- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Аз не тренирам само бицепс и предмишница, а на лоста тренирах главно само тях![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Дроп серии не се правят всеки път,дроп серии няма да му помогнат за повече бройки..Първоначално написано от musicinmyveins
Айде бе ;д Миналата година качих от 12 до 20 кофи за месец и половина.Карах през ден дроп серий и бях доволен от резултата.Са аз го споделям като опит с кофите.При набиранията го пробвам от около 2 седмици (така ме посъветваха Chacho и Solomoniceberg)а за лицевите гоня бройка с съвета на Zipfail
![]()
![]()
В превод гоня 60 + лицеви aко повече докарам след повтаряне на 6тата седмица добре дошло
На набиранията ше гоня 25 широк хват стриктно изпълнени.При лицевите от както правя програмата (2 седмици качих 4 лицеви
) А за набиранията качих 1 за 2 седмици.Общо взето по тоя метод видях някакво развитие.Сигурно има по-ефективен аз му препоръчвам нещо което съм опитал и ми е помогнало.Ако имаш друго впредвит сподели....
Нали знаеш,че т'ва дето правиш е меко казано тъпо ? 60 лицеви? ..
Заредил съм няколко въпроса пригответе се![]()
1.Сутрин като ставам ям чак след 2 часа и 30 мин, знам че е лошо, но искам да питам дали е МНОГО лошо ?
2.Пробвали ли сте тренировка само със свободни тежести и кой е най-добрия вариант, машина или свободна тежест ?
3.На някои упражнения ми куца техниката и мисля да обединя 2 упражнения в 1, смисъл бицепсово сгъване и чуково, да правя само бицепсово, но с повече серии ?
ако се сетя още нещо ще споделя![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Колко часа се пада това първо ядене?
Тренировките със свободни тежести са по-добри отколкото на уредите.
КОлкото до техниката ако има треньор накарай го да ти покаже отново техниката.Ако не ти се занимава помоли някой от "батковците" дето изпълнява упражнението правилно.И НАЙ-важното - ако ти куца техниката заради килограмите прави с по-малка тежест
Просто,точно,ясно.Първоначално написано от musicinmyveins
Специално за яденето, и аз имам чат пат същия проблемКоето е непиятно! Колкото по-рано ядеш, толкова по-добре...толкова по-бързо се раздвижва метаболизма, а не го ли раздвижиш рано сутрин, после е по-муден и това води отрицателно въздействие върху теб...
Im back...
Първоначално написано от awerw
Oуу трениор пък тиС намаляне на килограмите става, но пак куца техниката малко, а и аз съм фен на яко чийт и големи килограми
![]()
Първото ядене е в 9 а аз ставам в 6:30
![]()
А да питам, ако правите пулоувър за какво го прави за гърди или гръб ?
sapphire5![]()
Зависи от какво, от начина на изпълнение ли ?
sapphire5![]()
Е няма ли само един пулоувър ?
sapphire5![]()
Добре дай клипове да видя ако може
sapphire5![]()
В едното кръста ти е във въздуха,в другото не е ,при едното цялото тяло е разположено,другото е във въздуха.Пиши в youtube
pullover for chest
pullover for back
Що е?Първоначално написано от HolyShit
![]()
Im back...
Тва за метаболизма и,че трябвало да се раздживи(каквото и да означава това) рано сутрин ,ала-бала
Не...тове наистина е вярно....е аз го казвам неправилно...но нали знаещ - закуската е най-важното хранене за деня...не случайно е тази мъдрост!Първоначално написано от HolyShit
Im back...
Не,не знам..Как можеш да го докажеш.Има теория за това,че повечето хранения означава по-бърз метаболизъм,но никога не е била доказана,по-скоро е била оборена.Колкото до метаболизма.Сега дали ще ядеш по 2-3 или по 8-10 пъти на ден е твой избор.
И това,че закуската е най-важното е вече доооста изтъркано,една от народните глупости
Закуската и следтренировъчното хранене са най-важни,защото катаболните процеси са най-засилени.И да,по-честите хранения са пряко свързани с забързаването на метаболизма.В противен случай(редки хранения 1-3 дневно) тялото изпада в така наречения иконимичен режим ,което е равносилно на забавяне обмяната на вещества.
Именно това исках да кажа, но по доста по-недобър начин...Първоначално написано от TodorMarkov
Im back...
Ако пулоувъра е за гръб тялото ми е легнало цялото така ли ?
sapphire5![]()