супер много омазнява кожата. Потя се основно по лицето и като го сложа изглеждам супер мазна, все едно с години не съм се къпала
Всичко с марката Шаума. Шампоани, балсами, да не кажа, че въобще продуктите на Шварцкопф, достъпни в търговската мрежа са пълен фуш. Единственият продукт на Шварцкопф, които задоволява изискванията ми що годе са лаковете Тафт. От балсамите Шаума косата ми се слепваше и изглеждаше мазна на втори ден от измиване, а от маската стърчеше във всички посоки. Шампоаните Сайъс ми омазняват косата невъзможно много.
Като съм почнала с шампоаните... Честно казано, отказах се от скъпото. Уош енд гоу, както е Хед енд шоудърс ми предизвикват пърхут или омазняване (според вида, които съм взела. За мазна коса - получавам пърхут, а против пърхут - косата ми се омазнява невъзможно). От Пантен започна да ми капе косата. За Гарниер и Л'ореал имам прекалено лоши отзиви за да ги купя. Вече купувам само няк'ви евтини, поне да не ме е яд, че съм хвърлила пари за нещо, което не струва. За грижата за косата ми разчитам изцяло на маската си.
Оттук започвам с Голдън Роуз. Всичките им спирали не стават. Премрежва ми се погледа, миглите ми изглеждат добре с почти всичко, но заради самите съставки започват да ми сълзят очите и да ме боли глава.