- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е?
Здравейте, преди около 10 дена със приятелката ми правихме секс, но се скъса презерватива и се наложи да пие "Ескапел" така изпи го и след 3-4 дена принципно трябваше да й дойде цикъла и наистина й дойде, като преди това я болеше стомаха и няколко дена след цикъла също, но аз си мисля, че може и да не съм свършил в нея тъй, като извадих презерватива той беше скъсан отстрани и имаше сперма....и ни притеснява следното, че нещо зърната й са потъмнели и това ни тревожи много, моля само компетентни по темата да се изказват, благодаря предватително!
Щом веднага след това е била ескапел и й е дошло,мисля,че няма за какво да се притеснявате.А това за зърната може просто да си го внушавате.
Тест за бременност, ние не сме медиуми.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами отидете на лекар! Тук да ти мязаме на такива? Освен това нали й е дошло? И ако все още трепериш толкова, направете тест за бременност.
Добре де, трябвало е да й дойде 3-4 дни след това. Ако е редовен МЦ, защо си я натъпкал с Ескапел?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Теста за бременност е най-сигурен !!!
Tвоят живот ,това си самия ти,от тебе зависи на къде ще тръгнеш и кой ще си,.
Силните сперматозоиди стигат целта,слабите отпадaт,Ти от кои си?
Не можехме да рискуваме...Първоначално написано от kalpazanka
Какво не можеш да рискуваш? Ако МЦ е регулиран, овулацията е била предостатъчно далеч от гафа!
Момичето на колко години е? От колко години има менструация? Колко дни е МЦ? Кога се пада О?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом е пила ескапел, шанса е минимален. Питай я кога и се пада овулацията, щом след 3-4 е трябвало да й дойде, отново не би трябвало да има проблем. Това за потъмняването на зърната не означава нищо. На мойта змия и закъсняваше две седмици и имаше потъмнели зърна, накрая направи тест, отрицателен и на следващия ден й дойде. Понякога само защото се притяснват, че може да е станало нещо, се появяват някой признаци на бременност. Малко тъпо звучи, ама бях чел в някво медицинско списание, че наистина е така![]()
Фармацевтичната компания, произвеждаща Ескапел, прави сериозен оборот от хорската простотия.
Welcome to the Jungle...
Ескапела като много безопасен продукт за женското здраве е най-вероятния причинител.Не и трябвало да е проблем ама не съм лекар така може да отиде на лекар,но най-вероятно е страничен ефект от Ескапела.Успокой се НЯМА как да е бременна![]()
>>DjBelev<<