- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Краят На Света Наближава.Човеци,Пригответ е Се !
NE E SMESHNO
Imalo e hora koito sa si prodali kushtite i vsichko,zashtoto sa si mislili che idva kraq na sveta prez 2000 godinina![]()
Е разбира се, че няма да свърщи...Това са манипулаторства! Тази смешка тръгва главно от календара на маите...но това, че свършва, не значи край на света...а просто край на епохата им, която е дълга 5000 и нещо годин! Дори сегашните потомци на маите гледат с недоумение към въпроса - края на света!Първоначално написано от loveca777
А това е едно добро средство за манипулация и тн!
Im back...
тогава що беше съгласен с аннунак и казваше,че скоро ще дойдат извънземните да ни унищожат 90% от хората ?Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
1.Кога съм казвал, че ще дойдат?!? Те са тука още преди нас!Първоначално написано от loveca777
2.Кога съм казвал, че ще ни унищожават?!? Те ако искат са могли да го направят във всеки един момент, и могат да го направят и сега!
3.И какво общо има избиването на човечеството с края на света?
Im back...
Eй не се отмятай.
Казах края на човечеството в първия коментар, а не края на света.
Ти го написа това.![]()
И не ми обяснявай,че могат да ни унищожат когато им скимне без проблем ... Искам да ми опишеш как ще унищожат 7 милиарда души и да искат и да не искат ние имам хиляди ракети, танкове, оръдея, изтребители апа4ита...
по едно време ме заплашваше ,че скоро щяло да настъпи масово унищожение на човечеството..
Не съм му обърнал внимание на това - човечество!Първоначално написано от loveca777
Ти си нищо(тоест като човек)...нищо и никакъв биологичен вид!
Човечеството е толкова просто, че няма повече накъде! Унищожението може да е по много начини! Било то тихо, или с патаклама! Твоето физическо същество, е контролирано по-всякакъв начин! За духовно и психическо няма да говоря, защото там летвата е на нулата! Пример за физическия контрол е медицината! Ежегодно те дупчат с ваксини - било то за несъществуващи болести, било то за болести изкуствено създадени(а те всички са такива), било то да ти вкарат такава, било то да ти отслабят имунната система по ред причини и така нататък и така нататък! С химиите които поглъщаш било то под формата на хапчета, инжекции, кремове и тн, ти си просто мишена!
Унищожението на човечеството е лесно дори и от гледна точка на него самото, па камо ли за разум доста напред от него! Било то в лицето на огнева мощ, химична бомба, биологична епидемия, за кояти ти си адски слаб, съсипване на духовното/психичното състояния а оттам на физическото! А то е роботизирано! Дори и хиптноза!
Im back...
Az ne si biq vaksini. Повечето болести са изкуствено създадени -прав си.
Но така да ни унищожат е невъзмножно. С химични, биологични и ядрени оръжия ще убият и фауната и животните.
![]()
Ваксини ок...ами нали пиеш апове, бият ти инжекции, мажеш се с крамове и тн! Роб!Първоначално написано от loveca777
Целта е унищожение на човечеството...няма значение дали ще развеят листата на съседния храст!
А най-лесния начин е да заразят нещата от които имаш крайна необходимост - вода, въздух, храна...тоест да ги заразят с нещо смъртоностно! Те и сега са заразени! И нямаш отръвка! Мъртъвци са всички за няколко дни само! И това са само малко от многото опции!
Im back...
ако нямаше инжекции и тнт до ся да сме измрели от болести
За замърсяването на езера и природата сме си виновни ние хората.
Заводите, фабриките петролните разливи и тнт.
За изчезването на рибите от океяните - също е виновен човека.
Въобще сами се унищжаваме.
Но дори извънземните не могат да унищажат всички хора на Земята, без да унищожат и самата ни планета с всички еко системи![]()
Оффф...човек ти си много промит! Ако нямаше инжекции и тн, щяхме да сме здрави като коне!Първоначално написано от loveca777
Но ти навярно не знаеш, че природата има цяр за всичко! Ето вродата например! С нея може да се лекуваш поне по 2 начина!
Именно!
Какво петролни разливи, фабрики, заводи?
Именно! Единствено човека е толкова глупав да се самоунищожава, завличайки и други!
Планета как се унищожава?
Im back...
Има много болести, които ако нямаше ваксини ше уреш.Първоначално написано от TheMightyNadenica
С вода ако се лекуваха всички болести - в средновековието нямаше всички да умират от чума
Ние се самоунищожаваме,а не извънземните
Съзнателно но никой нищо не прави. На повечето не им пука, а тези които им - нищо не могат да направят ......![]()
Ти май вече се ебаваш с мен...?Първоначално написано от loveca777
Всяка болест се лекува с природата! Лекуват се с вода! Еми умирали са защото не са знаели как! То и сега не знаят!
Защо отклоняваш темата?
Кое не го прави съзнателно никой?
Im back...
Ти от кво мислиш, че се правят тея инжекции и лекарства бе, мойто момче ?
90% от лекарствата са направени от вещества, които се намират в природата.
По химичен път може би?Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Ти наистина почваш вече в отрицателните норми да влизаш на IQто...Първоначално написано от ZipFail
Im back...
И как извличането по химичен път на вещества от природата ги прави не-природни ?![]()
Не! Ти наистина си с отрицателен IQ! Нямам думи!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
А обосновка няква ?
Че си зле ли?Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Явно нямаш такава. Окей.
Еми не виждам причина по която да се опитвам да покажа нещо на природно глупав човек!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Аз спор не виждам. Виждам, че те питам 3 пъти едно и също нещо, а ти се въртиш около въпроса като ощипана ученичка![]()
Ето тука показваш уникално слабоумие! Ако не се осетиш...значи наистина си много зле!Първоначално написано от ZipFail
Im back...