.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бременна ли е?

Здравейте, преди около 10 дена със приятелката ми правихме секс, но се скъса презерватива и се наложи да пие "Ескапел" така изпи го и след 3-4 дена принципно трябваше да й дойде цикъла и наистина й дойде, като преди това я болеше стомаха и няколко дена след цикъла също, но аз си мисля, че може и да не съм свършил в нея тъй, като извадих презерватива той беше скъсан отстрани и имаше сперма....и ни притеснява следното, че нещо зърната й са потъмнели и това ни тревожи много, моля само компетентни по темата да се изказват, благодаря предватително!

Град
    Sofia
    Щом веднага след това е била ескапел и й е дошло,мисля,че няма за какво да се притеснявате.А това за зърната може просто да си го внушавате.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тест за бременност, ние не сме медиуми.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ами отидете на лекар! Тук да ти мязаме на такива? Освен това нали й е дошло? И ако все още трепериш толкова, направете тест за бременност.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, трябвало е да й дойде 3-4 дни след това. Ако е редовен МЦ, защо си я натъпкал с Ескапел?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

:)

Теста за бременност е най-сигурен !!!
    Tвоят живот ,това си самия ти,от тебе зависи на къде ще тръгнеш и кой ще си,.
    Силните сперматозоиди стигат целта,слабите отпадaт,Ти от кои си?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Добре де, трябвало е да й дойде 3-4 дни след това. Ако е редовен МЦ, защо си я натъпкал с Ескапел?
    Не можехме да рискуваме...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какво не можеш да рискуваш? Ако МЦ е регулиран, овулацията е била предостатъчно далеч от гафа!
    Момичето на колко години е? От колко години има менструация? Колко дни е МЦ? Кога се пада О?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: Бременна ли е?

Щом е пила ескапел, шанса е минимален. Питай я кога и се пада овулацията, щом след 3-4 е трябвало да й дойде, отново не би трябвало да има проблем. Това за потъмняването на зърната не означава нищо. На мойта змия и закъсняваше две седмици и имаше потъмнели зърна, накрая направи тест, отрицателен и на следващия ден й дойде. Понякога само защото се притяснват, че може да е станало нещо, се появяват някой признаци на бременност. Малко тъпо звучи, ама бях чел в някво медицинско списание, че наистина е така

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Фармацевтичната компания, произвеждаща Ескапел, прави сериозен оборот от хорската простотия.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ескапела като много безопасен продукт за женското здраве е най-вероятния причинител.Не и трябвало да е проблем ама не съм лекар така може да отиде на лекар,но най-вероятно е страничен ефект от Ескапела.Успокой се НЯМА как да е бременна
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си