.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Слънцезащитни продукти

Здравейте!
    Мислех да си купя на нивеа балсам за устни против слънчевите лъчи ,1 такъв оранджев.Някой ползвал ли го е и доволен ли е Препоръчайте ми крем за лице ,ужасно гадно изгарям само по улицата по носа особено и е някакъв ужас...отделно нещо за тяло ,но не за плаж ,а просто да не изгарям по улицата какво бихте препоръчали Каква е вашата козметика срещу слънцето Идва лято и трябва да се стягаме :P
    Благодаря ви
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

I ♥ machoka Супер фен
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ау, една тема като за мен Имам супер светлата кожа, даже често имам червени бузки Луничките си ги имам откакто се помня. През лятото първите дни когато съм на плаж ставам като маймунски г*з в лицето. Но тази година ще заложа на Eucerin. Ползвам 50 фактор и една туба с пръскалка е към 35лв, но мога да ти кажа че си заслужава всяка една стотинка. Това е марката която предлага възможно най-добро качество на тези цени, преди 5 години пак бях с нея и изобщо нямах нито едно зачервяване. По-добре събери пари или искай от вашите, но да знаеш че е медицинска козметика! La roche и Avene също са добри. Не се доверявай на марка, която за среден фактор (30 примерно) има цена под 15-20лв особено ако си с чувствителна кожа, защото знам какво е.. За всеки ден използвам 30 фактор на някаква странна фирма, но съм много доволна, още повече е зелен на цвят и поне малко неутрализира ако ми се зачервят бузите. А иначе на плаж само първите два пъти ползвам от същото нещо надолу за гръб, крака, корем и тнт, тъй като не изгарям на друго място освен раменете и лицето.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Ами просто за лицето си вземи от аптеката нямакъв медицински слънцезащитен крем с 50 фактор, а за тялото може и да е по - обикновен, 20 - 30 фактор според мен е достатъчно (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на PullMeCloser

Страхотно е!!! Нито веднъж не съм изгоряла с него,а кожата ми е много чувствителна, адски светла, 5 минути на слънце и е изгоряла. С това нямам НИКАКВИ проблеми. Просто е невероятен слънцезащитен продкут. Бих си го купила пак определено. А,и е икономичен доста. Също така има и за лице, и за тяло, но аз на лицето си слагам от това за тялото. За чуствителна кожа е, на адски добра цена.

Виши-то,с което също не изгарям, но не ми харесва толкова, колкото продукта на Ивостин. На цвят ми се струва по-жълтеникаво и сякаш по-трудно попива и се разнася. Добро е,но не колкото горния продкут. Ползвам си го, де, но със сигурност бих избрала Ивостин.
    Everything changes, but beauty remains ...

момичета ,каква е разликата между флуид и крем за лице http://www.eucerin.bg/sun_sensitive_...ne-gesicht.asp гледах тези с фактор 50
    някакви мнения
    момиче

Аз използвам това и съм страшно ДОВОЛНА!
    http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1516.html

И това за устните;
    БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ MAX СТИК ЗА УСТНИ ФОТЕР SPF 50+

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

sladkish_14 и аз ползвам същият крем http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1516.html

има само един дефект когато го нанеса и лицето ми стои като бяло ,а не мога да го втрия в кожата понеже имам акне.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Флуидът е за лице и то ако кожата ти е склонна към омазняване или направо мазна, за да не лъщиш като залята с олио.
    За балсама Нивея нямам наблюдения.
    Не бих посмяла да се доверя на Виши, тъй като козметиката им не ми понася. Отскоро съм с Bioderma SP50 и е рано да изказвам впечатления. Плахо мога да кажа, че ми понася.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Флуидът е за лице и то ако кожата ти е склонна към омазняване или направо мазна, за да не лъщиш като залята с олио.
    За балсама Нивея нямам наблюдения.
    Не бих посмяла да се доверя на Виши, тъй като козметиката им не ми понася. Отскоро съм с Bioderma SP50 и е рано да изказвам впечатления. Плахо мога да кажа, че ми понася.
    Супер за флуида! Кожата ми е смесена,като сложа крем за лице лъщи ужасно.... От колко време ползваш Биодерма и колко парички е
    момиче

някой да е ползвал нещо такова?
    http://i.rozali.com/photos/9762_6.jpg

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз мога да изкажа също положително мнение за Ивостин, като цяло пази изключително добре
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Аз мога да изкажа също положително мнение за Ивостин, като цяло пази изключително добре
    Малко извън темата- а за ежедневната грижа за лице може ли да споделиш мнение?

GrippingBosh, карам го на тестери засега. За лицето нанасям крем. Теоретично знам, че за мазна и склонна към омазняване кожа е подходщ флуидът. Като понатрупам впечатления, ще пиша. За скромните две нанасяния няма как да гопохваля. Не съм забелязала омазняване или лъщене, нито поява на комедони, но... не искам да избързвам в преценката.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    При мен положението е страшно като цяло, кожата ми е ужасно бяла и лятото използвам Ивостина всеки ден, ако ще съм над 2 часа навън. Тази година бях успяла да изгоря още края на март.

Ако не е слънцезащитен крем използвам крем за изравняване на тена Avon Solutions Total radiance plus, защото кожата на лицето ми се зачервява изключително лесно.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Bioderma 50 просто уникално.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    При мен положението е страшно като цяло, кожата ми е ужасно бяла и лятото използвам Ивостина всеки ден, ако ще съм над 2 часа навън. Тази година бях успяла да изгоря още края на март.
    Същата съм, малко да постоя на слънце и после съм ужасно червена,беля се,а за тен при мен изобщо не може и дума да става!Страхотен е просто, по-доволна от нищо не съм била, ползвам го абсолютно всеки ден и нито веднъж не съм изгоряла с него!!! И попива добре, а не стои бяло като някои други слънцезащитни продукти.
    А на лицето си от крема за тяло ли слагаш или от този, който е специално за лице и има ли разлика между двата? Защото аз сега си слагам от този за тялото, но обмислям и за лице да си взема...
    Everything changes, but beauty remains ...

На Eucerin са много хубави ! Чернееш без да гориш!
    Единствено от тях съм доволна!
    Други медицински не съм използвала, но предполагам, че има хубави!

Има и едни... мисля, че са като хранителна добавка, не съм сигурна! Казват се OENOBIOL Solaire.
    Предпазват кожата от вредното действие на слънцето!
    Малко са съпички - 30 капсули - 42лв. (така пише в интернет, по аптеките може да са по-евтини/по-скъпи).
    Пие се по 1 капсула на ден най-малко 15 дни преди излагане на слънце!
    От много време се каня да си ги купя и всяка година отлагам главно заради цената!
    Тази година обаче вече съм се решила да ги пробвам преди морето! Ще видим дали си струва!

А иначе може да пиеш Бета Каротин! Той е на същия принцип като OENOBIOL, но е много по-евтин - 6,70лв.! И той се пие по 1 капсула дневно - общо са 30.

Град
    пространството на Дисе
    Eucerin продуктите за фотозащита на каква цена са? Флуид имат ли?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Eucerin продуктите за фотозащита на каква цена са? Флуид имат ли?
    Имат матиращ флуид за лице. SPF 30 и SPF 50. Струват около 20-25 лева (50ml). А иначе лосионите и спрейовете за тяло са около 30 лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си