етц..
Трябва да е естествена,а не да се прави на такава каквато не е ! Да се държи както си се държи попринцип... И да не е лигава..
Океййййййй?
Еми да се държи естествено,да не е няква подлизурка и лизачка на задници,да имаме общи интереси и да е красива-хубаво тяло,хубаво лице и така![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да прекарва 28 часа в fakebook и да е изключително тъпа![]()
![]()
![]()
вече съм намерил такова момиче и не мисля че мога да я опиша с думи
Ако си си създал идеал за момиче и търсиш половинка като по каталог едва ли не, трудно ще ти се получи [ да не кажа невъзможно ]. Пък и като иделизираш нямаш реална представа за човека, а падането отвисоко боли. Иначе е ясно, че всеки ще иска привлекателно като външен вид момиче [ написах го на първо място, защото първо именно начинът, по който изглеждаш прави впечатление ], имащо чувство за хумор, интелигентно и пасващо му като характер.
едит: момиче съм.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Аз си имам - дясната ми ръка.
Не си създавайте идеалиЩото ще останете с празни ръце
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Как трябва да изглежда-добре.Какъв характер трябва да има-такъв,който ми допада.Готово.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Да се държи естествено...да не се прави на няква каквато не е...отстрани изглежда много жалко...и да не е няква лигла ...