.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Забързване растежа на косата

Здравейте! Търся си някакъв продукт (шампоан, маска), който да забързва растежа на косата. Никъде не можах да намеря нещо с подобно предназначение, така че ако някой знае нещо по въпроса, нека ми каже! Благодаря!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Купи си заздравяващи косата продукти и ходи през 5-6 седмици на фризьор.Иначе,ако искаш да пробваш може хининова вода или маски с тривитаминол.

Повече от фен
    Хининов шампоан. Има го в аптеките, не повече от 2 лв е. Хубаво е да го ползваш един месец, после още толкова почивка и така да редуваш, защото иначе косата ти ще привикне към него и ефекта ще се загуби.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Погледни в интернет за Геритамин Нео и си прецени дали да го взимаш

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Re: Забързване растежа на косата

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Здравейте! Търся си някакъв продукт (шампоан, маска), който да забързва растежа на косата. Никъде не можах да намеря нещо с подобно предназначение, така че ако някой знае нещо по въпроса, нека ми каже! Благодаря!
    вземи си хининова вода струва 2 лева , продава се по аптеките косата расте много бързо знам от личен опит препоръчах я на приятелки и те също са доволни

I ♥ machoka Супер фен
    1.Хининов шампоан
    2.Хининова вода
    3.Маски с тривитаминол
    4.Бадемово масло
    5.Масажиране на скалпа
    6.Геритамин нео
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    В Геритамин Нео има витамин A и Е, а от тях не расте само косата. . Вероятност има да се засили окосмяването и над горната устна, краката, около гърдите, ръцете и коремчето!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

I ♥ machoka Супер фен
    ^Ако пука капсулките и ги втрива в скалпа няма да я има тази опасност.И между другото от доста време го пия,не съм получила окосмяване
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на psych0
    хининова вода
    хининов шампоан
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на babity
    Аз от хининовите продукти като цяло не съм доволна, но много ми помогна маската на Денис с жълтата капачка.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    В Геритамин Нео има витамин A и Е, а от тях не расте само косата. . Вероятност има да се засили окосмяването и над горната устна, краката, около гърдите, ръцете и коремчето!
    Според мен почти няма такава вероятност, тъй като аз, мама и мои приятелки са пили геритамин нео и не сме видели такъв ефект....

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Преди използвах тривитаминол и имаше ефект,но от тогава косата ми се омазни страшно много. Сега си вземам ампули за растеж на косата на SERI и съм много доволна.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Благодаря за отговорите! Доколкото прецених може да пробвам с хихинова вода или шампоан!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си