- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативат да не се къса!
Всички казват че неправилното слагане на презерватива води до неговото скъсване.Добре.Съгласен съм.Но как трябва да го сложим така че да не се скъса.Едва ли някой го слагат по други начини от дадените.Някой ако има иде по какъв начин при слагането може да се скъса (освен разбирасе Иванчо да го е надубчил преди това) да пише!!!![]()
В кутийката на Durex, Sportex, LifeStyles има едно такова нещо, наречено упътване. Там е показано нагледно.
Welcome to the Jungle...
OK.Съгласен съм с теб но не вярвам някой да си слага презерватива по различен начин от както е дадено в упътването.Та мисалта ми е защо някой казват че може да се скъса от неправилно слагане като сички го слагаме по упътване?
Щото доста хора като го слагат, оставят да влезе въздух вътре и при еякулацията се къса. Може да има и други проблеми - самият презерватив да е дефектен или пък да се сцепи при прекалено груб секс.
Welcome to the Jungle...
какво мислите за durex classic
Мисля , че са на Дюрекс и са класика.Първоначално написано от NBA09
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
е тва вече е остроумен отговор!!!!![]()
Като за първи път кои презервативи на дюрекс бихте избрали?:P
:P
Баси лигльовците.Хората преди със свинско черво са ръгали,вие ся "Ма къв модел Durex"
Не серизоно питам за дюрекс.Аз си мисля за extra safe ама повечето викат за sportex.Ама от друга страна пък спортекса се късали повече от дюрекса!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм ги пробвал Extra Safe-то, обаче тва ми звучи, като ония Sure от 20 стотинки ( дебели като бальони) купи си Love на Durex
![]()
Казаха ми че Love мн се изхлузвали.Аз си мислях за classic или за realfeel![]()
При мен, нито LOVE, нито UltraThin не са се изхлузвали или нещоКойто не може да си го сложи как треа, ше се изхлузва, нормативно
![]()
ае пич, сефте ще правиш, стига си мислил за късане. нали знаеш къв е малък шанса да го скъсаш тоз презарватив... нахлузвай гума, дюрекс класик или от онея оранжевите с точките и си бачкай по работата.
най сигурно е торбичка за смет и ластик нема кинене !