- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа :@
Значи искам да кажа на наще, че пуша, но не мога да се престраша мисля си, че ще ме ударятПуша от съвсем скоро, но не мога да се крия вече, защото един път толкова много ми се допуши, че едва, едва не взех цигарата от устата на майка ми
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Не могаОпитвах за един ден, но вечерта излизам и пуша не мога
![]()
МОМЧЕ СЪМ !
А на колко години си,ако мога да попитам ? Просто от лзбопитство.
Значи аз като почнах да пуша и то по-сериозно около месец-два беше минало и на един рожден ден на роднини както се бяхме събрали всички просто казах на майка ми,че пуша,а след това и баща ми разбра.И двамата са пушачи принципно.Не го приеха много добре,но не е имало някакви скандали,просто ми говореха доста време колко вредно било и т.н. Вмомента пуша пред всичките ми роднини,но не и пред тях, не знам защо-може би от уважение,но когато те нямат цигари или запалки искат от мен.
Така че,просто им казваш и каквото стане.Има два варианта - или го приемат,или не.И в двата случая,ако ти си решил да пушиш не могат да те спрат по какъвто и да е начин,така че с времето ще свикнат.И все пак,ако още не си толкова пристрастен,опитай се да ги спреш докато е време.
На 15 години сам, но смятам, че това няма значение
МОМЧЕ СЪМ !
О наще като разбраха много ми бучахаНо свикват... Даже съм усещала мама да рови в чантата ми за цигари, докато спя
Сега си пуша пред всички, с изключение на единия ми дядо, защото той е доста консервативен.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Разрешение:
Разговор с лекар и родители на "никотинел" или квото там беше, сещаш се
Как да няма значение?Първоначално написано от kyka1
![]()
Аз съм на твоите години,а не съм си и помислял за цигара.
Много по-зле ще стане после.Откажи ги,докато все още можеш.
Но,като се замисля,нямам право да коментирам,щом не съм пушил,а?
1-во ако искаш ги отказвай - всеки има право на избор! Но да по-добре е да ги откажеш!
2- просто им го кажи, ако не можеш да говориш свободно с ваште е супер тъпо е така, те все някога ще разберат и е по-добре от теб, а не от някой даскал примерно! Кажи им... ти ако не си решил да ги спираш няма как те да те накарат да ги откажеш, квото и да направят!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
спокойно,първоначално много ще се изнервят.
кажи им,че така си преценил и да проявят разбиране.
това е твой избор и си наясно с последиците.
но недей наглееш и да палиш цигара пред тях.
аз мислех,че ще ме убият..първо-разочаровани,но свикнаха с го приеха.
каквото и да правят,няма начин да те спрат,ако ти сам не го искаш.
всеки за себе си прави избор.(:
..споко.все ще трябва да разберат в даден момент.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не се притеснявай.. Мисля,че колкото и консервативни да са - няма да те ударят - макар,че това ,което правиш не е много добре..
Сядаш и си говориш с тях.. То ако и с тях не можеш да говориш свободно,просто нямам думи..
Отначало наистина ще се разочароват,но след време ще свикнат с тази мисъл..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не знам как стана, но казах на майка ми, защото с нея мога да кажа.Ми първоначално ми каза, че това не е много хубаво и каза, че ще ми дава пари за цигариЕто тук вече наистина останах гръмнат
Аз си мислех, че ще ми се кара, че ще ме удари а то какво стана каза, че ми дава пари за цигари е нямам думи.Мисля, че проблема е разрешен
![]()
МОМЧЕ СЪМ !
Явно просто уважават откровенността ти.Щото в крайна сметка ти си решаваш и те нищо не могат да направят.Иначе едва ли им е леко,особено в предвид от колко млад ги почваш...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Имаше едно клипче за цигарите. Ужасно е , заради него ги отказах. Просто казах на майка ми , тя и бащата ми водеха някви лекции и казаха , че аз си решавам дали да плащам за по-ранна смърт. Пуших в продължение на 1 месец още. Видях клипчето и сандисахНе мога да го намеря в момента
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Благодаря ти, Боже, че имам акъла да не пуша!
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Честит живот в бедност и мизерия!
Как да кажеш? Питай майка ти дали може да ти даде няколко цигари до вечерта!
awe aide po smeloo prosto otiash pri vashte kazvash im che pushishh pukk i da te udarqtt nishtoo nqq ti stanee kvo tolkova az bqh predi kato tebb obache im kazahh i vechee si pafa s nashte![]()
![]()
My beautiful demon is calling for you...
^ Споко, казал е на майка му и тя дори ще му дава пари за цигари!За което наистина се радвам за него! И друго - излишно е да казвате, че не е хубаво, то това няма човек, който да не го знае. И няма смисъл да си мислите, че щом не пушите сте кой зная какви професори и така нататък. Това просто ще ви вдига самочувствието , но без покритие.
Не упреквайте без основателна причина тези, който пушат, защото сещате се, че няма идиот, който да не знае, че цигарите вредят и нарочно да си съсипва здравето. Всичко си има причина. И аз съм на 15 , радвам се, че още не съм пропушила и силно се моля на Господ и да не пропуша !
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !