- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Няма да ме има 1 седмица ще катеря един връх и реших да ви поздравя с една гръцка песенhttp://www.youtube.com/watch?v=6E0Xx-TtoTE приятно слушане
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Реших, ще тренирам 20 дена СТРИЙТ ФИТНЕС !!!. Обстоятелствата са такива, че няма да мога с железаАко се добера до някой фитнес ще е добре, иначе си направих програма, лекичка е, но стрийта друго не предлага, тъкмо ще видя резултатите и после ще пиша каква е разликата
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Подобен проблем имам и аз в село , щото ходя за седмица ,после 10 дена тук и тн и се отчайвам там като няма железа..Има само един лост и другото квото аз измисля,тая седмица мисля да остана в града,защото ми писва вече с тия неща :X Не знам от кво , може би повече от психическа нагласа , ама на лега паднах с 3 повторения![]()
Еми тва е лоста е решениетоАз може и да намеря железа, но искам да пробвам и стрийт малко ;д Да видя разликата пък ще споделя ;д
sapphire5![]()
Винаги има решениеПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
Когато ме нямаше лост и успоредка с тежести (чанта и вътре набих дисковете от 1ния дъмбел ;д ).И другото е самоделна щанга обаче не знам лег къде ше намериш...
Под самоделна щанга нямам предвит да изливаш в туби и да закрепяш лостове.Обаче ти трябват разни боклуци ;д.Мойта 50 кила я направих с едни дискове от печатарска машина и за лост няква стара метална тръба.Лоста е лесен не знам къде ше изливаш цимента за да е равномерно разпределен,че иначе ше има IMBALANCED ;d.В случай,че ти се занимава един авер си изля цимент в джанти
и става за 2-3 седмици колкото да не губиш форма.По едно време миналата година дигах и бетонни плочи,които изхвърляха от един строеж до нас щот 2 седмици бях на село и тряаше да правя нещо
Ето ти 2-3 варианта колкото да не те тресе ударно абстиненцията
![]()
Охоо аз ако имах толкова време на село,нямаше да бачкам,ами щях да си бия чекии![]()
Da vi se pohvalq namerih fitnesnamerih i plo6tadka za street fitnes, 6te q snimam i 6te q postna, no ne mislq da hodq tam
A da pitam pak Downloadvirus sled tren moje da se qde mlqko i nqkakuv vuglehidrat i samo tova e dostatu4no taka li ? 6tot nqmam 4uvstvoto 4e sum se naql sled tova
sapphire5![]()
Не е нужно да добавяш още някаква храна, можеш да увеличиш количеството. А винаги е вариант да добавиш малко месо. Но трябва да се чувстваш сит, ако искаш да трупаш в мускулите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Za men nai dobriq variant sa qicata, no toq holesterol me pla6i i gi otbqgvam![]()
sapphire5![]()
Ти на колко си, на 65, че се плашиш от холестерол ?
А на всичкото отгоре познавам хора, които ядат по 6+ яйца на ден, всеки божи ден и холестерола им е съвсем нормален.
Еееей,каква е тая маймуница,бе? Не знаеш ли правилата? Би трябвало сега да затворят темата ти.Първоначално написано от awerw
Хапвай яйца,внимавай повече с белият хляб/картофите/ориза и тн,защото ще ти покачат холестерола,транс мазнините и наситените мазнини също ги отбягвай!
Zipfail na men mi kazvat 4e ot mlad kato qde6 se nasubiral, a ima li variant samo s krosove da poddurjam forma, 6toto tuka ezika qko mi kuca![]()
sapphire5![]()
Zna4i re6ih, 6te napravq ne6to kato krugova trenirovka, purvo 3-4 km kros sled tova pluvane krol okolo 350 m na vseki 50m po4ivam sled tova 3 serii po nqkolko silovi nabiraniq sled tva 3 serii po 10 kofi4ki sled tva edin yred ima ama ne my znam imeto, kudeto izbytva6 tejest s krakata si, ne6to nqkakuv leg be6e ama ne my pomnq imeto, i tova dobre li e, 6te go pravq po4ti vseki den, nqkoi put moje da sukratq nqkoq seriq ne6to ako se 4yvstvam po natovaren.
sapphire5![]()
Най-сетне се върнах, тренировката ми поддържаше формата до едно ниво, ама забелязвам 3 пъти по-малко сила и съвсем малко подобрение на пресата![]()
sapphire5![]()
То нищо не наподобява, пробвах и само на лост и успоредка, ама пак нищо не стана, керлива работа си е, аз си обичам щангата![]()
sapphire5![]()
Аз като те слушам с мнението ти за лостаджийте очевидно нямаш представа какво да правиш на лоста....Я напиши какво си правил да видим що толква па си загубил сила...
Еми главно праех бицепс и предмишница, 6 серии с подхват и 6 с надхват.
sapphire5![]()
и на тва тренировка ли му викаш? Шибаш тежест в чанта и правиш 4x ... тесен надхват 4x нормален надхват 4x ... широк надхват.... НА успоредката дроп серий през 10-15 секунди докато припаднеш.Лицевите колкото можеш са не знам колко правиш.Ако ти падне и на половина силата те усвидетелствам.Най-много 5кила от лег да паднеш за месец и то шот освен лицевата нямаш кой знае каква алтернатива на лега.
Хаха,дроп серии през 10 секунди докато припаднеш,а ти на това тренировка ли му викаш ?![]()
![]()
Дроп серий през десет секунди на успоредката примерно щот едва ли прави повече от 10-15 кофи и няма смисъл да ми прави 3 серий по 5 кофи.......
Вий лостаджиите май за методи не сте чувалиЩе ми прави дроп серия на успоредката всеки път когато тренира- СМЕШНО , да не говорим,че цели маса ..
ДА не говорим,че аз не съм лостаджия ....Да не говорим,че му трябва увеличаване на бройката шот ако неможе 15 кофи кфо правим? ДА не говорим,че той говори за спад на силата.....