Ох, господи..
Авторе, какво очакваш от нас? Да ти кажем въпросите, отговорите и т.н.? Да ти кажем как да седнеш и да учиш? Да те напляскаме и да ти кажем да бъдеш послушен в час?
Вместо да си губиш времето в безсмислени спорове тук, можеше да решиш 10 задачи. Трябва да се упражняваш всеки ден. Да учиш думи, да решаваш задачи.... Седни учи по 10-тина думи на ден и решавай по 5 задачки и ще видиш, че резултат ще има. Мързелът не решава проблеми.
И при мен го има, но се опитвам да се боря с него, когато видя, че потъвам надолу.
Пък и ще ти кажа още нещо... Според мен поправителните изпити не са чак толкова трудни, стига да си се упражнявал поне малко от малко. Защото ако по цял ден висиш на компютъра или си навън, няма как да научиш нещо, и няма как да си вземеш изпитите. Трябва само малко да се напънеш.
И междудругото ако слушаш в час, така научаваш 60-70% от урока и като се прибереш вкъщи само го прочиташ 2-3 пъти и си готов. Не е кой знае каква философия. А по Математика и Немски мисля, че ти стана ясно какво трябва да правиш, за да имаш най-малко 3 за срока и за годината, та ако искаш и на изпити...

ПП: Тая тема е грешка, имайки предвид излишните спорове в нея.