.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Не съм в езикова гимназия всички предмети ги имам
    aha

Юлия Петрова
    Guest
    Здравейте, знам че има много отговори по темата, но искам да попитам понеже ме оставят на поправителен по математика и доста се притесних *8-ми клас съм*, дали задачите са трудни, или са лесни, има ли някъде примерни тестове, да се подготвя , защото не съм толкова зле и искам да видя от тестовете какво точно не мога да реша и така.. да се подготвя, благодаря предварително

Голям фен Аватара на JuStElly
    Кой ги вдига тези теми от преди години....

Цитирай Първоначално написано от Юлия Петрова Виж мнението
    Здравейте, знам че има много отговори по темата, но искам да попитам понеже ме оставят на поправителен по математика и доста се притесних *8-ми клас съм*, дали задачите са трудни, или са лесни, има ли някъде примерни тестове, да се подготвя , защото не съм толкова зле и искам да видя от тестовете какво точно не мога да реша и така.. да се подготвя, благодаря предварително
    До сега не съм оставала по нищо, но мисля, че всеки учител сам си изготвя поправителния, зависи в какво училище си и при какъв учител. Материала е от цялата година, как го измислихте тва с втория срок не знам.. Мисля, че учителя трябва да ти даде примерен тест или този от миналата година, поне някои дават, ако не, решавай задачите от учебника или някакъв сборник, ако имаш, няма какво по - различно да ти даде.

Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit Виж мнението
    За твоя информация не лижа задници.Имам 6-ци по абсолютно всичко без мат ,без да уча много много,в училище си научавам нещата още.За твоя информация няма да ми падне като тухла 4ка,защото и аз ще имам 3 или 4 за годината по Математика.Но по нататъка изобщо няма да кандидатствам с това и няма да я уча повече,карам я колкото да мина.И доста тъпо се изказа.Значи аз съм тъп,че имам пълно 6 по всичко освен примерно по математика,естествено всеки си има слаб предмет,а той ,че не може да върже една 3ка ще успее в живота?И в живота не се успява като си останал на поправителен изпит.3ка се изкарва много лесно,а той и нея не може да изкара,това значи,че изобщо не бара нищо и не слуша в часовете,така няма да успее.Като те гледам как пишеш,и в български ще имаш 3.И стига си обиждал,че с тези селски обиди ти приличаш повече на селянин,не аз..Вие изобщо чухте ли каква глупост изтърси той ?Че иска да мине,но без да учи,защото не можел.Е колко трябва да учиш за да си вдигнеш оценката на 3?Пък и грийн,не ми се прави на големия помагач,защото като те гледам как обиждаш хората в другите теми и как хейтваш,и ти си същият.

Към автора:Виш сега,пробвал ли си да отидеш при госпожата и да и кажеш,че искаш поне 3 да имаш за да не те остави на изпит ?Примерно да ти даде някой урок да подготвиш и да ти пише 1 шестица и да минеш?Няма толкова безсърдечен учител,че да не иска да го направи и да иска да те остави на изпит.

Това с езиците.Исках да кажа,че знам 3-4 езика,без да уча много много,просто си учиш думите и с малко упражнения това се научава!Не идеално,не да го говориш перфектно,но се научава,достатъчно да имаш 3ка!Имаш 1 месец още и можеш да научиш,просто питай госпожата.Какво скачате и вие.
    Колко сте ми забавни с това "имам 6тици по всичко, научавам си в час"... Това се случва в не толкова добрите училища... И аз бях така до 7ми клас, като бях в добро училище, но все пак си беше някакво нормално. След това като отидох в национална гимназия видях какво са критерии и ми се скъса задника докато свикна, че това "научавам си в час" няма да мине... ако ще си учиш в час, повече от 4 няма да имаш, ако имаш и толкова де...
    Така че не се надувайте много с това какви оценки имате, всеки може да се хвърли на лесното и да е отличник, въпроса е КЪДЕ ги изкарваш тези оценки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си