.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Извинете, че вдигам стара тема, но исках да попитам дали това за задължителната втора матура, профила на гилманията или паралелката, е прието и е 100% сигурно, че 12ти клас 2012 година ще държат втората матура без право на избор. Аз разбрах, че не е прието това предложение още, но явно съм сбъркала. Та ако някой има актуална информация, моля споделете, че яко съм я загазила!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    в заповедта за матурите 2012 нищо ново не пиша значи ще са си както преди

Супер фен Аватара на zero
    Ха ДОЙДОХА ЛИ НА МОЯЯЯ ???
    Време беше да направят нещо подобно...
    Бах му мамата аз като зрелостник имах 6 държавни изпита 0.о
    Можете ли да си представите .. 4 за придобиване на 2 професионални квалификации и 2 за придобиване на средно ..
    И отделно се готвех за кандидатстудентски по математика 0.0
    Пфф това какво облекчение е за зрелостниците, не е истина !!!

Има логика в това ... не беше правилно матурата примерно по англ. да бъде на 1 ниво за езикова и за ПГ ...
    И за всичко така !
    Така трябва да е, а на който му държат гащите да си пише каквото иска като матура по желание (но се сещаш, че няма логика да го правиш това, понеже има кандидат-студентски, които 1во няма да ти свалят успеха за дипломата, 2ро играят по-важна роля от оценка на матура)
    Тва си е файда според мен ...
    Кофтито е, че ако не си вземеш матурите най-вероятно оставаш и без профес. квалификация, но пък нали за това си учил 4 години деба ...

Голям фен Аватара на reperw
    Хора стегнете се матурите са супер лесни..поне за мен...аз съм в математическа гимназия и матурата по мат е елементарна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си