- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Забързване растежа на косата
Здравейте! Търся си някакъв продукт (шампоан, маска), който да забързва растежа на косата. Никъде не можах да намеря нещо с подобно предназначение, така че ако някой знае нещо по въпроса, нека ми каже! Благодаря!![]()
Купи си заздравяващи косата продукти и ходи през 5-6 седмици на фризьор.Иначе,ако искаш да пробваш може хининова вода или маски с тривитаминол.
Хининов шампоан. Има го в аптеките, не повече от 2 лв е. Хубаво е да го ползваш един месец, после още толкова почивка и така да редуваш, защото иначе косата ти ще привикне към него и ефекта ще се загуби.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Погледни в интернет за Геритамин Нео и си прецени дали да го взимаш![]()
вземи си хининова водаПървоначално написано от LipSy
струва 2 лева , продава се по аптеките
косата расте много бързо
знам от личен опит
препоръчах я на приятелки и те също са доволни
![]()
1.Хининов шампоан
2.Хининова вода
3.Маски с тривитаминол
4.Бадемово масло
5.Масажиране на скалпа
6.Геритамин нео
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
В Геритамин Нео има витамин A и Е, а от тях не расте само косата. . Вероятност има да се засили окосмяването и над горната устна, краката, около гърдите, ръцете и коремчето!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^Ако пука капсулките и ги втрива в скалпа няма да я има тази опасност.И между другото от доста време го пия,не съм получила окосмяване![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
хининова вода
хининов шампоан
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз от хининовите продукти като цяло не съм доволна, но много ми помогна маската на Денис с жълтата капачка.
Според мен почти няма такава вероятност, тъй като аз, мама и мои приятелки са пили геритамин нео и не сме видели такъв ефект....Първоначално написано от Pamaa
Преди използвах тривитаминол и имаше ефект,но от тогава косата ми се омазни страшно много. Сега си вземам ампули за растеж на косата на SERI и съм много доволна.
Благодаря за отговорите! Доколкото прецених може да пробвам с хихинова вода или шампоан!![]()