- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви дразни най-много във външния вид на жената ?
дразнят ме:
-> лошият дъх
-> мустаците
-> отпуснатото тяло
-> недоускубани вежди
-> разчоплени пъпки
-> разликата от фдт- то на гушата и лицето
... за др. не се сешам ...![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
Подкрепям кифлата, доста истина има в думите й. Тука явно всички са холивудски звезди и се поддържат безупречно.. Добре, че няма тема и за нас, момчетата..
МОМЧЕ
Първоначално написано от daru6a1
-нарочно изкаран навън гъз
-черни корени на бяло руса коса
-зализани и мазни вафлички
-момиче високо 165 + тупираната коса 17О ;д
-нелепи съчетания на дрехи
-доста пълни момичета само по клинче
-необръснати подмищници
-наплъстен фон дио тен
-ПОТНИ КРЪГЧЕТА ! ;Д
~ неоформени вежди
~ широки дънки
~ лъщяща кожа
~ прекалено сладникав парфюм
~ размазан черен молив
~ ЛОШ ДЪХ ( напоследък много момичета ми направиха лошо впечетление с това![]()
)
~ Да ми мирише на пот![]()
~ Неоподдържани нокти
~ Цъфтяща, разхвърляна коса
~ Дефекти по дрехите (тук дупчица, там изцапано)
*Смешно съчетание на дрехи /стил, цвят, материя и т.н./
*Тъмни косми по ръцете
*МУСТАЦИ!!
*Абе косми изобщо, подаващи се от където и да е. По ръцете светли ОК, ама по краката...
*Петна от пот + миризма
*Жълти пети. Когато ходят на токове, много момичета забравят, че петите им стават ужасни, и въобще не се грижат за тях.
*Изгризани нокти - особено на краката!
*Мазна коса
*Къси блузки + стърчащи паласки
*Вежди, оформени прекалено високо на челото
*Размазан грим /включва мазен, стичащ се гланц, разтичащ се фдт и размазана спирала или очна линия/
*Повдигащи сутиени, вдигнати до врата, или такива, които са много нависоко отзад на гърба
*И като говоря за сутиени - подаващи се подплкънки или хартии - ужасно е.
*Разчоплени пъпки
*Момичета, които носят скоби и не ги почистват
*Нокти, лакирани в 5-10 различни цветове
*Неправилно сложен фдт
Спирам до тук, че ще стане огромен този списък.![]()
Искам да знам как, по дяволите, можеш да си изгризеш ноктите на краката?![]()
Еми с малко повече упоритост... И няколко напънаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Какво да ви кажа, видях абитуриентки с изгризани на краката.Първоначално написано от Syringe
Положението е сериозно.![]()
Абсолютно. :/
И за да не е офтопик, не понасям и руси коси с черни корени.
Абе,ти чуваш ли се? Може да не са ги изрязали добре-смисъл много надълбоко .Просто малко вкарай сивото вещество в действие -момиче на 18/19 да си гризе ноктите на краката?!Я се свЕсти .
ПТ-мразя зле съчетани дрехи и изскачащи цици,дебели задници също нда нда
Момичета всякакви има. Никой не те е карал да ми вярваш, аз си казвам какво видях. Беше само едно момиче. И аз нямаше да повярвам, ако не бях видяла, че и на ръцете са изгризани.Първоначално написано от britzy
Няма нужда да пускаш коментарчета от типа "не ми се вярва..". И да не ти се вярва, това е.
Хмм...само мен ли най-много ме дразни 1. неподдържаното женско тяло. Нямам предвид закръглени момичета-смятам, че даже е много симпатично. Говоря заа...просто немърливост към собственото тяло, тотална липса на спорт и движение, съчетани с лошо хранене.
2.Мазна коса. Много ми е неприятно когато е много.
3.Лошо съчетани дрехи.
4.Лош дъх. Учудвам се напоследък от колко мои близки усещам лош дъх...по-специално сутрин.
Ха такива смешки видех тука,че направо ми се доспа само кифли.Цупете са не ми дреме!
Вие да не сте перфектни та пола с клин не е хубаво о тънки вежди голям бюст пълни момичета.
А по темата
-лош дъх, миришеш на под
- фон-дьо-тен сложен с голяма разлика
- не прани дрехи
-да говори като селяндур
-мустаци
-мръсна коса/миризма на пот
-много ми е грозно да видя момиче да се клатушка на токчета, с които очевидно не може да ходи
-дамска чанта с маратонки (държа да се разграничават дамската и спортната чанта, 'щото аз си правя няк'ва разлика между двете)
-вечерен грим/тоалет/прическа през деня
-анцунг и грим/прическа
- отвратително е когато хората не съчетават дрехите според фигурата си. Дори и слабите момичета понякога имат дефекти и смятам, че също трябва да се съобразяват с тях
Много неща ме дразнят, смисъл не че ми пука - да ходят за смях, но понякога ми е противно да гледам.
-Видимима липса на хигиена - лош дъх, мазна коса, пот.....много ги има дето като си дигнат ръката и отдолу гледаш мокрите петна...
-Размазан грим, обелен лак. Като бях по-малка беше много "модерно" да ходиш с черен, олющен лак, надявам се вече да не е така.
-Коса, за която не се полагат грижи и на която нищо не и се прави. Момичета с коса до кръста (мноого ми е селско), които просто са я оставили ей така да се вее. Колкото и да са вредни преси, маши и ролки, може да се полагат грижи, да се ходи редовно на фризьор, да се поддържа една по-нормална дължина (какво толкова красиво има в това косата да ти е до дупето?) и всичко да е наред.
-Изгризани нокти.
-Косми?!?!?!
-Ужасно неприемливи са ми момичета и то вече на възраст, на която би трябвало да са се осъзнали, които ходят със смъкнати дрехи, огромни кецове, раници и тнт. Сещате се. Е, съжалявам, ако обиждам някой, но не мога да го приема,е**си модата!
- Изядени нокти
- Лош мирис
- мустаци
- косми на ръцете
- жълти зъби
- мазна коса
- скъсани дрехи
Хора много , Човеци малко !
Наличието на грим. Ако е в големи количества, гледам да се разкарам възможно най-бързо. Космите по лицето и крайниците също дразнят.
-прекалено много грим, най-вече фдт
-топираните коси
-обелкло като за магистралата
-неествена коса... било с някви екстеншъни или просто боядисана
-леомпардови щампи
-прилепналите клинове, с които ходят повечето и им се очертава всичко![]()
-вежди, нарисувани с молив
-тва отвратително бяло червило, което кифлите го слагат
Тези неща определено ми казват да не припарвам до въпросната "мацка".![]()
Като цяло мразя изкуственото.. Една жена ако е красива, ще е красива и без грим.. А съм виждала някои от тези, които слагат толкова грим естествени и определно са ужасниии..
Постъпи грешно... с правилното момиче.