- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бял списък на козметични продукти .
Аз си слагам бадемовото масло на миглите с клечка за учи,преди да заспя![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ами бадемовото масло си го капвам на пръста и директно мажа миглите, а го ползвам и като крем за очи като просто разнасям излишното по кожата под очите. Изобщо не ме дразни, а освен хубавите мигли и кожата ми стана една мекичка и не се сбръчква толкова като се усмихвам и т.н. По-свежа е някак...
лосион от ейвън с какао и ванилия, много мекичка ми е кожата и мирише божествено
*а искам да попитам за маслото за нокти на икаров, мажа, разтривам си около нокътя и след 20 минути избърсвам, нали така? и горе долу след колко време имаше ефект при вас?
Да,точно така.Първоначално написано от bloodyF
Аз не го нанасям редовно,но след 1то нанасяне ноктите стават по-твърди.
В повечето случаи го нанасям преди да си легна и нито разтривам,нито бърша(е само чичо чаршаф знае) и пак има ефект.
![]()
Ноктите ми са меки и се чупят непрекъснато, освен това се белят на пластове. Единствено този заздравител ми помогна да пусна мечтаните дълги нокти за бала миналата година.
никога не съм вярвала на такива зазравители и разни простотии ;DПървоначално написано от Spider4eto
И аз не вярвах грам, обаче реших да пробвам и се получи. Снимка, не обръщайте внимание на формата на ноктите, дължината е важна =D
Някой може ли да ми каже,колко струва този лилавия заздравител и дали го има навсякъде?
около 2-3лв са заздравителите на Пърфект, аз също съм много доволна, пробвала съм няколко вида, забележки нямам![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Благодаря много!
Сега се сетих за тези :
Почистващ тоник за суха и чувствителна кожа
Лосион за тяло на Фрутини с кокос и банан
![]()
To infinity and beyond.
Лак за коса Сайас (зелен) http://static1.framar.bg/product/syo...ega-strong.jpg Много съм доволна![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
много съм доволна не се размазва и е дълготрен![]()
![]()
![]()
-моливът на Импала,водоустойчив.
-молива на Ейвън,автоматик.
-водоустойчивата спирала на Голдън роуз
![]()
![]()
някой знае ли къде мога да намеря продукти на Amrita и Acne out?![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
^ около 10 лева е, но не съм го ползвала.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
много съм доволна от продуктите на Билка и естествено крем Здраве
Аз го имам и съм доволнаПървоначално написано от wizzybizzy123
Почиства много добре кажата ми и я прави супер мекичка :P Около 10 лева е, не повече
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
ПЪЛЕН абсурд е да си триеш кожата на лицето с това чудо. Пробвай със шкурка, вероятно ще е по-меко.